Една трагедия за която няма давност. За турските зверства над българина.

преди 20 години 3 месеца #6676
Нищо не е забравено или простено!

Сега се подготвят фимите за плна "Баязид 2". Надявам се скоро да бъдат публикувани в сайта. Там става въпрос за този геноцид над българите.

Членовете на "Тракийското дружество" отдавна тръбят за този случай. За съжаление върхушката на това дружество е тясно свързано с БСП и не вярвам въпроса да бъде поставен за обсъждане от продажното ни правителство.
То не призна за геноцида над арменците, за да не си развали дослука с Турция.
Защо да го разваля сега, заради някакви си 20 хиляди българи?
:karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6831
Всъщност жертвите са много повече , а после колко умират от глад и мизерия в България ... просто не е истина ...........

преди 20 години 3 месеца #6832
Never, кой да ги защити или овъзмезди! Кой! След като собствените ни управници са абдикирали от отговорността пред паметта на дедите ни?

О, извинете, забравих че днешните управници не са българи

преди 20 години 3 месеца #6834
Да отмъстим ли ? Как ? И има ли нужда да заприличваме на тях, значи да забиваме пеленачета по коловете и да горим очите на жените им със свещи ? И децата ни да се срамуват от родината и предците си ... по-добре не ... важното е да се помни и да се говори за тези неща, нека се поучим от арменците и ние ...
А колкото до управляващите те са същите каквито са били през 13та , просто с различни имена и произход

преди 20 години 3 месеца #6865

NEVER писа: Да отмъстим ли ? Как ? И има ли нужда да заприличваме на тях, значи да забиваме пеленачета по коловете и да горим очите на жените им със свещи ? И децата ни да се срамуват от родината и предците си ... по-добре не ... важното е да се помни и да се говори за тези неща, нека се поучим от арменците и ние ...
А колкото до управляващите те са същите каквито са били през 13та , просто с различни имена и произход

Аз не говоря за отмъщение, не говоря за мъст!
Този геноцит не може да бъде отмъстенен!
Няма толкова кръв, която да го откупи!
Говоря за възмездие, наше, Небесно.
Жертвите ни в това клане никога няма да бъдат забравени. Нито това, че майките със собствените се ръце са удушавали собствените си деца , за да не предадат групата бежанци с плача си! Каква мъст би задоволила тази кръв? Кой би измил тези ръце от кръвта?
Говоря за силата, която притежаваме!
Защо, според теб, съществуваме все още?
Въпреки всички опити да бъдем асимилирани?

преди 20 години 3 месеца #6866
... Моя род е от оцелелите в този геноцид...
.. и още съм жив.. за да помня и ще го предам на децата ми!
.. за да помнят и те...

преди 20 години 2 месеца #7066

Спорт-Здраве писа: До тук добре,докато не се качила една от днешните модерни мадами.Циганчето я загледало .... и по същия отвратителен начин започнало да изучава девойката.
...Цигани да заглеждат бели?

Офф ама те не само ги заглеждат беее, някой (14-18 г.) циганета са много нагли, нали ги виждам.
Направо налитат на момичетата, да ги опипват. А момиченцата стигнаха до там, че да се движат по групички, защото ги заплашва един с изнасилване. На мен ми писна и му се развиках на най-гадния , а наглоста му стигна до там, че изкара момичетата виновни - те му се слагали сами.
Момиченцата дето се въртят край мене вече посвикнаха да ги ругаят . Ама не ми се мисли колко девойки си траят и поддават на такива задявки.
Ами какво да кажа още, като за пореден път ми се гади от такива врътки. В класа на сина ми има 4 деца от смесени бракове - цигани-българи. Че праят и по много деца.
брррр....
С младите има доста работа, трябва да се измисли нещо. Лошото е, че на циганите с пари доброволно им се дава, а по-бедните си мислят, че и на тях им се полага. :-x

преди 20 години 2 месеца #7161
До кога ще търпим тези убйици в България. Те стават все по нагли, и все по открито започват да се държат като господари. До кога ще позволяваме да тъпчат майка България..............

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.