"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
Относно последното изречение, аз тва го виждам и без да съм във "Възраждане" и да го познавам лично. Той просто си го излъчва. Хахахахаххаа, МВРО
Останалато е ясно, парите, Бойко, отстраняването на най-работещите и привличането на нови нарцистични сподвижници, това е вече резонно за една системна политическа партия. Иначе е правилно това, че се поддържа лидера финансово. Ако лидера, наистина не бъде поддържан от най-близкият кръг, просто нищо няма да се случи и вината няма да е в него, иначе, сега, имате някво случване, макар че за мене, нещата са ясни, че той подпира Бойко, защото Бойко е Системата. Това дори за Слепец е ясно. Без пари не става. За да стане, ПП (политическа партия) трябват пари
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Правителството на Димитър Главчев продължава да изпълнява своите ангажименти,
Прочети още на:
Тенгри кан
преди 1 секунда
Ха-ха-ха... Двете чифутски крила в България, яко са дерат
Слафчи, електората е толкова глъффф, чи дори ти самият успя си напрайш партия и се намериха орца, дето да гласуват за теб
То в най-новата история на България не знам дали има подобен специфичен случай, да не мой са напрай служебно правителство или да се откаже такова
Проф. Каламарис: В Гърция нямаме Нотариуси като в България, имаме закони
В страната ни има свобода на конкуренцията и вашите се възползват от това
www.dnes.bg/notifikacii/2024/08/20/prof-...XLshg#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Tва, че сме в един военен блок ще е до време, а българите не са православни, те са тенгрияни, който е православен, той веке не е българин! Грък е!
Анонимен
преди 2 минути
Погледнах в търсачката какво всъщност значи "понтийски корени". Такива са били стрелците с пистолетите във въпросният бар. Оказва се, че това са наследници - 3/4/5 поколение на изселници от България към Гърция след Балканските войни. Демет т.нар. гръкомани. Тези хора никога не са имали български паспорт, родени са в Гърция, възпитани са в Гърция, учили са в Гърция. Защо изобщо Гърция ги споменава, че имат нещо общо с България? Прапрабаба им примерно преди 110 години е била гръкоманка в Созопол
Божо Хлебарката, също беше с "понтийски корени" от Созопол
Бохи Тиквата, Шишо Пеевски и Гонзо Пиявицата направиха промени в Конституцията, които бяха промени "Анти Радев". Нещо подобно поправката "Ванко 1" прокарана от Татяна Дончева
Борисов: Радев и Главчев да намерят начин да отстранят Калин Стоянов
Кожарева постъпи прибързано, заяви лидерът на ГЕРБ
www.dnes.bg/politika/2024/08/20/borisov-...CCEffpyfkdQmlfipw8-w
www.dnes.bg/politika/2024/09/09/zeleno-d...a-na-izborite.619623
И сега ако лидера на Зелените, в случая Тома Белев е аватара на алпа Иджик Алабуга, ми е любопитна платформата им - добре е, напълно подкрепям. Е има и тази точка за Шенген, която е излишна от гледна точка на Вечността, но все пак всички те се хранят от еврофондове, така че интернационализма е диагноза на съвремието. Като доводи за не-участието им в изборите виждам точните причини, но изказано по някакъв либерало-политкоректен тон, резултатът е, че няма да участват и призовават за нова обществена организация, един вид и ние да минаваме към тях.
Аз лично на последните серии от избори следях точно техните кандидати, но различни събития и изказванияпрез кампаниите ме разколебаваха да отида до урните. И съжалявам, зщото именно те са ми свършили вече много работа, в много инициативи, са помогнали за много неща и са решили нерешими казуси, като цяло мисля, че на место да са в сдружения и да се чудят от къде да намерят някой лев да се борят срещу золумите на държавните институции трябваше точно тези хора да са чиновниците в институциите и да пазят нещата с подписа си. А не поекоминистерствата и днска-та да стоят някви безумни назначения на дпс и герберасите, но това е в друга, паралелна реалност, която предтои да материализираме.
И сега ако лидера на Зелените, в случая Тома Белев е аватара на алпа Иджик Алабуга, ми е любопитна платформата им - добре е, напълно подкрепям. Е има и тази точка за Шенген, която е излишна от гледна точка на Вечността, но все пак всички те се хранят от еврофондове, така че интернационализма е диагноза на съвремието. Като доводи за не-участието им в изборите виждам точните причини, но изказано по някакъв либерало-политкоректен тон, резултатът е, че няма да участват и призовават за нова обществена организация, един вид и ние да минаваме към тях.
Аз лично на последните серии от избори следях точно техните кандидати, но различни събития и изказванияпрез кампаниите ме разколебаваха да отида до урните. И съжалявам, зщото именно те са ми свършили вече много работа, в много инициативи, са помогнали за много неща и са решили нерешими казуси, като цяло мисля, че на место да са в сдружения и да се чудят от къде да намерят някой лев да се борят срещу золумите на държавните институции трябваше точно тези хора да са чиновниците в институциите и да пазят нещата с подписа си. А не по еко-министерството, водни дирекции, паркови дирекции, днска-та и тям подобни, да стоят някви безумни назначения на дпс и герберасите, но това е в друга, паралелна реалност, която предстои да материализираме.
