"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара

преди 2 години 6 месеца #58826
От думите на Петков ясно се вижда, че те не са наясно, накъде ще върви държавата;))) Нямат разговори по този въпрос, който е най-важният. Цялата идея на Сглобката е на ДПС;))) Да се спре царстването на Радев и потоците от кеш към него и хората му и кеша на държавата да се върне на Доган, който да си продължи да разпределя порциите. Вие знаете, неговата философия за управлението на България - не е важно кво се случва, важното е накрая, той да разпредели порциона;)))

Петков: Уважавам решението на Денков да подаде оставка на 6 март
Прекалено много говорим за позиции, трябват реални действия и реформи, смята той

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/19/petkov-u...98902#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 6 месеца #58831
Тенгри кан
преди 0 секунди
Ти си Мъжа, Бойко, ти си Мъжа;))) Ама, Бойко, не в руският Сибир, а в нашият! В любимото ти село Бойково;))) Там секи ден, ша прайш кросчета до мене;))) Кой знай, мой па да ти праа компания;))) Имам мотивация;)))

"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.

Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме
Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/20/borisov-...a-kongres-sme.599017

преди 2 години 6 месеца #58832
Тошко Йорданов: Председателя беше юридически изнасилен

Тенгри кан
преди 1 секунда
Ясно е, че зад ПП-ДБ стоят същите дръти педaли с пари, както и зад ГЕРБ;))) Защо Петков се е срещнал в един дрът педал с пари, а не с мен? Защото педала с парите движи дърмите изотзадзе. Целото Задкулисие се разкри, а електората продължава да спи. Погледна, каза: - Ами, добре, кво да напрайм, то нищо не мой са напрай, ай си легаме пак;)))

Лена Бориславова предлага на ГЕРБ да договорят нов меморандум
Сегашният бил покана, а не ултиматум

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...gLDjo#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
Аве, я сус ве!;))) В Канада така ли събират гъби?;))) С кошница, ножче и застраховка. А походна тоалетна, да си носим ли?:)))

Прочети още на: www.dnes.bg/…/gybarite-otivat-na-izlet-s-koshnica…

Делян
преди 1 секунда

Доган не иска делкане на квото и да е, защото той само може да делка порциите;))) Сичката баница в него и той кат махараджа поглежда бащински насъбралите се на софрата аги и им казва: "Ашколсун, машаллха, бисмиля, правоверни сте!" А, сега на секи по равно полвината баница, другата полвина е за махараджата!

Пеевски обвини Христо Иванов, че иска контрол над прокуратурата
Лично той бил отказал делкането на ВСС

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/peevski-...6MZt8#comment-newest

Петков
преди 1 секунда
Каква експертиза и какви експерти можем да имаме ние, дето вчера додойми на пожар от Канада?;))) Нулева! Квот ни каат олигарсите, тва прайм. С нас, те успяха да разбъркат кашата;))) Много други партии прайха на родна основа, но никой не им верва, но на нас, преуспелите;))) от чужбина, българина веднага са фана:))) Той въобще не повни, чи ний тука сме си биле мошеници и тамка отидойми на практика, да станем още по изпечени мошеници!;)))

Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/borisov-...W8SU4#comment-newest

Ревнива булка плаче
преди 1 секунда
Ой, ой, ой, останах си сираче, чи любимият не ме допусна и в турско фереже запъна устна;))) С какво ли таз, туркиня, по-добра от мен е гюзелина? Ех, гюзел, гюзел, да бе го ранила с ръчел, с вкусни баклави и йощ по толкоз баялдъ кефли! Затва избра мен, рунтавелка, с обръсната загорелка!

Христо Иванов: ДПС искат да са скрит партньор на ГЕРБ
Пеевски се самовзривява с поредната фойерверка от безвкусни пошлости, отбеляза той

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/hristo-i...GAAG0#comment-newest

Лена кичек
преди 1 секунда
Ай, предлага, аййй, предлагам, но не го давам, не го давам;))) Гат предложа, заеби, не пуснеш ли пари и чеиз богат да зема, портмонето да превзема. Затва предлагам, но познай, скъпичък е този рай. За да потънеш в него, помисли, отде ще найдеш ти пари! И колко по-глибоку, толкоз повек паре отвисоко... Предлагам, предлагам, но веднага не давам. Дълго шта аз върта, за да вида, откъде и с какво ще обдариш, балдър и бедър и тогаз секиш, на пръстену - диамант, деколтету - огърлица с брилянт;)))

Лена Бориславова предлага на ГЕРБ да договорят нов меморандум
Сегашният бил покана, а не ултиматум

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...ohip8#comment-newest

Седим си по скутовете
преди 1 секунда
И си барами пампалюгите;)))

" Кирил Петков често говори глупости, но за едно беше прав, като каза че задкулисието вече седи на първия ред, Всъщност много ми е интересно в чий скут е седял Бойко Борисов, след като Христо Иванов е седял в този на Делян Пеевски", коментира още тя изказването на председателя на ПГ на ДПС, че Иванов е пил турско кафе и е седял в скута му около поправките в Конституцията."

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/ninova-z...oWzkc#comment-newest

" Как се нарича мъж, който седи в скута на друг мъж? Мисля, че нещо с "п" беше:))) "
Тошко Йорданов: Сигналът ни срещу Кирил Петков и Божидар Божанов е изпратен в прокуратурата

преди 2 години 6 месеца #58834
" и всички ми идваха час по час"... ЕЙ ТВА, АЗ НАРИЧАМ СЕКС ТУР! :tooth: :tooth: :tooth:

Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: "Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?".

