Добре дошли,
Гост
"Борисов 5"- изпраният Бойко республиката отвръща на удара
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
От думите на Петков ясно се вижда, че те не са наясно, накъде ще върви държавата
)) Нямат разговори по този въпрос, който е най-важният. Цялата идея на Сглобката е на ДПС
)) Да се спре царстването на Радев и потоците от кеш към него и хората му и кеша на държавата да се върне на Доган, който да си продължи да разпределя порциите. Вие знаете, неговата философия за управлението на България - не е важно кво се случва, важното е накрая, той да разпредели порциона
))
Петков: Уважавам решението на Денков да подаде оставка на 6 март
Прекалено много говорим за позиции, трябват реални действия и реформи, смята той
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/19/petkov-u...98902#comment-newest
Петков: Уважавам решението на Денков да подаде оставка на 6 март
Прекалено много говорим за позиции, трябват реални действия и реформи, смята той
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/19/petkov-u...98902#comment-newest
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Тенгри кан
преди 0 секунди
Ти си Мъжа, Бойко, ти си Мъжа
)) Ама, Бойко, не в руският Сибир, а в нашият! В любимото ти село Бойково
)) Там секи ден, ша прайш кросчета до мене
)) Кой знай, мой па да ти праа компания
)) Имам мотивация
))
"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.
Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме
Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/20/borisov-...a-kongres-sme.599017
преди 0 секунди
Ти си Мъжа, Бойко, ти си Мъжа
"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.
Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме
Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/20/borisov-...a-kongres-sme.599017
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Тошко Йорданов: Председателя беше юридически изнасилен
Тенгри кан
преди 1 секунда
Ясно е, че зад ПП-ДБ стоят същите дръти педaли с пари, както и зад ГЕРБ
)) Защо Петков се е срещнал в един дрът педал с пари, а не с мен? Защото педала с парите движи дърмите изотзадзе. Целото Задкулисие се разкри, а електората продължава да спи. Погледна, каза: - Ами, добре, кво да напрайм, то нищо не мой са напрай, ай си легаме пак
))
Лена Бориславова предлага на ГЕРБ да договорят нов меморандум
Сегашният бил покана, а не ултиматум
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...gLDjo#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Аве, я сус ве!
)) В Канада така ли събират гъби?
)) С кошница, ножче и застраховка. А походна тоалетна, да си носим ли?
))
Прочети още на: www.dnes.bg/…/gybarite-otivat-na-izlet-s-koshnica…
Делян
преди 1 секунда
Доган не иска делкане на квото и да е, защото той само може да делка порциите
)) Сичката баница в него и той кат махараджа поглежда бащински насъбралите се на софрата аги и им казва: "Ашколсун, машаллха, бисмиля, правоверни сте!" А, сега на секи по равно полвината баница, другата полвина е за махараджата!
Пеевски обвини Христо Иванов, че иска контрол над прокуратурата
Лично той бил отказал делкането на ВСС
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/peevski-...6MZt8#comment-newest
Петков
преди 1 секунда
Каква експертиза и какви експерти можем да имаме ние, дето вчера додойми на пожар от Канада?
)) Нулева! Квот ни каат олигарсите, тва прайм. С нас, те успяха да разбъркат кашата
)) Много други партии прайха на родна основа, но никой не им верва, но на нас, преуспелите
)) от чужбина, българина веднага са фана
)) Той въобще не повни, чи ний тука сме си биле мошеници и тамка отидойми на практика, да станем още по изпечени мошеници!
))
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/borisov-...W8SU4#comment-newest
Ревнива булка плаче
преди 1 секунда
Ой, ой, ой, останах си сираче, чи любимият не ме допусна и в турско фереже запъна устна
)) С какво ли таз, туркиня, по-добра от мен е гюзелина? Ех, гюзел, гюзел, да бе го ранила с ръчел, с вкусни баклави и йощ по толкоз баялдъ кефли! Затва избра мен, рунтавелка, с обръсната загорелка!
Христо Иванов: ДПС искат да са скрит партньор на ГЕРБ
Пеевски се самовзривява с поредната фойерверка от безвкусни пошлости, отбеляза той
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/hristo-i...GAAG0#comment-newest
Лена кичек
преди 1 секунда
Ай, предлага, аййй, предлагам, но не го давам, не го давам
)) Гат предложа, заеби, не пуснеш ли пари и чеиз богат да зема, портмонето да превзема. Затва предлагам, но познай, скъпичък е този рай. За да потънеш в него, помисли, отде ще найдеш ти пари! И колко по-глибоку, толкоз повек паре отвисоко... Предлагам, предлагам, но веднага не давам. Дълго шта аз върта, за да вида, откъде и с какво ще обдариш, балдър и бедър и тогаз секиш, на пръстену - диамант, деколтету - огърлица с брилянт
))
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...ohip8#comment-newest
Седим си по скутовете
преди 1 секунда
И си барами пампалюгите
))
" Кирил Петков често говори глупости, но за едно беше прав, като каза че задкулисието вече седи на първия ред, Всъщност много ми е интересно в чий скут е седял Бойко Борисов, след като Христо Иванов е седял в този на Делян Пеевски", коментира още тя изказването на председателя на ПГ на ДПС, че Иванов е пил турско кафе и е седял в скута му около поправките в Конституцията."