18j писа: Изтупваме старата тема за изборите с една новина, поне за мен е много важна. Зеленото движение или някогаш ПП Зелените минават към нас диванните войни. Ние сме водили много разговори, аз и съм се възхищавал на тяхната воля и смелост да се борят и да навигират в тази система, която се храни със съдби и човешка съвест, не е лесно в коалиция с ония сините лешпери. И там се получава малко идеологически дисонанс, защото зелените, прогресивните идеи за равенство и опазванена природата не съвпадат много с традиционното европейско разбиране за дясно-центристка, либерална политика. Тя за това и тука десницата умре и няма нито идейна почва нито масовка и в последните години те неистово разчитаха на гласовете на зелените, което се показа и от участието на техни представители в изпълнителната власт по времето на дебе кабинета за няколко месеца. На мен ми е ясно, много е трудно, но и преди сме говорили, не може от вътре, там има неназовани властови ресурси и лостове. Трябва да се започне от нулата, от човек на човек да станат 2 паралелни системи от което едната да изчезне. Това означава хората да работят за каузата, да я финансират, да си пазят лидерите, да има система за експанзия по инситуциите, да участват активно в мероприятия и събития. Това трябва да става извън контекста на избори и институции, а по жизнена и битова необходимост. Опитахме от вътре, не става, сега започва нов етап. Да видим.
Аз лично на последните серии от избори следях точно техните кандидати, но различни събития и изказванияпрез кампаниите ме разколебаваха да отида до урните. И съжалявам, зщото именно те са ми свършили вече много работа, в много инициативи, са помогнали за много неща и са решили нерешими казуси, като цяло мисля, че на место да са в сдружения и да се чудят от къде да намерят някой лев да се борят срещу золумите на държавните институции трябваше точно тези хора да са чиновниците в институциите и да пазят нещата с подписа си. А не по еко-министерството, водни дирекции, паркови дирекции, днска-та и тям подобни, да стоят някви безумни назначения на дпс и герберасите, но това е в друга, паралелна реалност, която предстои да материализираме.
18j писа: Изтупваме старата тема за изборите с една новина, поне за мен е много важна. Зеленото движение или някогаш ПП Зелените минават към нас диванните войни. Ние сме водили много разговори, аз и съм се възхищавал на тяхната воля и смелост да се борят и да навигират в тази система, която се храни със съдби и човешка съвест, не е лесно в коалиция с ония сините лешпери. И там се получава малко идеологически дисонанс, защото зелените, прогресивните идеи за равенство и опазванена природата не съвпадат много с традиционното европейско разбиране за дясно-центристка, либерална политика. Тя за това и тука десницата умре и няма нито идейна почва нито масовка и в последните години те неистово разчитаха на гласовете на зелените, което се показа и от участието на техни представители в изпълнителната власт по времето на дебе кабинета за няколко месеца. На мен ми е ясно, много е трудно, но и преди сме говорили, не може от вътре, там има неназовани властови ресурси и лостове. Трябва да се започне от нулата, от човек на човек да станат 2 паралелни системи от което едната да изчезне. Това означава хората да работят за каузата, да я финансират, да си пазят лидерите, да има система за експанзия по инситуциите, да участват активно в мероприятия и събития. Това трябва да става извън контекста на избори и институции, а по жизнена и битова необходимост. Опитахме от вътре, не става, сега започва нов етап. Да видим.
Вече съжалявам, че го номинирах за президент, заяви тя
www.dnes.bg/politika/2024/09/15/ninova-r...koLmmXjYuqvBDa8LJBDA
Tенгри кан
преди 2 секунди
Сичку убаво, но нима Нинова не знаеше, че Мунди Радев е масон от сектата на чече Гоше фффф Филибелата и че с номинирането му за президент, редица масонски ложи, поеха яко "управлението" на страната, като най-важната от тях е "Слънце Ориент", където е и Узунов (заради спасението, когото Мунди дигна юмрука), защото борованският тукмак, освен масон е и почетен консул на Русия в България и чрез него кукурига Митрофанова? Да не говорим, на кой от село Първенец, жена му е рускиня
Та, аз оставам с усещането, че префалените северозападняци, ич са не стока
Груххххххххххххххххххххх, квииииииик, мляс, мляс, мляс, към копанята нальота праа аз. Генерали мляскам за мезе и доволно грухам, гевезе, защото съм свине големо, големо, йощ неопрасено! Грухххххххххххххххххх, квииик, мляс, мляс, мляс...
Радев бесен: Когато Пеевски рискува живота си за България, тогава да иска оставки
Политически спекуланти и "експерти" да не се вживяват като съдии, призова той
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/09/16/radev-be...bsKC2CByyuRmlsRBTFrg
Не знаела, че ще трябва да се снима с Румен Радев в гербовата зала
www.dnes.bg/balkani/2024/09/17/gordana-s...vikam-skandal.620364
Тенгри кан
преди 2 секунди
Вижте, първото нещо, което трябва да се отбележи е, защо Силяновска идва в България да гледа опера? Нима македонците, си нямат опера?
Тая госпожа
преди 4 минути
Като не е искала да се снима, да не го е допуснала! Ухилила се до уши, а на раздяла се хвърли да цилива президента . Това не ли секуално насилие!?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.