Милиционерите бият и убиват безнаказано Терора на Тиквата/Разформироване на МВР

преди 9 месеца 1 ден #60288
drive.google.com/file/d/1Kwy39qi5zS-fNjV.../view?usp=drive_link

drive.google.com/file/d/1VeKVND_SPHEv_l7.../view?usp=drive_link

Тенгри кан Владетел
преди -358 секунди
Милиционерите винаги са били скотове и утайката на обществото. Самата мисъл, че отиваш да ти плащат, за да биеш наволя е много привлекателна за хора със садистична натура, хора мизантропи и откровени човекомразители. И точно такива се събират там. Те с охота изпълняват заповедите на преките си началници. За това са дошли. А, каква милост очаквате от "човек" като Митов, който е казал, че тези, които описах по-горе са "Д"ържавата?;)))
81анонимен
преди -262 секунди
Мутромилиционерите са озверяли. Бият младите хора, а бягат като зайци при срещата с хулиганските агитки, зарязаха си дори автомобилите и ги оставиха на варварско опостушение.

94Тенгри кан Владетел
преди -192 секунди
Милиционери, това е интернет;))) Това не е РУ;))) и бюрото на разпитващият минцифай! Налягайте си парцалите, скотове гнусни! Селяци прости! Сега аз съм вашият милиционерски началник и щом кажа, скотове, че това е така, вие ще казвате само: Йес, соржжжж! И никакъв звук, повече не искам да слушам от вас, селяни прости! Защото всички вие сте селяни станали милиционери с връзки!;))) До един сте с връзки. Кво ми са прайте ве, скотове?! А?! Мислете за пенсията;)))

анонимен
преди -104 секунди
1До: Тенгри кан Владетел
Ти може да си мислиш че говориш истината в някои случаи, защото не знаеш истината. Заблудил си се примерно. А е хубаво, че в повечето случаи като съм те чел си на страната на истината и на търсещия истината. За разлика от Иво Мирчев който търси лъжата...

Тенгри кан Владетел
преди 1 минута

До: анонимен
Ами не. Представата ми за милиционерите, не полицията (полиция в България, никога не е имало) датира още от времето на социализма, преминава през 90-сетте години и най-преките ми впечатления бяха от 2020 г. където имах "задушевен разговор" с МВР;))) Така че, затваряй си устата и не ме наставлявай;))) Щом кажа, че е така, значи е така! Аз говоря Истината! Аз винаги говоря Истината;))) за разлика от МВР и съда, който не съди според Истината;)))

81анонимен
преди 7 минути
До: Тенгри кан Владетел
Много ти е примитивна представата за дейността на полицията. Или си пиян или си тп тотално.

Тенгри кан Владетел
преди 11 минути
Милиционерите винаги са били скотове и утайката на обществото. Самата мисъл, че отиваш да ти плащат, за да биеш наволя е много привлекателна за хора със садистична натура, хора мизантропи и откровени човекомразители. И точно такива се събират там. Те с охота изпълняват заповедите на преките си началници. За това са дошли. А, каква милост очаквате от "човек" като Митов, който е казал, че тези, които описах по-горе са "Д"ържавата?;)))

Тенгри кан Владетел
преди -291 секунди
До: Полицай
Ами, да, върнал се е. Знаеш ли, защо милиционер? Поради ударите с плаката си е изпуснал паспорта и ключовете за вкъщи. Аре, бегай, бегай на село и не се прави на умен. Там имаш кукурузззз, патати, боб, има за копане. Има свобода на придвижването, ако не знаеш, все още в тази "Д"ържава, човек е свободен да ходи, където реши. Защо се бил върнал... Това не ти влиза в работата, милиционер! Такива въпроси, можеш да задаваш на жена си! И тя, убаво шта опрай:)))Казах да си затваряте устите! Вив сте наемници на заплата от същите тези, дето биете;)))

Полицай
преди 7 минути
Работата на полицията е да въдворява ред. Логичо е да бъдат респектирани, защото са си изпуснали нервите. А следното изречение е върха на логиката: " ... а след това се е върнал на протеста, защото се е прибирал вкъщи ... " Следователно, не може да се е върнал на протеста, защото се е прибрал вкъщи, при положение, че не се е раздвоил.

Тенгри кан Владетел
преди -358 секунди

До: анонимен
Ами, щом не е, тогава да не бие;))) Ами, ако убие? Което се случва още от 90-сетте. Многобройни са убитите от милиционерите хора при арест, т.е. тук имаме рецидив: човека е убит без съд и присъда и не е ясно, дали е бил виновен.

анонимен
преди 16 секунди
Полицията не е бърза помощ!

Тенгри кан Владетел
преди -253 секунди
До: Гего Ще го имам впредвид гат та набарам;)))

Гего
преди 25 секунди
Аман от човешки права. Бой по тъпата кратуна.

енгри кан Владетел
преди -358 секунди
До: Полицая
Ще вземеш, ако населението внесе парите;))) Нали се досещаш, че, ако населението откаже да плаща данъците си, държавата рухва на секундата и повлича, най-вече, вас. Но, населението е още наивно. То смята, че Силата е някъде извън него, съсредоточена в един Сатрап. Силата е вътре в него и ако няма страха, който се препредава и внушава, то ще ви унищожи за секунди. Вие сте, г-да Никои!

Полицая
преди -84 секунди
Вижте сега с новия бюджет ще взема за 1г 100% увеличение, а вие искате да ме оставите само на 51%....е как да стане? НЯма да ви допускам адвокатите и ще ви бия докато мърдате. Какво като ще загубите пари от бюджета след като аз ще спечеля и държавата ме е упълномощила да ви бия? Това ми е работата и си я изпълнявам съвестно, а вие си протестирайте против моето увеличение...

Тенгри кан Владетел
преди -359 секунди
До: анонимен 103
А, ти за какво мислиш, че са се събрали? За да им се радват и ръкопляскат?;)))

анонимен
преди -256 секунди
Стига с тези плоски номера!!! Излиза,че от полицията специално са се събрали да развалят мирния купон на недоволните тинейджъри и са измъчвали бедните момиченца и момченца,защото видите ли ,те са лоши поначало ! Ха-ха-ха.

drive.google.com/file/d/1XgfgL7huRuGW-ea.../view?usp=drive_link

Чета, некои коментари и ми става ясно, че младежите не знаат какво представляват милиционерите. Думата "свине" е мека за тях. Мадамата ма кефи;))), готина е. Нема да е от жените, дето ша искат да са "красиви и умни" и без " реч на омразата". Има освен хубост и дивост в нея и лека арогантност, което в подобни ситуации е добра. Тва е жена с хъс, има хъс;)) в нея, има живец, има чувство за свободолюбивост.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 месеца 1 ден #60289
Свободен глас беше на живо.
3 ч
·
На живо пред съдебната зала.
Искаме справедливост! Освободете арестантите! Ако не го направите, очаквайте същото за вас и вашите семейства!

drive.google.com/file/d/1AoNoVJFz6gSXikx..._-b/view?usp=sharing

Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! уууууууууууууууууууууууууууууууууууу.... Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП! Долу БКП!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.