Национален план за циганите Прочети внимателно!

преди 20 години 1 месец #9160
В интернет не намерих нищичко...и логично :-( в момента нямам достъп до друг извор на информация....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9170
До модераторите!
Не знам до колко е актуално, но...... www.bgpetition.com/diskriminacia/view.html

преди 20 години 1 месец #9172
Ето един сайт-красотата на Родината! photo-forum.net/joro/

преди 20 години 1 месец #9178
Приятели,чета във форума,какви ли не изтънчени методи за справяне с проблема,който не е и един.Разбирам и знам точно от какво са предизвикани тези емоционални призиви.Аз като българин също съм засегнат от почти конституционализираната и нагла разправа с българите,но кръвожадни компютърни призиви няма да помогнат,а извадени от контекста -ще ни навредят.Ще ни обвинят в расистки призиви,че сме зверове.Средствата за масова информация са в техни ръце.Освен това не забравяйте,че човечеството едва сега се събужда и проглежда и голяма част от хората не схващат така директно опасността и заблудени, също ще ни обвинят. Като представители на древен и благороден народ не бива да падаме до техните разбирания и методи.Те не са и ефективни,не и в момента.Не е необходимо и да се приказва толкова, а да се използват всички възможни-до ръба на закона мерки за самоотбрана.Твърда и спокойна организация.Здрави нерви и самообладание.Но непрекъсната работа,особено с нашата младеж,която трябва да върнем при нас.Правото е на наша страна,ние сме в неизбежна самоотбрана.Действия!

преди 20 години 1 месец #9180
Ник, не разбрах дали имаш впредвид идеята която предлагам, но искам да стане ясно още сега, че първо тя не е избистрена добре още нищо конкретно не включва! Това тепърва предстои и ако са рекли участниците да дават идеи и мнения, ще има нещо като платформа в крайна сметка. То и без друго, ако никой не допринася за това няма нищо се случи.
Тя като тръгне работата, ти няма от какво да се плашиш. Ние няма да пречим на никой, освен на тези, които ни желаят злото!

преди 20 години 1 месец #9195
По-красиви снимки не съм виждал, очарован съм!
Земя на красота и очарование!

преди 20 години 1 месец #9202
Запознат,който го е страх от вълци не ходи в гората.Мисълта ми беше,да не се шуми излишно,а да се работи.Има какво да се върши.Аз съм се прежалил,не се тревожи.Просто искам да успеем.

преди 20 години 1 месец #9231
Чакам информация, а както ми се струва, нещата може да се окажат доста интересни!

Движение Воини на Тангра, трябва да излезне с официално становище, когато нещата станат ясни като бял ден...!

преди 20 години 1 месец #9244
Засега май единственият начин е такъв - където се чуе, че ще населват цигани цялото местно население(ако ще и само бабички да са) да се вдига да прави протести, живи вериги по пътищата и т.н. За съжаление тази идея е малко трудно изпълнима, но не виждам друг начин в момента. Ако стане масово явление тогава нещата могат да се наклонят малко в наша полза.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.