Приятели,чета във форума,какви ли не изтънчени методи за справяне с проблема,който не е и един.Разбирам и знам точно от какво са предизвикани тези емоционални призиви.Аз като българин също съм засегнат от почти конституционализираната и нагла разправа с българите,но кръвожадни компютърни призиви няма да помогнат,а извадени от контекста -ще ни навредят.Ще ни обвинят в расистки призиви,че сме зверове.Средствата за масова информация са в техни ръце.Освен това не забравяйте,че човечеството едва сега се събужда и проглежда и голяма част от хората не схващат така директно опасността и заблудени, също ще ни обвинят. Като представители на древен и благороден народ не бива да падаме до техните разбирания и методи.Те не са и ефективни,не и в момента.Не е необходимо и да се приказва толкова, а да се използват всички възможни-до ръба на закона мерки за самоотбрана.Твърда и спокойна организация.Здрави нерви и самообладание.Но непрекъсната работа,особено с нашата младеж,която трябва да върнем при нас.Правото е на наша страна,ние сме в неизбежна самоотбрана.Действия!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.