ПРЕСЕЛЕНИЕ-ТРЕВОГА! преселват 5000 циганина...

преди 20 години 2 месеца #7540
На вниманието на всички Българи във форума!В гр.Горна Оряховица се готвят да преселят по наша информация около 5000 циганина!Доколкото ми е известно идеята е на Б.Б.Местната колониална власт в лицето на кмета отрича и дори пусна опровержение на слуха.Вчера следобед получих информация,че заселване все пак ще има.За целта се ремонтират казармите в околността;Да е ясно:това заселване означава гибел за града и прилежащите селища,бум на престъпността,изселване на местните българи,спускане сянката на ДПС!Загуба на поредната частичка територия от България.В момента,когато стане категорично ясно,ще бъдете информирани!При всички случаи ще има протести.Следете,дори морална, помощта Ви ще е неоценима за нас! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Този текст е публикуван и във форума на АТАКА.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7542
Има оперативни данни че се внасят мангали от Румъния.
Ами да се съберем братя и да застреляме 6 000 мангала. Та да се почувстват гадовете назад с 1000 бройки.

преди 20 години 2 месеца #7543
И протести трябват, и направо да се събере целия град и да блокират пътя на колите, с които ще ги мъкнат.

преди 20 години 2 месеца #7546

Раздават пари на циганите от гетото в кв. “Сердика”

Еднократни помощи в размер до 275 лева ще бъдат раздадени на циганите от гетото в столичния квартал "Сердика", което ще бъде разрушено до седмица.
Ангажимент за осигуряване на помощите поеха представителите на социалното министерство на работна среща в Столична община за премахването на катуна, съобщи Дарик радио.
За всеки обитател на гетото в местността "Баталова воденица" щяло да се преценява по отделно дали и колко пари ще се отпуснат. Причината била, че имало цигани, които твърдели, че нямат доходи, а разговаряли по мобилни телефони за 1000 лева.
Самотните майки от циганските коптори в "Сердика" ще бъдат изпратени в дом за временно настаняване.
Както "Монитор" писа гетото, в което живеят около 200 цигани, трябваше да бъде съборено още миналия септември със заповед на районната кметица Ева Сеиозова. Разпореждането й обаче беше атакувано в съда от местни цигани и лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев. Преди седмица ВАС реши, че заповедта на Сеизова е законосъобразна.
Полицията ще осигури безконфликтното събаряне на циганските къщи, стана ясно след вчерашната работна група.

Монитор

nik, би ли ни държал в течение на това какво става в Горна Оряховица? Медиите ще крият до последно.

преди 20 години 2 месеца #7548
И аз имам една позната от там - ще и пиша за информация по мангалската интервенция.

преди 20 години 2 месеца #7549

Севар писа: И протести трябват, и направо да се събере целия град и да блокират пътя на колите, с които ще ги мъкнат.

И аз мисля, че това е най-адекватното решение за момента, но трябва страшна организация от страна на местните!

преди 20 години 2 месеца #7550

Янга писа:

Севар писа: И протести трябват, и направо да се събере целия град и да блокират пътя на колите, с които ще ги мъкнат.

И аз мисля, че това е най-адекватното решение за момента, но трябва страшна организация от страна на местните!

И как да стане тая организация като масата "българи" спят? :shock:

преди 20 години 2 месеца #7551

Ицо писа:

Янга писа:

И как да стане тая организация като масата "българи" спят? :shock:

Точно това е проблемът!

преди 20 години 2 месеца #7553

Ицо писа:

Янга,Jun 23 2006, 04:52 PM писа: И как да стане тая организация като масата "българи" спят? :shock:

Ами ако допуснат мангали българите от ГО , едва ли ще могат вече да спят спокойно. Така, че тогава ще са не само будни, ами и недоспали българи.

преди 20 години 2 месеца #7656
Проблемът е, че ако се вдигнат на протест в Горна, 5000 цигани ще бъдат "доставени" на друго място в България... пак в равнина, за да има какво да крадат.
Решението - вдигнат ли се в Горна, да се направят протести в цялата страна.
Трябва да се вдигне много шум по всички селища, за да не се потули "акцията" на държавната власт.
Случайно някой да знае село с турско население, където има и цигански махали?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.