"Борисов" 4 се роди! без Бойко, но с Кури, Кирча и Кокорча

преди 4 години 6 месеца #57805
Дечафутикатор
преди 1 секунда

Поредният евреин назначен в правителството след Лорер. И докато Лорер е класикал чифи, тоз е крипто. Коев и Заков са от крипточафурските фамилета в България. Заков идва от Захов, Зекария или Захария, което идва от еврейската дума "закхар": "Да се помни"; "Да се помни Бога или Бог помни", а вероятно по-точният превод е "почита". "Да се почита Бога" на чафарски :tooth:

Петков за Заков: Няма по-подготвен от него за военен министър
Изборът бил между петима кандидати

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2022/03/01/petkov-z...22051#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 4 години 6 месеца #57806
Ще кажете: кво толкова пак, наруваш, още един евреин в правителството, където един евреин, там и още един ще раним и него;))) рая сме. Знам, че сте тотална рая;))) Но, аз не съм. Групирането на много евреи на едно място и по върховете на държавата е изключително опасно за националната ни сигурност. Защо? Ами, вижте Русия и Украйна. Върховете на тези държави представляват плътни купчини от евреи, които винаги намират повод да се намразят помежду си, поради вродената им алчност. Като повод за война помежду тях и преразпределение на баницата е размятането на свастики помежду тях. Така че, размятането на свастики в Украйна,( а преди това ги имаше и в Русия, ама от днешните русофили тука, услужливо не помнят как Путин яздеше едно конче със свастика;))) и сички са разтапяха от кеф тогава) е просто "казус бели" и знак, че започването на реални бойни действия помежду тях е въпрос на време. Размятането на свастики между евреите е винаги прелюдия на размятането на ракети;))) Запомнете това;))))

преди 4 години 6 месеца #57807
Лорер Заков
преди 0 секунди
Сложиха ма да ви каа, че натовски войски в България ще има, ма нема да додат "юруш на маслините",а по процедура, цивилизовано;)))

Драгомир Заков: Ако ще идват войски на НАТО, ще стане по процедура
На никой български министър не може да му бъде налагано решение, заяви той

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2022/03/01/dragomir...22053#comment-newest

преди 4 години 6 месеца #57808
Дечифутизатор
преди 1 секунда
Проблема е, че т. нар. "съюзни формати" преди да ни направят теляци на полевите си бани съзнателно чрез няколко правителства, това на Костов, това на Цара, Тройната кокалиция та чак до Борисов, реформираха БА така, че я превърнаха в обслужващ персонал на натовските армии, точно както войнуците и дервенджиите и другите ни разряди в Османската империя, които могат да носят оръжие и които са били тил и обоз на турската армия. Сега дори можем да ги обслужим и с войнучки;))) Така че, Янев е прав, но истината е, че ние нема накъде да мърдаме вече.

Янев към Кирил Петков: Г-н премиер, не съм твой министър, а на България
Бившият министър не се чувства виновен, водел се от интересите на Родината

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2022/03/01/ianev-...22054#comment-newest

преди 4 години 6 месеца #57812
По случаят с непълнолетните деца оставени в ареста, Рашков, кай: Част от служителите на МВР не са запознати с Наказателният кодекс! И щели да ги одат на обучение! Да четат! А-хахахахаааааа, това не е новина! Нал идваха да ме арестуват и нахлуха в къщата на тараш заради подадена жалба! Това говори за пълна селения в редиците на МВР! Да, селяни мръсни, селяни прости! Селяци, Тангра с хуй в устите да ва клати!;))) Клати, клати, лашка, млати, клати... топките са блъскат в устенцата мръснишки, бузките треперат под напора свиреп! Селяни, не е достатъчно да облечете униформа и затъкнете пищов, требе и акъл! Много акъл, селяни! А вие го немате!

преди 4 години 6 месеца #57813
Лао Дзъ в "Книга за Пътя и неговата Сила" е рекъл: Който знае, не говори, който говори - не знае. Требе се внинмава с дърдоренето, особено адвокатите. Те са свикнали да дърдорат от пледоария на пледоария да забравят кво са лъгали преди, за да оправдаят клиента си;))) Та, така с Гунчева. Тя изскочи изведнъж на сцената и бързо се пласира като актьор на нея. На мен такив ахора с амисъмнителни. Знам, че са бутнати, да са на таа сцена. Не, че Гунчева, казва, кой знае, какво, нито го казва, кой знае как;))) и не казва нещо, което аз например да съм казвал и писал през годините, много преди нея, Костя и Пасков. Ма на, не съм на тяхното място, нали? Просто нема кой да ме подпре изотзадзе, за да изляза там, хахахахахахахаа....

