Калоян писа:
nik писа: Калояне,ти националист ли си или изявите ти са само по форума?Ако си честен,защо сипеш несправедливи обвинения,сарказъм и де факто работиш против патриотите.Ако лично не харесваш някого от АТАКА,какво имаш против стотиците хиляди /не са само 30000-много повече са/,които виждат избавление единствено само и чрез АТАКА! ТИ КАКВО ПРАВИШ? Предполагам,че не си елементарно момче,прояви разбиране и бъди градивен!
Дай да се разберем за кои става въпрос?Аз лично знак на равенство не мога да сложа между патриот и националист.Ти явно го правиш.Изявите ми съвсем не са само във форума.На кое казваш "несправедливи обвинения"?Ченгето на ДС,Волен Сидеров отдавна се е продало.Щом ти харесва да му вярваш,твоя воля.Електората на Атака се стопи неимоверно в последните няколко месеца.Тези 300 000 можеш само да ги сънуваш.А за тези,които виждат избавление чрез Атака,наистина ми е мъчно.И само за твое сведение аз все още съм член на тази сталинистко-комунистическа партия. 
Калояне, само критики не може - трябва и предложения. Иначе само ядосваш останалите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.