Патриотичен форум-:Българска Атака: националистически форум

преди 19 години 11 месеца #10619

Елтимир писа: Ей, пратих на трима от вас писма и ЛС. Не ги ли получавате? Какво става? Още малко ще бъда в нета и ми се ще да знам резултата.

Ако визираш мен, нямам нищо :frown2: Иначе ти Елтимире си желан гост :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10660

БГ_Гвардия писа: 1 замисъла на Независимият националистически форум Българска Атака да е интернет общество на българските националисти по подобие на Воините но да включва преставите ли от всички националистически формации,

Защо ни каниш в тоя сайт, където няма място за Войните на Тангра!!!
Доста от от потребителите там ни плюят и клеветат сякаш вместо националисти сме враг на нацията и българщината!!!

Направо ще ми се пръсне сърцето от яд, че има такива хора, като тоя агент, който е наговорил невероятни клевети и небивалици за нас и Елтимир!!!
Не е само той, ами и другите освен, че ни плюят чак се и подиграват! Страшни националисти няма що!!! Видях само един двама души, които видиш ли ни "толерират" или симпатизират - егати абсурда!!!

Не не не аз нямам думи - защо изобщо се излъгах да отида там да ми се напълни съзнанието с горчилка!!! :mad5:

Това съобщение е редактирано от Bell на 26.9.2006, 1:14

преди 19 години 11 месеца #10662
Аз видях само 3-ма който плюят по Войни на Тангра.

Агента....ами чиста проба канализационен плъх....другите...нямам спор със тях и не е редно да ги нападам.

преди 19 години 11 месеца #10663
Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!

Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!!

преди 19 години 11 месеца #10664

Bell писа: Аз мога да ти изредя и цитирам 7 души в момента, това видях в няколкото теми посветени на Движение Войни на Тангра....!!! Но нямам намерение да пренасям дискусията на нашия сайт, само ще кажа, че при вас в момента не се получава тая толерантност между националистите каквато всъщност ви е идеята - или поне БГ_Гвардия така я представи!
Съжалявам ако това е прозвучало обидно на създателите на вашия сайт!!!

Ами виж аз нямам негативно отношение към тенгрианите,който има да си има.

За мен който не ми закача вярата и аз не закачам неговата.

Факт е че това религиозно делене е пълна простащина но го има и то е горчива реалност.

Вас тенгрианите не ви разбират защото никой не се допирал до същоноста на самата вяра(учение).
Както и това че много хора са на мнение че Тенгрианството е останалото в историята и затова се получава това присмехулно от някой хора отношение към вас.

Аз също не съм,но това не ми дава право да плюя.Затова и не плюя.

преди 19 години 11 месеца #10665
Не всички тук сме тенгрияни (само да поясня)!

Но съм напълно съгласна с това,което си написал за религиозното противопоставяне! .....точно това е проблема, че трябва да се опитаме да прескочим пречките и различията помежду ни, за да свършим някаква сериозна работа в крайна сметка, но не всички го осъзнават!

преди 19 години 11 месеца #10666

Bell писа: Не всички тук сме тенгрияни (само да поясня)!

Но съм напълно съгласна с това,което си написал за религиозното противопоставяне! .....точно това е проблема, че трябва да се опитаме да прескочим пречките и различията помежду ни, за да свършим някаква сериозна работа в крайна сметка, но не всички го осъзнават!

Доста работа ни чака....доста...докато го осъзнаят всички българи.

Дотогава....пак ще има спорове за по-права религя,пак ще има обиди,пак ще има разединение.
Горчиво...но факт.

преди 19 години 11 месеца #10678
До всички във този форум Свинете със никове Родозащитникъ както и Piligrim Agent са изритани от Българска Атака www.bulgaria-ataka.com :hammer:

преди 19 години 11 месеца #10680
Малко ми е куцо само, че заради тяхната нетолерантност и провокативно заяждане накрая ни изкарват и тук и там болшевики и незнам си какви като бъдат баннати...
Жалко, по-добре е да търсим начин да се сработваме, но като не се получава е много кофти!!!

преди 19 години 11 месеца #10689

БГ_Гвардия писа: До всички във този форум Свинете със никове Родозащитникъ както и Piligrim Agent са изритани от Българска Атака www.bulgaria-ataka.com :hammer:

Поздравления за това. Тъкмо възнамерявах да му отговарям подобаващо на помиярските постове

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.