Депутат от "Възраждане": Путин е най-лошото след Сталин
В Русия винаги е имало само терор, пише Елена Гунчева преди да стане народен представител, въпреки че не помни

segabg.com/hot/category-bulgaria/deputat...0lmAkOs3kX9-B7Q5lpBE

преди 4 години 6 месеца #57815
Кирето започнаха да го бомбардират вече, мед ми капе под лъжичката, Не братушките бе батьо, а народа - на кирчо разпни-го му дойде светкавично даже немА осанна

www.facebook.com/btvnews/videos/1120233048740429

Обаче словото му за трети март е умопомрачително виж се бе урунгел това е писано в кръжок по родинознание за бавно развиващи. А и както се очакваше тиковте от неврастения ти избиха по лицето. А от за де наднича оня дегенерат кумеца. Разбра ли бе господин чефут - с бойко не става ама без бойко си чао. Българинът си е дивичък и като поразхлаби веригата ще те оплюе грозно. Ние просто не искаме евреи в управлението на държавата, а събитията в Украйна показват нагледно - защо.

преди 4 години 5 месеца #57816
Такива президенти като Зеленски са моделите и визиите на младите поколения отраснали със западняшката англосакска култура;))) То и при нас е така, но при нас моделите са повечко, защото населението е манталитетно по-пъстро. На едните, чалгомутренският барок и имахме Бойко, на другите западняшкият пейерас и гамен и имаме Киро Простото§Мишу Шамара;))) Управляващите са просто огледален електорален образ. Писал съм го много пъти. А и не само аз. Продължавам си препрочитам "Миналото на Чепеларе" и минах през местата дето требе се избират народни представители в Рупчос. Ми катастрофа, кво да ви кажа, а е след Съединението момента;))) Това са времена, за които ние, днес имаме доста идеалистични представи създадени от учебниците по история, но требе ви кажа, че днешните политически явления, манталитетно си битуват още след Освобождението, че и същите лафове и мисли за политиката, още тогава стоят, все едно сме го казали и написали, днес;)))

Квот беши, беши;)))
преди 1 секунда
Бойко, квот беше, беше, майка;))) Времето ти мина, независимо, че стоиш добре на политическата сцена, времето ти мина;))) На всеки му минава времето, човек. Проблема е, че при нас, обикновено, лидерските партии нямат ресурс за бъдещето, т.е. нямат адекватно заместничество на лидерите си. То проблема е въобще общобългарски, не и политически, поради дисбаланса аморфна маса - ярко изразена личност. То и аз дори в един микромащаб се сблъсквам със същия проблем. Затова да си лидер на нещо в България е много тежка задача, още повече, че ножицата "аморфна маса" - "силна личност" става все по-голяма с времето, защото силната личност има изправен гръбнак и се развива,а аморфната маса има хоризонтален гръбнак (блато) и единственото, което се чува от нея е крякането на жабите, а то е едно и също за всички времена!

Борисов: "Промяната" ни върна в първи клас
Лидерът на ГЕРБ с нови атаки към управляващите

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2022/03/05/borisov-...zmshU#comment-newest

преди 4 години 5 месеца #57817
“Управляващите са просто огледален електорален образ.”

Допреди няколко години не вярвах на посланието, което цитата по-горе оставя. Вярвах, че управляващите ни управляват, поради връзки, държавните позиции, финанси, и гърба който имат. Вярвах, че едва ли не всички българи извън властта искат България да има достойни управници. Такива, които ще изведат България на нейния път. Годините минават, човек вижда малко повече. Видях малко повече българи, техните гледни точки, виждания, позиции, “идеали” и разбрах, че Данчо е напълно прав. Причина номер едно за това да ни управляват евреи през последните десетилетия е “народа” и нищо друго. Какви са причините народа да не поиска Саракт, а това което се случва или някаква изменена вариация на случващото се не са цел на коментара ми. Факт, е че българите не искат Саракт на духовно ниво. Не го търсят в самите себе си. Не търсят Българското, Свободата, не търсят Тангра. Някои симулират това търсене с носене на народни носии, играене на български хора, развяване на българското знаме и прочие…
Българският Саракт е единственото спасение за България, единственият Път. А, за да го има, той трябва да бъде изграден от Българи.

