ОПАСНОСТ !! - ДПС си плете кошницата покрай тези с

преди 20 години 2 месеца #7820
Не е важно само количеството на децата, важно е това да са хора и българи! Циганките като раждат по 10 да не би да отглеждат пълноценни хора? Не е номерът само да народиш 4 деца и да си изпълниш физическото задължение към нацията, важното е как ще ги възпиташ! Така че не мога да кажа, че 0,5 - 1 промила нарастване в естествения прираст са кой знае какъв лъч светлина в тунела. Низшите хора винаги ще раждат по повече, защото са като хлебарките ако става за въпрос. Не можем да се изравним с тях, но можем да ги победим с други средства - по-мъчни, но по-ефективни. Психиката на българина е най-големия проблем за момента...

П.С. Естествено, че ДПС печели от всеки скандал. Винаги преди избори така правят за да вземат възможно колкото се може гласове, та да ги отдават или да правят коалиции. Това е тяхната главна стратегия, която обикновено успява на 100% и ги държи на самия връх!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7902

Petee писа: А колкото до прираста на българите, в момента наистина е положителен. Наскоро братовчедка ми роди бебе и каза, че за 3 дни само в Шейново са се родили огромен брой деца. По-селата също има бум. Разпитайте! Отделно имам много познати с малки деца... това се дължи само на Българката, която най-после се усети какво трябва да прави.
Говори се, че и бесарабските българи в България или извън също правят голям брой деца - понякога и над 5-6 за семейство.

Най-сетне намерих статията, която търсих:

България последна в света по Естествен прираст[/b]

Страната ни е на първо място в света по отрицателен прираст. Данните на ООН обяви в Перник народният представител и бивш социален министър Христина Христова. На девето място в света сме по относителен дял на възрастните хора.

Според статистиката у нас има 2,500 млн. пенсионери, 2,260 млн. работещи, а децата са 1,550 млн., 450 000 са безработните, а напусналите страната са около 600 000.

Възрастните са почти 28 на сто от българите, каза още Христова.

Тя апелира за спешното изготвяне на нова стратегия за развитие на човешките ресурси и нов закон за българското семейство.

darik.net/?p=article&tid=1&id=68233

За тях сме човешки ресурси, които трябва да бъдат "редуцирани". Какви уроди ни управляват, а някои чакат хаир от тях.

преди 20 години 2 месеца #8007
Прираста може и да се е увеличил сред българите, а може и да не е. Трябва да вметна обаче, че поколението 84-та и 85-та е най-голямо, а то сега тепърва порастна. Има още надежда колкото и да е минимална.

преди 20 години 2 месеца #8066

Sinclaire писа:

Petee писа: А колкото до прираста на българите, в момента наистина е положителен. Наскоро братовчедка ми роди бебе и каза, че за 3 дни само в Шейново са се родили огромен брой деца. По-селата също има бум. Разпитайте! Отделно имам много познати с малки деца... това се дължи само на Българката, която най-после се усети какво трябва да прави.
Говори се, че и бесарабските българи в България или извън също правят голям брой деца - понякога и над 5-6 за семейство.

Това е лъч надежда за Бъгария, ако е вярно!

Вярно е, обаче май се отнася само за София. Съобщиха, че детските градини в столицата са препълнени и се чакало страшно много. Все пак, там са концентрирани висшите училища, безработицата е ниска, а заплатите са добри (в сравнение с провинцията) - тези условия привличат младите българи от цялата страна и улесняват създаването на семейство, раждането на деца и т.н. Но да не се заблуждаваме - прирастът е все още отрицателен и вероятно ще остане такъв, освен ако не се подобрят до някакво що-годе поносимо равнище условията за живот в цялата страна.

преди 20 години 1 месец #8074
Лично аз не вярвам в голямата раждаемост на българите,понеже на българката не и се гледат деца и с колкото съм говорил,плачат за пари.Истината е,че телевизията разврати всичко живо и дори и да има някаква раждаемост,децата ни ще бъдат развалени от ТВ,училището,радиата,пресата,улицата,ако щете и от личния пример на мързеливите си и безродни родители.Разбира се намират се тук и там островчета на патриотизъм,но колко са ..?

преди 20 години 1 месец #8080
Бума е наистина само за София, но на тия статистики, правени от разни международни организации, не вярвам! Аз вярвам на това, което виждам с очите си - пълно е с дечорлига из София!

преди 20 години 1 месец #8083
Хм.
Виждам, че дадената от мен информация предизвиква дебат и несъгласие.
Информацията я имам имам от два независими източника.
Първия я сподели след втората ракия, като уговорката беше, че му е абсолютно забранено да я дава и да казва кои са му източниците.
Втория сподели просто личен опит.
Първия е главен експерт в министерство, а втория е общопрактикуващ лекар в малък град, където 50% са цигани.

Тази информация няма нищо общо със статистиката или със статистическите проучвания, правени в страната.

преди 20 години 1 месец #8119
Господи,дано да си прав!В известен смисъл жените,могат да спасят България.Остава обаче опасността от липсата на българско възпитание и патриотизъм,а това може да сведе резултата до нула.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.