Атака се наака! (централата) 300хил. избиратели са излъгани майсторск

преди 20 години 1 месец #8591

SPRAVEDLIV писа: Но само фактите говорят истината !

ЧАКАМ някакви факти и доказателства !

Какви трябва да са фактите, че да са ДОСТАТЪЧНО убедителни?

Факта е, че вечерта Памир ми звънна и ми описа ситуацията. Помоли ме да пусна тема по форумите, понеже нямала достъп тогава до нета. А кой е нейния човек в централата - не съм я питал, и нямам намерение да питам.
Тя работата си има и предистория, но това е друга тема.

Тя Атаката е била обречена. Факта за това е подписката за базите:
1.Уж започна подписката, а няколко месеца никой нищо не говорише за това . Целта е да не могат да се съберат внушителен брой подписи.
2.После изкараха няколко образеца за подписката, за да се чудят хората коя е валидната и коя е невалидната.
3.Не контрираха преговорите за базите в зародиш, а можеха.
4.Покриха датата за ратификация на договора от НС, когато можеше да стане РЕВОЛЮЦИЯ! Ратификацията мина тихомълком.
5.Подписката е покрита и пратена вече при козлодуйската.

А задачата на местните клубове е да останат, да си подържат връзките помежду си за да се запази единението на истинските националисти. Атака ли ще се казват клубовете, как ли - не е толкова важно. Та когато в един решителен момент се наложи да съборим НС, да сме на линия. Като на трети март.

Но заслугата на Сидеров май беше само тази, че покрай него доста хора се събудихме и си създадохме контактите и познанствата. Което не е малко, за което му дължим едно хубаво българско "МЕРСИ"( или както казват французите "машалла аркадаш").

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8594
Напълно съм склонен да вярвам в това! Наистина за чий ... събирахме подписи? КЪДЕ Е ПОДПИСКАТА СЕГА И ЗАЩО ИМАШЕ НУЛЕВ ЕФЕКТ ОТ НЕЯ? СПАВЕДЛИВ ОТГОВАРЯЙ!
А наистина имаше шанс да се преобърнат нещата, нямаше да се допусне такава излагация!
Хората трябва да спрат да халюцинират, че Атака ще постигне нещо съществено. Не че не е възможно, но целта е точно обратната, а имено да не се прави НИЩО! Иначе щяхме да направим нещо нали така?

преди 20 години 1 месец #8598
Хе-хе то ако ставаше с подписки и стачки...

преди 20 години 1 месец #8599

Petee писа: Хе-хе то ако ставаше с подписки и стачки...

Става, става с подписки и стачки, но не в тази държава.
Понеже и подписките и стачките се оказа,че са контролирани от функционерите на ДС.

преди 20 години 1 месец #8629

georgi_nz писа:

Понеже и подписките и стачките се оказа,че са контролирани от функционерите на ДС.

Гошко (или Герги) както предпочиташ,

АТАКА ще спре тези ходжи - ще видиш !

Ела утре и ще видиш как ще спрем движението от Витошка до Лъвов мост - а ти ще си АУТСАЙДЕР - ще си в Б група (или в Трета Дивизия) - и ще съжаляваш - но - твоя си работа - насила патриот не се става !

преди 20 години 1 месец #8634

SPRAVEDLIV писа:

georgi_nz писа:

Гошко (или Герги) както предпочиташ,

АТАКА ще спре тези ходжи - ще видиш !

Ела утре и ще видиш как ще спрем движението от Витошка до Лъвов мост - а ти ще си АУТСАЙДЕР - ще си в Б група (или в Трета Дивизия) - и ще съжаляваш - но - твоя си работа - насила патриот не се става !

Ще умра от кеф да ви гледам поредният резил Утре. :tooth: :tooth: :devil: :tooth: :tooth:

преди 20 години 1 месец #8637
Не мога да разбера,как някой,който стои в страни,се присмива и дава акъл на друг,който иска да направи нещо.Дори и да има нещо от твоя гледна точка приятелю националист,ти в името на България трябва да подкрепиш,а когато ти измислиш най-добрият начин за противодействие -ще те подкрепим ние със всичка сила.ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШИЯТ ВАРИАНТ!

преди 20 години 1 месец #8694

Севар писа: Тоя прилича на Бате Бойко, но всъщност е самовлюбения евреин Бенито Мошелини.

С това не съм съгласен. :tc:

преди 20 години 1 месец #8699
Това е от Памир в Бълг. патриотичен форум

Все се сещам за една сентенция - Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари. И тук има забъркани пари. Убедена съм. Освен това и знам някои неща. Кой плати? Като стане ясно това, ще стане ясно и на кого всъщност служат шепата хора от върховете на партията. Кой и за колко продаде надеждата на българския народ?

...

Става въпрос за това да излезе на светло истината за партия АТАКА, защото в старата столица сблъсъкът е между около 50 националисти с един отявлен комунист, партиен секретар и ротарианец.

Какво ще кажете, Памир май каза същата сентенция, която каза и някой от нашия форум още като се отвори темата. Надявам се сега SPRAVEDLIV няма да обяви изявлението на Памир за "непотвърдени данни".

преди 20 години 1 месец #8702
Чакам с нетърпение коментара на SPRAVEDLIV.Не че ще каже нещо съществено но да видим каква посока ще хване.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.