"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара

преди 2 години 10 месеца #58501
Чекмежан паша
преди 1 секунда
Парите заминаха в моите чекмеджета, още тогава, ама сега да е виновен Асан Вайсман, защото аз съм изпран и чист и ГЕРБ ще управлява во век и веков с 121 дупетата! Яко нещо е белината АЧЕ, бели та, отсекъде;))) и да си бил много лош ставаш много добър, оти тие, дето са те плюли са оказват много по-лоши от теб!
Анонимен
преди 1 минута
Сега с " парите на държавата" ли започна да " плашиш" българина бре МутроКомунисте?-:( Нямаш " умора" Еййй.викат че тези като тебе,само се изпотявали,ама никога уморявали!
Анонимен
преди 5 минути
Лодката потъва в евроатлантическа посока.
Анонимен
преди 5 минути
Изчезнали са парите......в офшорки

Борисов: Парите на държавата в момента са на дъното
По негови думи в сегашния кабинет има министри, които са "действително аматьори"

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/10/04/borisov-par...84872#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 10 месеца #58502
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда

Сглобката е абсолютно нелегитимно правителство! Всеки един от отделните субекти в него - турците - ДПС, педeрасите от ППДБ и курвите от ГЕРБ:))) нямат електорална тежест за управление на държавата - никакво! Да не говорим, че турците управляват чрез Пеевски, което е най-големият позор в най-новата ни история и той ги командори с малкото си пръстче. Некакъв си пикльо с фес;))) Механичната сборка не означава електорална тежест, защото в политиката 2+2+2 не прави 6;))) Протестите са Вот на Недоверие! Истинският Вот на Недоверие! Той се последва от Вот на Недоверие от опозицията, макар че за мен, истински опозиционер е само Тошко Йорданов, защото с поведението си, напълно покрива смисъла на думата "опозиция". Той свежда до избирателите и българите като цяло, какво се случва в кулоарите и го анализира, осветлява го.
Най-накрая се появи някой, който да е опозиция, а не да прави опозиционна игра, както Корнелия с БСП, например, които са опозиционни играчи, но не и опозиция;)))

Вижте пълен запис от срещата на властта с енергетиците
Тя предизвика много полемики
5 окт 2023 09:36, Александър Попов
14

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/05/vijte-py...-energeticite.584895

преди 2 години 10 месеца #58504
Няма разлика между ГЕРБ и Възраждане;))), т.е. всички са ДПС!;))) След краха на ОП, които беха най-солидната и здрава Патверица на Бойко, ДС трябваше да изработи нова патриотична патерица, която да крепи Тиквата, ку мой до Второ Пришествие. "Възраждане" винаги гласуват с ГЕРБ, т.е. са ДПС! Така че, за в бъдеще, когато станат втори или първи, какъвто е стремежа на Рублата, не Копейката, никой не се продава за копейки, а за рубли или долари, най-вече за долари, хахахахах или рубли, които обръща в долари в България, хахахахаха... Това е поредният път, в който "Възраждане" гласуват заедно с ГЕРБ, т.е. ДПС. Аз лично, още изначало не им вярвам, защото са антитегрияни. Те не верват в Тангра! Те са Слуги на Яга Албасти наметнати с трикольора! Който не верва в Тангра, няма место в Бъдещето. Казвам ви го откровено, ще умре, по един или друг начин, ще бъде унищожен, поколението му, заличено. Затва казвам, че те не са опозиция, а правят само опозиционна игра! Вижте им членската маса, та тя се напълни със зелени либерали!;))) Какви ти ми патриоти? Оле, Божке;))) Зелени либерали, наметнати с трикольора;)))) Турци с чалми наметнати с трикольора;)))

Александър Симидчиев, депутат от ПП-ДБ обясни, че първоначално предложението е минало при гласуването от ГЕРБ-СДС, като от „Възраждане“ са гласували с „въздържал се“ и предложението е минало, след което, при прегласуването, от „Възраждане“ са обърнали вота.
www.vesti.bg/bulgaria/pp-db-parlamentyt-...ravoto-na-es-6180306