Разберете, за да станете отново Българи трябва да потърсите Тангра!

преди 4 години 5 месеца #57818

Петър. писа: “Управляващите са просто огледален електорален образ.”

Допреди няколко години не вярвах на посланието, което цитата по-горе оставя. Вярвах, че управляващите ни управляват, поради връзки, държавните позиции, финанси, и гърба който имат. Вярвах, че едва ли не всички българи извън властта искат България да има достойни управници. Такива, които ще изведат България на нейния път. Годините минават, човек вижда малко повече. Видях малко повече българи, техните гледни точки, виждания, позиции, “идеали” и разбрах, че Данчо е напълно прав. Причина номер едно за това да ни управляват евреи през последните десетилетия е “народа” и нищо друго. Какви са причините народа да не поиска Саракт, а това което се случва или някаква изменена вариация на случващото се не са цел на коментара ми. Факт, е че българите не искат Саракт на духовно ниво. Не го търсят в самите себе си. Не търсят Българското, Свободата, не търсят Тангра. Някои симулират това търсене с носене на народни носии, играене на български хора, развяване на българското знаме и прочие…
Българският Саракт е единственото спасение за България, единственият Път. А, за да го има, той трябва да бъде изграден от Българи.

Разберете, за да станете отново Българи трябва да потърсите Тангра!

Както си разбрал, проблема е многопластов, т.е. Бъдещето, така лесно не може да бъде постигнато или достигнато, за него трябва да се воюва и то на много фронтове, да се отделя цялото лично време, въобще, човек трябва да се посвети с цялото си същество на това, инак нема да има успех. Трябва да се работи и поколенченски. Това е много важно, защото по-старите поколения по един или друг начин си отиват, а млaдите трябва да усвоят пълноценно всичко от старите, да го осмислят, анализират, където има грешки, да ги изправят и да надграждат нататък. Саракта е една поколенческа идея. По старите поколения, преди години смятаха, че ще го доживеят, че то хоп, по някакъв начин, с някаква магия на велик колобър и аде, Саракта е готов. Такова разбиране е доста наивно. Саракта е една много тежка, жестока, изнурителна, всекидневна борба със себе си с другите с целият социум и целият свят. За него, първом, трябва място. Място вътре в съзнанието, т.е. в сърцето и душата. Това ще даде възможност да се извоюва място за него и в социумът, защото човека е социум, освен духовност. С една дума, ясно е, че тези поколения, от които търсим това, не са пригодни, малцина от тях, са наясно за какво става въпрос, другите се лутат, не просто между два бряга, а между много брегове. Загубени души, блуждаещи умове. Ще се чака да отекат, тези поколения, като от тях, ще гледаме да вземем онова, което има пригодност. Последното е много важно, защото мнозинството е със силно материалистично разбиране за живота и то иска просто да го изживее богато и в разкош, времето си, независимо, каква ще е държавата му. Ето това, аз наричам „аморфна маса“, „човешко блато“. С такива хора, ти камък върху камък не мой да сложиш, камо ли къща да построиш. Безсмислени са, сами за себе си, т.е. ние търсим онова, което може да гради с нас или да твори в Идеята. Това е. Затова, когато поиска да направиш онова нещо, аз ти казах: дерзай. Защо? Защото ти си следващият. Нашата отговорност рано или късно ще дойде при теб. А защо трябва да се чака, когато, ако си готов или узрееш творейки, да не получиш великата Сила? Аз така ги разбирам нещата. Ние, можем да нямаме организация и пари, но можем да действаме организирано, ако сме в един дух. Неправилно се разбира идеята за Саракта, начело на който стои един Водач, който мъкне, охкайки и пъшкайки останалите нагоре към върха, а те си почиват и татрузят жуланите си. Саракта е творчеството на личностите в общност, т.е., ако единият твори, другият до него и той твори, и то твори според капацитета си, т.е. дори да призоваваме, няма да получим отговор на призива си, ние трябва да работим върху съзнанието и така върху социума, там, където има пригодност за това. За останалото няма смисъл да хвърляме ценна енергия. Ако има хора, които ще се събудят, те ще се събудят, когато им дойде времето и най-важното е, че ние за тях, трябва да сме готови.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.