Още един от Атака обвинен в педофилия
Съдът остави в ареста касиера на „Атака" в Русе, съобщава електронното издание на в-к Бряг
51-годишният Николай Янков, дясна ръка на местния шеф на Атака Атила Минев, е обвинен в педофилия.
Янков е бил и личен секретар на Минев по време на частичните местни избори през есента на 2005 година.
Той е арестуван миналата седмица след жалба в съда.
Обвинението е, че в продължение на три години той блудствал и изнасилвал дъщерята на приятелката си, с която живее на семейни начала.
Гаврите с детето започнали, когато то било на 13 години.
Срещу 51-годишния Янков са повдигнати две обвинения - за блудство и изнасилване на непълнолетно момиче.
news.ibox.bg/news/id_1641733860
Атака се оказа, че е комунистическо педофилска масонска партия и който не спада към тези категорий бива най позорно изгонван. Маймуните, които се намърдаха опозориха националистическата идея. И има все още хора който не го виждат.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Обаче закъснението в схващанията и получаваната информация на масовия българин са достатъчни за да продилжават онези дето са за бесене в София да си веят байрака.
Проблемът има и други измерения. А те са, че накараха българина да мисли трансцедентно, т.е. да чака отвън някой да го оправи, вън от него, да не се уповава на собствените си вътрешни сили. Това е разковничето, което дава безсмъртие на кукловодите. Тяхното съществуване е свързано с това винаги някой да има нужда от тях, защото сами за себе си те се обезстойностяват и умират. Това е един вид духовен паразитизъм.georgi_nz писа: Хората масово гледам не са на ясно какво се върши в политиката. Особено по селата. Проблема миналата година беше да се накарат да гласуват за Атака, понеже почти всички бяхме заслепени от Сидеров и помагащите му ченгета. Сега проблема е как да се обясни на хората да не гласуват изобщо. И да разберат, че Атака е част от сценария на кукловодите и последното им изобретение.
Обаче закъснението в схващанията и получаваната информация на масовия българин са достатъчни за да продилжават онези дето са за бесене в София да си веят байрака.
Затова Българина чака Месия. А той идва или под формата на нова политическа сила, партиен или духовен водач или нов икономико-политически съюз, като например ЕС. Това са образите на идеята за Месията, с които се подлъгват Българите, а и хората по земята въобще. А самия Българин забравя, че някога Той самия е бил Месия - сам за себе си и за другите.
Ето тук е според мене е разковничето на проблема. Защото, ако създадеш навик в човека да разчита винаги и единствено на някого отвън, ти не само го правиш духовно мързелив, но и социално нединамичен и като цяло безотговорен дори към самия себе си. Ето това е и самата същност на геноцида. Преди да е биологичен, той е духовен.
А вчера чух нещо интересно за Сидеров и сие по Дискусионното им студио, но ще го пусна в нова тема.
От кой филм е взаимствал Волен за предаването си Атака сюжета и музиката на Вагнер, с които започва предаването?
Ако се отговори на този въпрос, ще се разбере кой стои зад "истинския и единствен български националист"
Апокалипсис сега ??????????Jordan_13 писа: Понеже темата е за Атака, пък в предстоящите президентски избори и Волен за президент го тъкмят, пък и чучелото Водещ на Дискусионно студио по Скот каза, че : "Който не подкрепи Волен не е истински националист", аз имам към всички участници във Форума една много интересна Гатанка. И тя е:
От кой филм е взаимствал Волен за предаването си Атака сюжета и музиката на Вагнер, с които започва предаването?
Ако се отговори на този въпрос, ще се разбере кой стои зад "истинския и единствен български националист"![]()
![]()
Абсолютно. "Апокалипсис сега". Останах като втрещен когато видях рояците американски вертолети да атакуват виетнамското село под звуците на Вагнеровото "Зовът на валкириите", мисля, че беше, да не сгреша.galabov писа:
Апокалипсис сега ??????????Jordan_13 писа: Понеже темата е за Атака, пък в предстоящите президентски избори и Волен за президент го тъкмят, пък и чучелото Водещ на Дискусионно студио по Скот каза, че : "Който не подкрепи Волен не е истински националист", аз имам към всички участници във Форума една много интересна Гатанка. И тя е:
Ако се отговори на този въпрос, ще се разбере кой стои зад "истинския и единствен български националист"![]()
![]()
Българска Атака не се прави под звуците на Вагнер, тя е "На нож"- "Ура" , може да се озвучи с боен български химн или марш. Така както го е направил в дизайна на сайта си човека с ник БГ Гвардия.
Я гледай ти!!!! В тон с темата цитат от стихотворение на Волен:Jordan_13 писа:
Абсолютно. "Апокалипсис сега". Останах като втрещен когато видях рояците американски вертолети да атакуват виетнамското село под звуците на Вагнеровото "Зовът на валкириите", мисля, че беше, да не сгреша.galabov писа:
![]()
Българска Атака не се прави под звуците на Вагнер, тя е "На нож"- "Ура" , може да се озвучи с боен български химн или марш. Така както го е направил в дизайна на сайта си човека с ник БГ Гвардия.
Дайте ми лост,
тоест власт,
и опорна точка,
и ще превърна цялото човечество
в лост дженерейшън
в ласт дженерейшън,
власт дженерейшън...
Някакви конници на Апокалипсиса му препускат в главата и мечтае да превърне човечеството в загубено поколение, последно поколение стига да му дадем лост тоест власт
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.