преди 2 години 10 месеца #58508
И най ма радва "философията на правенето". Електората и той такъв, глъв и се едно шило в задника има. Правиш ли нещо, правят ли нещо... Тва мой са пита само по време на секс;))) през останалото време, оставете нещата да се случват, а не да ги правите! Колкото повече ги правите, толкова повек света отива на зле;))) Ей ге, индийците, моят любим пример: нищо не праат са над 1 млрд и Луната е индийска, а ние се скъсваме да правим и нищо. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

Борисов с критики към кабинета: Има цели сектори, в които нищо не се случва
Правителството можело да изкара мандата, но има неработещи министри

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/05/borisov-...oJWMkO5K6TnUB5cyj1fY

преди 2 години 10 месеца #58520
Борисов: Без ДПС кабинетът ще падне
Лидерът наГЕРБ иска да се казва, че той, а не Тагарев купува "Страйкър" от САЩ и дава С-300 на Киев
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/bor...kabinetut-shte-padne

Арслан Бойко: "Ако ДПС не са до нас, ние ще паднем"

Тошко Йорданов: "7-8 и ти си ми легнала, 7-8, ти си ми паднала, 7-8..."

"Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация."

Бойко Будата: Омммммм, мани падме хууууумммммммммммм...
Журналистка: - Добре ли сте? Или медитирате, г-н Борисов?
Бойко Будата: - Да ви го преведа ли, госпожо?
Журналистката: - Да, ако обичате, на разбираем български!
Бойко Будата: Добре, добре... Оххххх, мани, паднах във вкъщи...;))))

"Ние сме били честни винаги, когато сме говорили за българо-руската дружба"

Путин: Ама че, чест!

Бойко БКП: Путин, върни си ми, кученцето!;)))

преди 2 години 10 месеца #58521
Tенгри яко в дупако
преди 1 секунда
Не бързай Тошшшш, нека се оакат здраво;))) Аз тва искам;))) Провала на Сглобката ще е в нейното яко оакване, пълният погром на държавата, за да мой да му влей на електората! Докато на електората не му спрат тока, не почнат да го клатат икономически и други яки пампури му са намлатат в дивия, нема му дой акъла в кухата глава;))) Къде не мой со кютек са урежда с мноо кютек;)))

Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях
Нови парламентарни избори може би са най-добрият вариант

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/08/toshko-i...TUtPU#comment-newest

преди 2 години 10 месеца #58533
Цар Асян Първи
преди 1 секунда
Идвам от небето, да ви каа, чи тоа Асан, дет ся ви гълче, не е кат нас, Асянити, нит кат първия, ни кат втория;))) Ний сме Тенгри, яко, макар, че на водят ристиене;))) Будали;))) Тенгри яко и твай, че Асан ша ви остане до самият край!;)))
Исторически парк
преди 6 секунди
Асан дава перспектива за закриване на държавата
До 78
преди 58 секунди
Ами затвори я бе, затвори я тая фирма... Ще затвориш ама друг път. Щото всички фирмаджии ревете - квалифицирани работници нямало, данъците високи, горивата високи, държавата виновна - ама никой не затваря че да иде да бачка за някой друг. Що ли? Щото май не толкова лошо.

Асен Василев: Даваме перспектива на България, трябва да останем на власт
Кабинетът започнал тежки реформи

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/10/12/asen-vasile...FUIeQ#comment-newest

Тенгри яко ф дупако
преди 0 секунди
Най-накраа, купона започна да прилича на веселба. Сега предлагам импутмънт на кабинета на Биби Нетаняху и да изпратим резултата от вота в Чифутия. И без тва, Шиши строго каа, че, ние, българите требе с пет ръце да подкрепим неговата родина Из-сра-ел!

Лют спор в НС кой с какво име е български гражданин
Цончо Ганев, Денков и Лорер си размениха остри реплики

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/12/liut-spo...m1314#comment-newest

Тенри яко ф пърдяко
преди 1 секунда

Бойко е тиква, Пеевски е турчин, Доган е татар, Лорер е евреин! По голем аргумент, от тва нема!