Пеевски сваля маските: Христо Иванов седял в скута му и пил мазно турско кафе
news.bg/politics/peevski-svalya-maskite-...zno-tursko-kafe.html

преди 2 години 6 месеца #58836
;))) Малката бъбрива Шехерезада, Христо;))) А-хахахахахахахаааа, хахахахаххахахахахахахахахахахахахаа

"Моят приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави. За едно съм доволен - призна си за главния прокурор, за неговия Антикорупционен фонд, с който се рекетират хора. Всичко е на Христо Иванов - бипи, мипи, джипи и през тези енджиота (неправителствени организации - б.р.) рекетира държавата", отсече Делян Пеевски.
Пеевски добави, че ако някой се откаже да гълта държавата, това вече било друга тема. "Като гледам, всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда, и те се подвеждат. Колегите нямат голям политически опит, но трябва да се отърсят от неговите номера", призова Иванов коалиционните партньори на ДБ - ПП.

news.bg/politics/peevski-malkata-babriva...kam-novi-izbori.html

преди 2 години 6 месеца #58837
Доган се обяви против избори „2 в 1“, могат да дестабилизират страната
Предложи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за председатели на ДПС

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/dogan-se...irat-stranata.599374

Махараджата от "Росенец"
преди 1 секунда

Турвам ви Джевдетя и Делян, да ви напраат сички турци и ашколсун, сички да минете под милостта на Падишаха, да се свети името му и славата му! Набирайки, колкото се може повече еничаре по съвременен способ и начин, ние ще реализираме и изперем своят еничерски произход, но и ще направим България една подобаваща еничарска турска държава!

Лютфи: ДПС да отправи заявка за реализация на истинския дневен ред на хората
Той очерта и какво се очаква от новото ръководство като политики

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/liutfi-d...red-na-horata.599370

Махараджа Росенец
преди 1 секунда

Ашколсун, хаир и раат дава великият Алла! ;))) Гявурте са дърлат, ний идим с едно мазно турско кааве, бигор шукарлъ петмез, тургаме ги в скута и ги сдобряваме! Сички си минаха по реда си Христо, Бойко, Асан, Петкан: а, по кааве, а в скута и чаламба сикиш... Кат свърша и го питам: Доволен ли си, агалар? И той: аферим, чок гюзел, иш Алла пармаклъ, ага! И отива при другите, а си боркат по дупките. И тъй с фес, България към прогрес!

преди 2 години 6 месеца #58838
Банева
преди 0 секунди
Друсам си русото пууттте скъпи, но не на твойта пишшшшшка;)))) Но, можеш да се присъединиш, при добро желание, да покажеш класа;)))

Плевнелиев зове за мъдрост, политиците да престанат с хулиганското поведение
Не трябвало да се стига до избори 2 в 1

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/25/plevneli...99414#comment-newest

преди 2 години 6 месеца #58841
Кат не щат 2 в 1 да си направат 3 в 1 т.е. да земат да ройнат прецедента от сега :tooth: :tooth: март месец кой от къде и разглобката па на есен сите да ми праат пого а я че им пикаем о кофите празни. Ай Благодат, да Бъде!
Слава на Тангра, благодаря ти Велики Алпе за този цирк :hammer:

преди 2 години 6 месеца #58851
Ристю Ждрольото, а, хахахахахааааааааааааааа, списък на Лицемерите;)))Тошко, Тошко, Тошко, Тошко.... А, таа дупетатката, смуглената с черните изписани веждички, ша ми седне ли в скута? Чи недоволна,. гледам е нящу;))))

Тошко Йорданов - Ждрольо, куртизанки, лубрикант. Oставка, боклуци!

преди 2 години 6 месеца #58853
Тошко, Тошко, надеваш се, от умрел, писмо да получиш;))) Умрелият е т.нар. "български народ". той основно се състои от пенсионери, които искат да добутат до края си с пенсиите, дето имат и не искат никакви резки промени в никва посока, освен тази на стабилитета, който осигурява старините. Бъди убеден, аз знам, кви са настроенията. Бунтове нема да има срещу Сглобки-Млобки. Пенсионерите искат Сглобката, за да няма резки промени, доакто те са живи. Де, казваха навремето, хората де, беха преди мен: Абе, кат умре, правете, кво искате";))) Те, така;))) А, кат умря, па на мен вече нищо не ми се иска, се ми е през кура. Ето на тва се разчита - да мине момента за радикалната промяна и да чакаме, докато остаряваме, да дойде, другата "златна вода", щото на другите води, мой да прайш само Статукво. На, "златната вода", мой да прайш революции;)))
Ta, кат ми вика, моят приятел: Що рабнотиш само със света на прадедите? А, с кой да работя в настоящето? :tooth: Тук-таме има по някой. Останалото е системна шлака.
Ама то и със света на прадедите е опасно да работиш, щото там, освен читавите, одат и нечитавите и те стават "прадеди", гат си отидат, а преживе, тука са били "падлянки абсолютнъйе", както казват руснаците;)))

"Има такъв народ" и "Възраждане" оспорват пред Конституционния съд разпоредби от държавния бюджет

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.