Бойко Борисов
Куче да лае срещу господаря си - не ми се вярва!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Я спри да храниш кучето си...или му давай по-малко от това дето му даваш сега да видим дали няма да те лае.Янга писа: А кой издигна Първанката и "Оня който се мисли за цар"?
Куче да лае срещу господаря си - не ми се вярва!
Пък и то народа си има една приказка:"храни куче да те лае".
От какво да си изненадана?
Съгласна съм и с DragSShaN и ще препратя статията на всички познати за които се сетя. Подготвят ни нов театър за поредните избори и дано повече хора да са прозрели тази истина.
Цветелина Бориславова ще представлява Исландия
14/07/2006 18:00
в България в качеството си на почетен консул. Тя заменя на този пост Кирко Д. Кирков. Бориславова е назначена по предложение на исландската страна. Тя е член на управителния съвет на "Оксфорд клуб" - САЩ, координатор на сдружение "Глобална България" и председател на надзорния съвет на "Стопанска и инвестиционна банка" АД.
За едно съм съгласна с Бойко Борисов - "По изборите дръжте бабите си заключени!". Проблемът е май, че не само бабите ами доста голям процент от българското и небългарско население трябва да се държи под ключ изборните дни. В такива ситуации народът още повече придобива овчи качества и дори да е сигурен какво ще стане пак си гласува, пък после псува. Ниската избирателна активност също не помага - управляват ни хора, които 20% от населението е подкрепило - срам!Искрица писа: Много добър материал, Хунор, браво!
Съгласна съм и с DragSShaN и ще препратя статията на всички познати за които се сетя. Подготвят ни нов театър за поредните избори и дано повече хора да са прозрели тази истина.
Била съм член на избирателна комисия на парламентарните и на софийските за кмет (имах късмета да съм от малкото навършили 18 и от училището ме уредиха без да питат, пък и нали плащат), та легендарните избори за кмет в секция, покриваща близо 900 човека, гласуваха 200 и то всичките някакви мангали, пияници или старци с некролози на гърдите. Такива го избраха Бойко Борисов!
Единственото решение при избори-фарс е масов бойкот - никой да не гласува, пък да видим. Те че ще скалъпят пак нещо - ще скалъпят, но поне да знаят, че дните са им преброени. Масов бойкот на предстоящите избори няма да стане, но може би в настоящето ако успеят да се отворят очите на хората и червените и сини бабички измрат може и да е реалност.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.