drive.google.com/file/d/1Kwy39qi5zS-fNjV.../view?usp=drive_link
drive.google.com/file/d/1VeKVND_SPHEv_l7.../view?usp=drive_link
Тенгри кан Владетел
преди -358 секунди
Милиционерите винаги са били скотове и утайката на обществото. Самата мисъл, че отиваш да ти плащат, за да биеш наволя е много привлекателна за хора със садистична натура, хора мизантропи и откровени човекомразители. И точно такива се събират там. Те с охота изпълняват заповедите на преките си началници. За това са дошли. А, каква милост очаквате от "човек" като Митов, който е казал, че тези, които описах по-горе са "Д"ържавата?

))
81анонимен
преди -262 секунди
Мутромилиционерите са озверяли. Бият младите хора, а бягат като зайци при срещата с хулиганските агитки, зарязаха си дори автомобилите и ги оставиха на варварско опостушение.
94Тенгри кан Владетел
преди -192 секунди
Милиционери, това е интернет

)) Това не е РУ

)) и бюрото на разпитващият минцифай! Налягайте си парцалите, скотове гнусни! Селяци прости! Сега аз съм вашият милиционерски началник и щом кажа, скотове, че това е така, вие ще казвате само: Йес, соржжжж! И никакъв звук, повече не искам да слушам от вас, селяни прости! Защото всички вие сте селяни станали милиционери с връзки!

)) До един сте с връзки. Кво ми са прайте ве, скотове?! А?! Мислете за пенсията

))
анонимен
преди -104 секунди
1До: Тенгри кан Владетел
Ти може да си мислиш че говориш истината в някои случаи, защото не знаеш истината. Заблудил си се примерно. А е хубаво, че в повечето случаи като съм те чел си на страната на истината и на търсещия истината. За разлика от Иво Мирчев който търси лъжата...
Тенгри кан Владетел
преди 1 минута
До: анонимен
Ами не. Представата ми за милиционерите, не полицията (полиция в България, никога не е имало) датира още от времето на социализма, преминава през 90-сетте години и най-преките ми впечатления бяха от 2020 г. където имах "задушевен разговор" с МВР

)) Така че, затваряй си устата и не ме наставлявай

)) Щом кажа, че е така, значи е така! Аз говоря Истината! Аз винаги говоря Истината

)) за разлика от МВР и съда, който не съди според Истината

))
81анонимен
преди 7 минути
До: Тенгри кан Владетел
Много ти е примитивна представата за дейността на полицията. Или си пиян или си тп тотално.
Тенгри кан Владетел
преди 11 минути
Милиционерите винаги са били скотове и утайката на обществото. Самата мисъл, че отиваш да ти плащат, за да биеш наволя е много привлекателна за хора със садистична натура, хора мизантропи и откровени човекомразители. И точно такива се събират там. Те с охота изпълняват заповедите на преките си началници. За това са дошли. А, каква милост очаквате от "човек" като Митов, който е казал, че тези, които описах по-горе са "Д"ържавата?

))
Тенгри кан Владетел
преди -291 секунди
До: Полицай
Ами, да, върнал се е. Знаеш ли, защо милиционер? Поради ударите с плаката си е изпуснал паспорта и ключовете за вкъщи. Аре, бегай, бегай на село и не се прави на умен. Там имаш кукурузззз, патати, боб, има за копане. Има свобода на придвижването, ако не знаеш, все още в тази "Д"ържава, човек е свободен да ходи, където реши. Защо се бил върнал... Това не ти влиза в работата, милиционер! Такива въпроси, можеш да задаваш на жена си! И тя, убаво шта опрай

))Казах да си затваряте устите! Вив сте наемници на заплата от същите тези, дето биете

))
Полицай
преди 7 минути
Работата на полицията е да въдворява ред. Логичо е да бъдат респектирани, защото са си изпуснали нервите. А следното изречение е върха на логиката: " ... а след това се е върнал на протеста, защото се е прибирал вкъщи ... " Следователно, не може да се е върнал на протеста, защото се е прибрал вкъщи, при положение, че не се е раздвоил.
Тенгри кан Владетел
преди -358 секунди
До: анонимен
Ами, щом не е, тогава да не бие

)) Ами, ако убие? Което се случва още от 90-сетте. Многобройни са убитите от милиционерите хора при арест, т.е. тук имаме рецидив: човека е убит без съд и присъда и не е ясно, дали е бил виновен.
анонимен
преди 16 секунди
Полицията не е бърза помощ!
Тенгри кан Владетел
преди -253 секунди
До: Гего Ще го имам впредвид гат та набарам

))
Гего
преди 25 секунди
Аман от човешки права. Бой по тъпата кратуна.
енгри кан Владетел
преди -358 секунди
До: Полицая
Ще вземеш, ако населението внесе парите

)) Нали се досещаш, че, ако населението откаже да плаща данъците си, държавата рухва на секундата и повлича, най-вече, вас. Но, населението е още наивно. То смята, че Силата е някъде извън него, съсредоточена в един Сатрап. Силата е вътре в него и ако няма страха, който се препредава и внушава, то ще ви унищожи за секунди. Вие сте, г-да Никои!
Полицая
преди -84 секунди
Вижте сега с новия бюджет ще взема за 1г 100% увеличение, а вие искате да ме оставите само на 51%....е как да стане? НЯма да ви допускам адвокатите и ще ви бия докато мърдате. Какво като ще загубите пари от бюджета след като аз ще спечеля и държавата ме е упълномощила да ви бия? Това ми е работата и си я изпълнявам съвестно, а вие си протестирайте против моето увеличение...
Тенгри кан Владетел
преди -359 секунди
До: анонимен 103
А, ти за какво мислиш, че са се събрали? За да им се радват и ръкопляскат?

))
анонимен
преди -256 секунди
Стига с тези плоски номера!!! Излиза,че от полицията специално са се събрали да развалят мирния купон на недоволните тинейджъри и са измъчвали бедните момиченца и момченца,защото видите ли ,те са лоши поначало ! Ха-ха-ха.
drive.google.com/file/d/1XgfgL7huRuGW-ea.../view?usp=drive_link
Чета, некои коментари и ми става ясно, че младежите не знаат какво представляват милиционерите. Думата "свине" е мека за тях. Мадамата ма кефи

)), готина е. Нема да е от жените, дето ша искат да са "красиви и умни" и без " реч на омразата". Има освен хубост и дивост в нея и лека арогантност, което в подобни ситуации е добра. Тва е жена с хъс, има хъс

) в нея, има живец, има чувство за свободолюбивост.