ПРЕСЕЛЕНИЕ-ТРЕВОГА! преселват 5000 циганина...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ами да се съберем братя и да застреляме 6 000 мангала. Та да се почувстват гадовете назад с 1000 бройки.
Раздават пари на циганите от гетото в кв. “Сердика”
Еднократни помощи в размер до 275 лева ще бъдат раздадени на циганите от гетото в столичния квартал "Сердика", което ще бъде разрушено до седмица.
Ангажимент за осигуряване на помощите поеха представителите на социалното министерство на работна среща в Столична община за премахването на катуна, съобщи Дарик радио.
За всеки обитател на гетото в местността "Баталова воденица" щяло да се преценява по отделно дали и колко пари ще се отпуснат. Причината била, че имало цигани, които твърдели, че нямат доходи, а разговаряли по мобилни телефони за 1000 лева.
Самотните майки от циганските коптори в "Сердика" ще бъдат изпратени в дом за временно настаняване.
Както "Монитор" писа гетото, в което живеят около 200 цигани, трябваше да бъде съборено още миналия септември със заповед на районната кметица Ева Сеиозова. Разпореждането й обаче беше атакувано в съда от местни цигани и лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев. Преди седмица ВАС реши, че заповедта на Сеизова е законосъобразна.
Полицията ще осигури безконфликтното събаряне на циганските къщи, стана ясно след вчерашната работна група.
Монитор
nik, би ли ни държал в течение на това какво става в Горна Оряховица? Медиите ще крият до последно.
И аз мисля, че това е най-адекватното решение за момента, но трябва страшна организация от страна на местните!Севар писа: И протести трябват, и направо да се събере целия град и да блокират пътя на колите, с които ще ги мъкнат.
И как да стане тая организация като масата "българи" спят?Янга писа:
И аз мисля, че това е най-адекватното решение за момента, но трябва страшна организация от страна на местните!Севар писа: И протести трябват, и направо да се събере целия град и да блокират пътя на колите, с които ще ги мъкнат.
Точно това е проблемът!Ицо писа:
И как да стане тая организация като масата "българи" спят?Янга писа:
Ицо писа:
Ами ако допуснат мангали българите от ГО , едва ли ще могат вече да спят спокойно. Така, че тогава ще са не само будни, ами и недоспали българи.Янга,Jun 23 2006, 04:52 PM писа: И как да стане тая организация като масата "българи" спят?
Решението - вдигнат ли се в Горна, да се направят протести в цялата страна.
Трябва да се вдигне много шум по всички селища, за да не се потули "акцията" на държавната власт.
Случайно някой да знае село с турско население, където има и цигански махали?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.