ОПАСНОСТ !! - ДПС си плете кошницата покрай тези с
П.С. Естествено, че ДПС печели от всеки скандал. Винаги преди избори така правят за да вземат възможно колкото се може гласове, та да ги отдават или да правят коалиции. Това е тяхната главна стратегия, която обикновено успява на 100% и ги държи на самия връх!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Най-сетне намерих статията, която търсих:Petee писа: А колкото до прираста на българите, в момента наистина е положителен. Наскоро братовчедка ми роди бебе и каза, че за 3 дни само в Шейново са се родили огромен брой деца. По-селата също има бум. Разпитайте! Отделно имам много познати с малки деца... това се дължи само на Българката, която най-после се усети какво трябва да прави.
Говори се, че и бесарабските българи в България или извън също правят голям брой деца - понякога и над 5-6 за семейство.
България последна в света по Естествен прираст[/b]
Страната ни е на първо място в света по отрицателен прираст. Данните на ООН обяви в Перник народният представител и бивш социален министър Христина Христова. На девето място в света сме по относителен дял на възрастните хора.
Според статистиката у нас има 2,500 млн. пенсионери, 2,260 млн. работещи, а децата са 1,550 млн., 450 000 са безработните, а напусналите страната са около 600 000.
Възрастните са почти 28 на сто от българите, каза още Христова.
Тя апелира за спешното изготвяне на нова стратегия за развитие на човешките ресурси и нов закон за българското семейство.
darik.net/?p=article&tid=1&id=68233
За тях сме човешки ресурси, които трябва да бъдат "редуцирани". Какви уроди ни управляват, а някои чакат хаир от тях.
Вярно е, обаче май се отнася само за София. Съобщиха, че детските градини в столицата са препълнени и се чакало страшно много. Все пак, там са концентрирани висшите училища, безработицата е ниска, а заплатите са добри (в сравнение с провинцията) - тези условия привличат младите българи от цялата страна и улесняват създаването на семейство, раждането на деца и т.н. Но да не се заблуждаваме - прирастът е все още отрицателен и вероятно ще остане такъв, освен ако не се подобрят до някакво що-годе поносимо равнище условията за живот в цялата страна.Sinclaire писа:
Това е лъч надежда за Бъгария, ако е вярно!Petee писа: А колкото до прираста на българите, в момента наистина е положителен. Наскоро братовчедка ми роди бебе и каза, че за 3 дни само в Шейново са се родили огромен брой деца. По-селата също има бум. Разпитайте! Отделно имам много познати с малки деца... това се дължи само на Българката, която най-после се усети какво трябва да прави.
Говори се, че и бесарабските българи в България или извън също правят голям брой деца - понякога и над 5-6 за семейство.
Виждам, че дадената от мен информация предизвиква дебат и несъгласие.
Информацията я имам имам от два независими източника.
Първия я сподели след втората ракия, като уговорката беше, че му е абсолютно забранено да я дава и да казва кои са му източниците.
Втория сподели просто личен опит.
Първия е главен експерт в министерство, а втория е общопрактикуващ лекар в малък град, където 50% са цигани.
Тази информация няма нищо общо със статистиката или със статистическите проучвания, правени в страната.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.