Подкрепете инициативата ни срещу циганите да се съюзим

преди 20 години 3 месеца #6550
Никаква петиция! Никакви стачки. Действия трябват! Но не срешу циганите, а срещи тези които ги защитават. Циганите са овчо стадо, което за няколко десетилетия може да изчезне ако няма откъде да паразитира.
Затова... към тези които са спрели да гледат юдейските телевизии и мозъкопромиващите програми: нека съберем всички телевизори, стара и ненужна покъщнина, всевъзможни боклуци, да се разбрем за ден и час и да закараме всичко пред свинегогата в София. Входа да задръстим та да няма как нито да влизат, нито да излизат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6552

Bell писа: Сега ще има засилване на провокациите, защото Елтимир нито е в България нито има достъп да пише във сайта - по някакви неведоми причини от два дена насам!

Не трябва да допускаме провокаторите отново да дестабилизират сайта и форума, защото от това ще загубим новите попълнения и ще станем за смях. Това дискредитира и Елтимир пред хората, които са му предложили подкрепата си! Това е целта на новата вълна провокации. Така направиха последния път и успяха......нека сега не допускаме същата грешка!!!

Нека покажем, че сме железни и можем да овладеем положението като не се вкараме в простотиите им!

Не обръщайте внимание на провокаторите. За останлото си има админ.
Ако някой знае по-добър начин за справяне с натрапници - да каже.
За спорове на лична основа си има ЛС(Лични Спорове).

Който не "вдява" - да се изпарява. Тук сме се събрали разумни!

преди 20 години 3 месеца #6554

Petee писа: Никаква петиция! Никакви стачки. Действия трябват! Но не срешу циганите, а срещи тези които ги защитават. Циганите са овчо стадо, което за няколко десетилетия може да изчезне ако няма откъде да паразитира.

Точно така, срещу циганите, и срещу тези които ги защитават! Идвете групи работят заедно в една посока-срещу нас! Така че борбата ни е насочена и към двете-причината и следствието. Спокойно, не стоим със скръстени ръце. Прочети подробно материалите в сайта. Тая борба, която водим не е от вчера.

преди 20 години 1 месец #9074
Пратиха ми линка към готовата петиция срещу дискриминацията над българите: www.bgpetition.com/diskriminacia
Може да го пуснете на всички от вашия ICQ-списък. Виждал съм как по този начин за един ден информацията се разпространява към десетки хиляди хора.

преди 20 години 1 месец #9075
www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

това е целия адрес

преди 20 години 1 месец #9155
:thumbsup:

преди 20 години 1 месец #9243
Аз вече го подписах и го пратих на който можах...Не ми се вярва да направим нещо с тази петиция, обаче...

преди 20 години 1 месец #9246
Току що и аз се подписах,ако се вдигне достатъчно шум може и да има някакъв ефект.

преди 20 години 1 месец #9249
Аз предлагам това да се махне "Напротив, страната ни е давала убежище на гонени по етнически признак арменци, спасила е евреите от Холокоста, а сега необмислени действия ни изправят пред бъдещ етнически конфликт." Тъй като такова нещо като Холокост над евреите не имало.

преди 20 години 1 месец #9272

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.