Поредната глупост(за еволюцията)

преди 20 години 1 седмица #9921
Не казаха ли как така е станало, че другите от племето са произлязли от африканския Адам, от задника му ли са се родили? Така "възвишените" евреи и те от там ли са излязли според теорията?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #9922
Ей, големи расисти! Покайте се грешници, инак няма да влезете в царството на Йахова! :tooth:
И аз съм се чудил, евреите как така са произлезли от Адам и Ева като те са имали само двама синове - Каин и Авел. :lud: А на разни места из библията има разни цитати на Йехова от типа на "Ти си мой син, аз днес те родих". Дали няма да се окаже вярна теорията, че евреите са създадени чрез грубо генно инженерство?

преди 20 години 1 седмица #9924
Севар, аз вече съм се убедил, че евреите са се появили чрез изсиране. Искам да кажа, че едно лайно е еволюирало до евреин! Какъв изумителен ъпгрейд!!!

преди 20 години 1 седмица #9928

Запознат писа: Севар, аз вече съм се убедил, че евреите са се появили чрез изсиране. Искам да кажа, че едно лайно е еволюирало до евреин! Какъв изумителен ъпгрейд!!!

Обаче миризмата им си е останала същата, както в началото.

( Сега чак ми става ясно защо казват, че разликата между кофа с лайна и еврейн била само в кофата)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.