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/ninova-z...oWzkc#comment-newest
" Как се нарича мъж, който седи в скута на друг мъж? Мисля, че нещо с "п" беше
)) "
Тошко Йорданов: Сигналът ни срещу Кирил Петков и Божидар Божанов е изпратен в прокуратурата
Тенгри кан
преди 1 секунда
Ясно е, че зад ПП-ДБ стоят същите дръти педaли с пари, както и зад ГЕРБ
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...gLDjo#comment-newest
Тенгри кан
преди 1 секунда
Аве, я сус ве!
Прочети още на: www.dnes.bg/…/gybarite-otivat-na-izlet-s-koshnica…
Делян
преди 1 секунда
Доган не иска делкане на квото и да е, защото той само може да делка порциите
Пеевски обвини Христо Иванов, че иска контрол над прокуратурата
Лично той бил отказал делкането на ВСС
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/peevski-...6MZt8#comment-newest
Петков
преди 1 секунда
Каква експертиза и какви експерти можем да имаме ние, дето вчера додойми на пожар от Канада?
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/borisov-...W8SU4#comment-newest
Ревнива булка плаче
преди 1 секунда
Ой, ой, ой, останах си сираче, чи любимият не ме допусна и в турско фереже запъна устна
Христо Иванов: ДПС искат да са скрит партньор на ГЕРБ
Пеевски се самовзривява с поредната фойерверка от безвкусни пошлости, отбеляза той
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/hristo-i...GAAG0#comment-newest
Лена кичек
преди 1 секунда
Ай, предлага, аййй, предлагам, но не го давам, не го давам
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/lena-bor...ohip8#comment-newest
Седим си по скутовете
преди 1 секунда
И си барами пампалюгите
" Кирил Петков често говори глупости, но за едно беше прав, като каза че задкулисието вече седи на първия ред, Всъщност много ми е интересно в чий скут е седял Бойко Борисов, след като Христо Иванов е седял в този на Делян Пеевски", коментира още тя изказването на председателя на ПГ на ДПС, че Иванов е пил турско кафе и е седял в скута му около поправките в Конституцията."
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/22/ninova-z...oWzkc#comment-newest
" Как се нарича мъж, който седи в скута на друг мъж? Мисля, че нещо с "п" беше
Тошко Йорданов: Сигналът ни срещу Кирил Петков и Божидар Божанов е изпратен в прокуратурата
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
" и всички ми идваха час по час"... ЕЙ ТВА, АЗ НАРИЧАМ СЕКС ТУР!

Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: "Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?".
Пеевски сваля маските: Христо Иванов седял в скута му и пил мазно турско кафе
news.bg/politics/peevski-svalya-maskite-...zno-tursko-kafe.html
Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: "Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?".
Пеевски сваля маските: Христо Иванов седял в скута му и пил мазно турско кафе
news.bg/politics/peevski-svalya-maskite-...zno-tursko-kafe.html
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
"Моят приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави. За едно съм доволен - призна си за главния прокурор, за неговия Антикорупционен фонд, с който се рекетират хора. Всичко е на Христо Иванов - бипи, мипи, джипи и през тези енджиота (неправителствени организации - б.р.) рекетира държавата", отсече Делян Пеевски.
Пеевски добави, че ако някой се откаже да гълта държавата, това вече било друга тема. "Като гледам, всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда, и те се подвеждат. Колегите нямат голям политически опит, но трябва да се отърсят от неговите номера", призова Иванов коалиционните партньори на ДБ - ПП.
news.bg/politics/peevski-malkata-babriva...kam-novi-izbori.html
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Доган се обяви против избори „2 в 1“, могат да дестабилизират страната
Предложи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за председатели на ДПС
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/dogan-se...irat-stranata.599374
Махараджата от "Росенец"
преди 1 секунда
Турвам ви Джевдетя и Делян, да ви напраат сички турци и ашколсун, сички да минете под милостта на Падишаха, да се свети името му и славата му! Набирайки, колкото се може повече еничаре по съвременен способ и начин, ние ще реализираме и изперем своят еничерски произход, но и ще направим България една подобаваща еничарска турска държава!
Лютфи: ДПС да отправи заявка за реализация на истинския дневен ред на хората
Той очерта и какво се очаква от новото ръководство като политики
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/liutfi-d...red-na-horata.599370
Махараджа Росенец
преди 1 секунда
Ашколсун, хаир и раат дава великият Алла!
