Още един от Атака обвинен в педофилия

преди 20 години 4 дни #10151

Съдът остави в ареста касиера на „Атака" в Русе, съобщава електронното издание на в-к Бряг

51-годишният Николай Янков, дясна ръка на местния шеф на Атака Атила Минев, е обвинен в педофилия.
Янков е бил и личен секретар на Минев по време на частичните местни избори през есента на 2005 година.

Той е арестуван миналата седмица след жалба в съда.
Обвинението е, че в продължение на три години той блудствал и изнасилвал дъщерята на приятелката си, с която живее на семейни начала.
Гаврите с детето започнали, когато то било на 13 години.

Срещу 51-годишния Янков са повдигнати две обвинения - за блудство и изнасилване на непълнолетно момиче.

news.ibox.bg/news/id_1641733860

Атака се оказа, че е комунистическо педофилска масонска партия и който не спада към тези категорий бива най позорно изгонван. Маймуните, които се намърдаха опозориха националистическата идея. И има все още хора който не го виждат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 дни #10152
Хората масово гледам не са на ясно какво се върши в политиката. Особено по селата. Проблема миналата година беше да се накарат да гласуват за Атака, понеже почти всички бяхме заслепени от Сидеров и помагащите му ченгета. Сега проблема е как да се обясни на хората да не гласуват изобщо. И да разберат, че Атака е част от сценария на кукловодите и последното им изобретение.
Обаче закъснението в схващанията и получаваната информация на масовия българин са достатъчни за да продилжават онези дето са за бесене в София да си веят байрака.

преди 20 години 4 дни #10153

georgi_nz писа: Хората масово гледам не са на ясно какво се върши в политиката. Особено по селата. Проблема миналата година беше да се накарат да гласуват за Атака, понеже почти всички бяхме заслепени от Сидеров и помагащите му ченгета. Сега проблема е как да се обясни на хората да не гласуват изобщо. И да разберат, че Атака е част от сценария на кукловодите и последното им изобретение.
Обаче закъснението в схващанията и получаваната информация на масовия българин са достатъчни за да продилжават онези дето са за бесене в София да си веят байрака.

Проблемът има и други измерения. А те са, че накараха българина да мисли трансцедентно, т.е. да чака отвън някой да го оправи, вън от него, да не се уповава на собствените си вътрешни сили. Това е разковничето, което дава безсмъртие на кукловодите. Тяхното съществуване е свързано с това винаги някой да има нужда от тях, защото сами за себе си те се обезстойностяват и умират. Това е един вид духовен паразитизъм.
Затова Българина чака Месия. А той идва или под формата на нова политическа сила, партиен или духовен водач или нов икономико-политически съюз, като например ЕС. Това са образите на идеята за Месията, с които се подлъгват Българите, а и хората по земята въобще. А самия Българин забравя, че някога Той самия е бил Месия - сам за себе си и за другите.
Ето тук е според мене е разковничето на проблема. Защото, ако създадеш навик в човека да разчита винаги и единствено на някого отвън, ти не само го правиш духовно мързелив, но и социално нединамичен и като цяло безотговорен дори към самия себе си. Ето това е и самата същност на геноцида. Преди да е биологичен, той е духовен.

А вчера чух нещо интересно за Сидеров и сие по Дискусионното им студио, но ще го пусна в нова тема.

преди 20 години 4 дни #10156
Егати отрепките,нямам думи.Яд ме хваща че се хванах и на тая въдица и гласувах за Атака.Политическата система е едно прекрасно оръжие което работи на принципа разделяй и владей.

преди 20 години 3 дни #10165
Понеже темата е за Атака, пък в предстоящите президентски избори и Волен за президент го тъкмят, пък и чучелото Водещ на Дискусионно студио по Скот каза, че : "Който не подкрепи Волен не е истински националист", аз имам към всички участници във Форума една много интересна Гатанка. И тя е:

От кой филм е взаимствал Волен за предаването си Атака сюжета и музиката на Вагнер, с които започва предаването?

Ако се отговори на този въпрос, ще се разбере кой стои зад "истинския и единствен български националист" :-D :-D :-D

преди 20 години 3 дни #10167

Jordan_13 писа: Понеже темата е за Атака, пък в предстоящите президентски избори и Волен за президент го тъкмят, пък и чучелото Водещ на Дискусионно студио по Скот каза, че : "Който не подкрепи Волен не е истински националист", аз имам към всички участници във Форума една много интересна Гатанка. И тя е:

От кой филм е взаимствал Волен за предаването си Атака сюжета и музиката на Вагнер, с които започва предаването?

Ако се отговори на този въпрос, ще се разбере кой стои зад "истинския и единствен български националист" :-D :-D :-D

Апокалипсис сега ??????????

преди 20 години 3 дни #10168
Волен най-вероятно просто е одобрил филма, без и през ум да му мине какви ще бъдат последствията от това да се показва числото 666 като полускрито послание пред милионна аудитория. Голям праз, тъй решили монтажистите, важното е да се надъхват масите.

преди 20 години 3 дни #10169

galabov писа:

Jordan_13 писа: Понеже темата е за Атака, пък в предстоящите президентски избори и Волен за президент го тъкмят, пък и чучелото Водещ на Дискусионно студио по Скот каза, че : "Който не подкрепи Волен не е истински националист", аз имам към всички участници във Форума една много интересна Гатанка. И тя е:

Абсолютно. "Апокалипсис сега". Останах като втрещен когато видях рояците американски вертолети да атакуват виетнамското село под звуците на Вагнеровото "Зовът на валкириите", мисля, че беше, да не сгреша.

Българска Атака не се прави под звуците на Вагнер, тя е "На нож"- "Ура" , може да се озвучи с боен български химн или марш. Така както го е направил в дизайна на сайта си човека с ник БГ Гвардия.

преди 20 години 3 дни #10170

Jordan_13 писа:

galabov писа:

Абсолютно. "Апокалипсис сега". Останах като втрещен когато видях рояците американски вертолети да атакуват виетнамското село под звуците на Вагнеровото "Зовът на валкириите", мисля, че беше, да не сгреша.

Българска Атака не се прави под звуците на Вагнер, тя е "На нож"- "Ура" , може да се озвучи с боен български химн или марш. Така както го е направил в дизайна на сайта си човека с ник БГ Гвардия.

Я гледай ти!!!! В тон с темата цитат от стихотворение на Волен:
Дайте ми лост,
тоест власт,
и опорна точка,
и ще превърна цялото човечество
в лост дженерейшън
в ласт дженерейшън,
власт дженерейшън...

Някакви конници на Апокалипсиса му препускат в главата и мечтае да превърне човечеството в загубено поколение, последно поколение стига да му дадем лост тоест власт :devil: 666 а?

преди 20 години 3 дни #10171
Шефовете му пак са си направили сметките без кръчмаря. :cool:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.