Цигани в Рилската света обител! СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ!

преди 20 години 1 месец #9477
Одеве казах на Elitsa: видях тумби цигани на Рилския монастир, даже и в музея!
Предположението ми е, че са дошли да крадат утвар, да свалят обкова от кубетата на монастирската църква, както и да шпионират православните поклонници от Русия и Сърбия по поръка и в интерес на посолството на USA.
Независимо дали съм прав, или греша, питам се не е ли възможно БПЦ и лайнарското правителство на отвартителната република BG непреклонно да забранят каквото и да е циганска сган да припарва до българските светини?
Това е светотатство и осквернение безподобно!
Навремето (който иска да иде и да види пандурницата! ) дедо Ильо Малашевски и юнаците му са тепали секаква ориенталска сволоч от Кочериново-та до връх Мечит.

My Webpage

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9478
Оо то да беше само Рилската обител!! В Софииско в Люлин планина повечето манастири са осквернявани по няколко пъти от тази сган. В Чипровци мангалите имат катун на две крачки от манастира.

преди 20 години 1 месец #9480

Sinclaire писа: Оо то да беше само Рилската обител!! В Софииско в Люлин планина повечето манастири са осквернявани по няколко пъти от тази сган. В Чипровци мангалите имат катун на две крачки от манастира.

Ако бяхме наистина достойни наследници на предците си досега да е имало доста избити хлебарки(цигани)ама май не сме

преди 20 години 1 месец #9483
За съжаление си много прав! Но и хората в днешно време не са толкова религиозни като предците ни (всичко заради комунизма). От това се възползват криминалните елементи и мангалите.

преди 20 години 1 месец #9484
В никоя софийска църква не можеш да влезеш без да минеш през гора от просещи циганки, циганета, пияници и т.н. сган. Това е една от причините майка ми да не обича да ходи на църква - прекалено много е чувствителна към такива неща.

преди 20 години 1 месец #9503
Трябва да им се забрани да се доближават до тези свещенни места. Особено по Цветница, когато искат да ти вземат и кръвта байдава и да я продадат на някой евреин :mad5: :mad5:

преди 20 години 1 месец #9504

Sinclaire писа: Трябва да им се забрани да се доближават до тези свещенни места. Особено по Цветница, когато искат да ти вземат и кръвта байдава и да я продадат на някой евреин :mad5: :mad5:

Е как ще им се забрани,когато точно в тези "свещенни места",те имат една от най-големите си защити като "божии чеда"...като христиани....В последно време наблюдавам засилена демонстрация от страна на циганите в изповядване на Православната вяра...

преди 20 години 1 месец #9505

iss писа:

Sinclaire писа: Трябва да им се забрани да се доближават до тези свещенни места. Особено по Цветница, когато искат да ти вземат и кръвта байдава и да я продадат на някой евреин :mad5: :mad5:

Е как ще им се забрани,когато точно в тези "свещенни места",те имат една от най-големите си защити като "божии чеда"...като христиани....В последно време наблюдавам засилена демонстрация от страна на циганите в изповядване на Православната вяра...

Да това е вярно в сегашно време християнството е опорочено и това е постигнато чрез внедрените вътре... знаете кои!Аз подкрепям нацистката теория за християнството-законите от рода не убивай и т.н. имат идеята да не се убиват хора с братска кръв(арийци)а не сега мангалите да си убиват и изнасилват и никой да не им прави нищо защото не било "християнско".Сега в момента единственно руската църква започва да се пробужда и това е факт от докладите в които се споменава че расистките убийства в Русия са придобили "чудовищни размери".ХУБАВОТО Е ЧЕ ТАМ НА РАЗНИ МАНГАЛИ НЕ ИМ СЕ ДАВА ДА СЕДЯТ ОКОЛО ЦЪРКВИТЕ ЗАЩОТО ЩЕ И ПОЧУПЯТ КОКАЛИТЕ И ДОРИ СВЕЩЕННИЦИТЕ НЯМА ДА ГИ ЗАЩИТЯТ!

преди 20 години 1 месец #9514
Щом стана въпрос за църкви и Християнство, ще се опитам да ви обясня някои неща от гледна точка на езотериката. През последните 2-3 хил. години в света е имало два закона. Първият закон е законът на Кармата. Този закон се отнася до Стария завет, тоест "Око за око и зъб за зъб". Има и втори закон. Това е законът на Лъбовта и е по-силен от първият. Отнася се към Новия завет и това, което е говорил Христос.
В закона на Кармата има известно равновесие. Ако направиш на някого лошо(независимо дали се става въпрос за отделен човек или цял народ) ти си навличаш Карма. Тази Карма рано или късно се чисти. Как се чисти? Еми просто - чрез страдания и премеждия. Не си мислете, че циганите са случайно тук на тази земя! Те са да изчистят Кармата на много българи. Тези българи са в миналото си са крали, убивали и т.н. Попитайте ваши познати и непременно ще срещнете някой, който е катастрофирал 2-3 и повече пъти и е останал невредим. Ако не е катастрофирал друго ще му се е случило, но човека е жив и здрав. Рано или късно той си казва: "Ей има нещо, което ме пази". Защо Учителя Дънов казва, че Българина влиза в рая с камшика? Имал е предвид, че българите ще станат първи от шестата раса, но с чиста Карма.
Освен чрез страдания, Кармата може да се чисти и чрез Любовта(по-силният закон). Колкото повече проявяваш Любов към околните, толкова по-малко страдания ще имаш. Звучи практично, а? :-) Всяко зло за Добро!
До светините и църквите не могат да се докоснат, защото са низши същества, а пък и всяка църква се пази от невидимия свят.
Оставете ги циганите. 2012 година ще бъдат премахнати, защото няма да има нужда повече от тях. Повтарям - те не са на тази земя случайно!

Аз, разбира се, никой не задължавам да вярва на горното...

преди 20 години 4 седмици #9524
Не само,че не вярвам,а и опровержение мога да изложа.

Аз и циганите сме тук нарочно - те да си чистят чуждите карми,а аз да изчистя тях самите.
Добил съм впечатлинето,че според християните(простете за небрежния общ знаменател) съвършеният свят е свят без насилие.Ако е така,това означава,че нещо е пуснало "злото" в циркулация в този съвършен свят,докато се стигне до днешното положение.Омагьосан кръг,няма изход.Кармата ни се изчиства,а кой ще разкара циганите тогава,бог ли? Възниква въпроса "какво право има бог да се меси в моята си карма? Бил съм по-силен,друг по-слаб,точка." Ако бог гледа така на нещата,то аз не си обяснявам поведението му с нищо друго,освен с долната завист която той изпитва към мен.
А какво става днес? Християнският бог в крайна сметка разпозна майстора си в лицето на човека и сега изкарва яда си,докато не е станало късно.

СВЯТ БЕЗ СВОБОДА СЕ НАРИЧА ИНКУБАТОР

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.