)) Гявурте са дърлат, ний идим с едно мазно турско кааве, бигор шукарлъ петмез, тургаме ги в скута и ги сдобряваме! Сички си минаха по реда си Христо, Бойко, Асан, Петкан: а, по кааве, а в скута и чаламба сикиш... Кат свърша и го питам: Доволен ли си, агалар? И той: аферим, чок гюзел, иш Алла пармаклъ, ага! И отива при другите, а си боркат по дупките. И тъй с фес, България към прогрес!
Предложи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за председатели на ДПС
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/dogan-se...irat-stranata.599374
Махараджата от "Росенец"
преди 1 секунда
Турвам ви Джевдетя и Делян, да ви напраат сички турци и ашколсун, сички да минете под милостта на Падишаха, да се свети името му и славата му! Набирайки, колкото се може повече еничаре по съвременен способ и начин, ние ще реализираме и изперем своят еничерски произход, но и ще направим България една подобаваща еничарска турска държава!
Лютфи: ДПС да отправи заявка за реализация на истинския дневен ред на хората
Той очерта и какво се очаква от новото ръководство като политики
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/24/liutfi-d...red-na-horata.599370
Махараджа Росенец
преди 1 секунда
Ашколсун, хаир и раат дава великият Алла!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Банева
преди 0 секунди
Друсам си русото пууттте скъпи, но не на твойта пишшшшшка
))) Но, можеш да се присъединиш, при добро желание, да покажеш класа
))
Плевнелиев зове за мъдрост, политиците да престанат с хулиганското поведение
Не трябвало да се стига до избори 2 в 1
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/25/plevneli...99414#comment-newest
преди 0 секунди
Друсам си русото пууттте скъпи, но не на твойта пишшшшшка
Плевнелиев зове за мъдрост, политиците да престанат с хулиганското поведение
Не трябвало да се стига до избори 2 в 1
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2024/02/25/plevneli...99414#comment-newest
18j
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Кат не щат 2 в 1 да си направат 3 в 1 т.е. да земат да ройнат прецедента от сега
март месец кой от къде и разглобката па на есен сите да ми праат пого а я че им пикаем о кофите празни. Ай Благодат, да Бъде!
Слава на Тангра, благодаря ти Велики Алпе за този цирк
Слава на Тангра, благодаря ти Велики Алпе за този цирк
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Ристю Ждрольото, а, хахахахахааааааааааааааа, списък на Лицемерите
))Тошко, Тошко, Тошко, Тошко.... А, таа дупетатката, смуглената с черните изписани веждички, ша ми седне ли в скута? Чи недоволна,. гледам е нящу
)))
Тошко Йорданов - Ждрольо, куртизанки, лубрикант. Oставка, боклуци!
Тошко Йорданов - Ждрольо, куртизанки, лубрикант. Oставка, боклуци!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 6 месеца
Тошко, Тошко, надеваш се, от умрел, писмо да получиш
)) Умрелият е т.нар. "български народ". той основно се състои от пенсионери, които искат да добутат до края си с пенсиите, дето имат и не искат никакви резки промени в никва посока, освен тази на стабилитета, който осигурява старините. Бъди убеден, аз знам, кви са настроенията. Бунтове нема да има срещу Сглобки-Млобки. Пенсионерите искат Сглобката, за да няма резки промени, доакто те са живи. Де, казваха навремето, хората де, беха преди мен: Абе, кат умре, правете, кво искате"
)) Те, така
)) А, кат умря, па на мен вече нищо не ми се иска, се ми е през кура. Ето на тва се разчита - да мине момента за радикалната промяна и да чакаме, докато остаряваме, да дойде, другата "златна вода", щото на другите води, мой да прайш само Статукво. На, "златната вода", мой да прайш революции
))
Ta, кат ми вика, моят приятел: Що рабнотиш само със света на прадедите? А, с кой да работя в настоящето?
Тук-таме има по някой. Останалото е системна шлака.
Ама то и със света на прадедите е опасно да работиш, щото там, освен читавите, одат и нечитавите и те стават "прадеди", гат си отидат, а преживе, тука са били "падлянки абсолютнъйе", както казват руснаците
))
"Има такъв народ" и "Възраждане" оспорват пред Конституционния съд разпоредби от държавния бюджет
Ta, кат ми вика, моят приятел: Що рабнотиш само със света на прадедите? А, с кой да работя в настоящето?
Ама то и със света на прадедите е опасно да работиш, щото там, освен читавите, одат и нечитавите и те стават "прадеди", гат си отидат, а преживе, тука са били "падлянки абсолютнъйе", както казват руснаците
"Има такъв народ" и "Възраждане" оспорват пред Конституционния съд разпоредби от държавния бюджет
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.