Лорер: Аргументи за вот на недоверие няма
Позицията е безотговорна

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/12/lorer-ar...jN3uI#comment-newest

ТРАКИТЕ НА СЕРАФИМОВ:
НИЕ ША ВИ СПАСИМ!;)))

Той обвини опозицията, че плаши избирателите със студ, мрак и високи сметки. "Подозирам, че някои от вас съжаляват, че сме в ЕС. Подозирам, че други биха се радвали, ако бяхме част от Евразийския съюз на Путин", обърна се Петков към опонентите си. От "Възраждане" реагираха с шумен смях. "Този вот няма да мине! Но нека да ви бъде ясно, че ние ще се борим за хората в енергийния сектор ... Ще се борим за българите като първа класа европейци! Ще се борим за нашата родина!", завърши с апломб Петков.

ГЕРБ и ДПС оставиха ПП-ДБ сами да бранят кабинета
Няма шансове обаче вотът на недоверие да премине успешно
www.segabg.com/hot/category-bulgaria/ger...Jv2PADGVCu9Yqu7WJjLE

преди 2 години 10 месеца #58535
Изказване на Тошко Йорданов 12.10.2023

Тошко, Тошко, Тошко, Тошко, Тошко, Тошко.... Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааа... Разгром!;))) ТВА Е УНИКАЛНО!
Глейте реакциите на мъжлето на Лена и Вигейнин!;)))

Свалих си го и на диска, ако случайноз ачезне от Тубата;)))

@twinflame4618
@twinflame4618
преди 15 часа (редактиран)
ТОШКО ЙОРДАНОВ Е НАЙ-ЛЮБИМИЯТ МИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ! ❤❤❤

Тошко Йорданов
преди 0 секунди

Ако гледате моето изказване от 12.10.2023 г., в Пленарна зала, в което зачетох разпечатка от файла "Сценарий за изказването на министрите по вота на недоверие", сте наясно, че докато правителството съществува, вотовете на недоверие, трябва да бъдат до дупка и въобще не са загуба на време за обикновения гражданин!

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/10/13/premiery...85794#comment-newest

преди 2 години 10 месеца #58537
Бойко Тиквата
преди 0 секунди

Ето, бял съм, бял, невинен и чист! Изпран съм, аз, макар да съм глист! Приемете ме, о, богове, във вашите обятия, като бог ваш равен! Защото Бог Бойко съм Аз и равен немам в този час! Ако не турнете кюлчетата на Везната в Съдний ден, тъй че, да се наклонат към мен, бъдете убедени, моят Вот ще ви прати в дълбокий гроб, защото само Господ Бохо има Вот, с който да ви гроби във вечният живот!

Борисов: Вотът на недоверие всъщност беше вот на голямо доверие
Вотът не минал преди всичко заради БСП

Прочети още на: www.dnes.bg/index/2023/10/13/borisov-vot...liamo-doverie.585815

преди 2 години 10 месеца #58538
Гроби Таласомо
преди 2 секунди

Да не говорим, че пред кабинета на въпросното "джипи" стои винаги една тумба мангаля! И ти чакаш на опашка с тях почти цял ден! "Джипито" не го ебе въобще, че чакаш, ама ич! Нема да кай на мангалята: "Я, са дръпнете, да обслужа това дете с майка му, не! "Джипито" бичи фактури от тях и бичи кинти! Яко кинти! Бяла мафия! Така че, Курча и Кокорча, ако искат бити и убити дофторя, нека напраат сичку електронно като рецептите за антибиотици. Аз се настройвам на вълна млатене и убиване на дофторя! И без тва съм им набрал много!

Родители с петиция срещу електронните бележки за извиняване на отсъствия
Родители не искали да търчат при джипито "за всеки сопол"

Прочети още на: www.dnes.bg/obrazovanie/2023/10/14/rodit...dAo8Y#comment-newest

news.bg/…/borisov-pp-da-ne-se-pravyat-na-interesni…

Бойко, ти си Тиква! Но не само, ти си проста тиква! Щял да ги строи в редица... И Шиши ли? Айде бе, тулуп! Айде бе, лайнян отворко! Докато не вида сички от ДПС заедно с Доган и Шиши строени и ти да му запалиш бузите на Шиши от шамари, тогава шта признаа, но както сам знаеш, ти си един безподобен гомнар и пикльо и трябва да умреш, умреее, умреееееееееш заедно с твоите гласоподаватели! Те са курви!

news.bg/…/kiril-petkov-ne-dava-na-boyko-borisov-da…

Путката Курчо;)))

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.