Парламент. и президентски избори в Годината Шегор Крахът на Румен Радев

преди 5 години 3 седмици #57201
ИТН изцяло играха за Радев, с фигурите на Николов и Илиев! Особено с Илиев! Това неслучайно ви го казах, ма вие се мислите за много умни. Няма как човек като Трифонов да управлява цяла държава! И ако Бойко беше Абсурдът, Трифонов е Абсурдът на Абсурдите! Тъй, малко философия за Николов. Аз смятам, че ГЕРБ, ако са умни, това е техният момент, да излъчат подходяща фигура за президент, не Бойко, разбира се, инак Пламен Узунов, т.е. масонската ложа "Слънце" ще управлява България, неизвестно докога!

Обрат! ИТН няма да предлага проектокабинет, ДБ и ИБГНИ били предатели
Партията на Слави Тифонов ще подкрепи Румен Радев на вота за президент

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/10/obrat-it...99942#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 3 седмици #57202
Така е, Нинова, в такава ситуация, досега, не сте били, хехехехехе... А защо сте?! Ето на този въпрос, ако намерите отговорът, тогава ще излезнете от нея. Защо сте?
Спомнете си, че ви казвах: Българската държавност е Собственост на Тангра! Вие това не го вервахте, мнозина не го верваха, дори приятелите ми, не го верваха и се сърдят и цупят, плачат за Бойко! Нямате управление, защото нямате Властта! Властта ви бе отнета от Небето! Не от мен! Аз само изпълних Волята Му! А, вие, какво направихте? Нападнахте ме с подопечните си кметове и кметици и МВР! А, сега, доволни ли сте? Получихте ли, Властта, хм? Парите не правят управлението на една държава! Това, че си забогатял, грабейки от другите, не означава, че притежаваш Харизмата да управляваш! Това, трябва да го научат, всичките 6-7 милиона обитаващи територията, празни глави! Пак ви казвам: моите гащи са прокъсани, но аз изпълних Волята на Небето!

news.bg/bulgaria/ninova-bezotgovorno-e-d...izbori-do-dupka.html

преди 5 години 3 седмици #57203
Навремето, Бойко разправяше, че президентът бил просто един Фигурант;))) А какво се оказва, сега? Самите гербери чакат Фигурантът да ги оправи, хахахахаха... голема веселба! Всички партии са в тотална идейна и политическа немощ! А, представете си, че и Фигурантът не знае, какво да се прави... Защо? Защото требе се допита до Пламен Узунов и масонската ложа "Слънце". А, представете си, че и мейсънс ложата не знае, какво да прави... Тогава? М-да, ще закриваме държавата!
БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е СОБСТВЕНОСТ НА ТАНГРА! АКО НЕ СТЕ С ТАНГРА СИ ОСНОВЕТЕ ДРУГА ДЪРЖАВА! СТИГА, ДА МОЖЕТЕ ДЕ, АХАХАХАХАХАХАХААААААААА....

НС в задънена улица, чака Радев да каже как да продължи
Стигна ли се до парламентарна криза?

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/08/11/ns-v-z...00019#comment-newest

преди 5 години 3 седмици #57204
Нов казус около образованието на Пламен Николов - той отговори за университета в Клагенфурт
server1.kproxy.com/servlet/redirect.srv/...v-klagenfurt-2279927

Тоя гл0пак го разкриха, че е шанаджия и на следващия ден се на$ра и подаде оставка преди да са го назначили. И сега той се обяснява ама стипендиант пък дисертация. Абе дри#льо сещаш ли се как изглеждаш в очите на хилядите българи, които са завършили докторат както си му е реда, в някой български или някой австрийски университет. Николов е позор за образа на своята организация. Цяла една прослойка от научните среди трябва да разбере какви боклучари са тия. Премиера им избран на кастинг по телевизията на чалгата, със шанаджийски дипломи, които развява насам-натам. И сега ми държи реторика кой какво бил предал в политиката. Ти си фалшификат като партията ти и като масонската ти ложа, заедно с оня колегата преписвача.
Няма такъв цирк. На Слави калинките са по-калинки от на 6ойко калинките. И така ще е с всеки следващ политикан докато не се изрине това пространство.

Ама дайте им места бе, дайте да видим кого ще изкарат соросоидите и Мая да видите, че е същото. Но в крайна сметка, както Йордан казва, вероятно Радев ще се опитва да се качи най-отгоре по неговия наглярско демагогски начин. Но няма да успее поради същата причина, поради която и БСП е обречена. Там просто няма човешки ресурс, който да задвижи агитационната машина. Правенето на избори е много специфична дейност. Те не се правят от клоуните качени на сцената, а от цял апарат, който трябва да работи безотказно. В един предизборен щаб не може да има авторитарни игрички. Дойде ли време за избори - организацията - включително лидера се подчинява на екипа, който работи по агитацията. Обаче политиката в момента е пълна с его-маняци, които разбират от всичко - от фотография до купуване на цигански гласове и затова ходят с пълни гащи и се усмихват срамежриво заради всяка издънка. Всичко това трябва да се изрине преди да може да има нормално управление. Изобщо идеята как да се изгради държавността и институциите предстои да се оформи. Доста лицемерие трябва да се отхвърли.

преди 5 години 3 седмици #57205
Но да се върнем на стипендианта Николов, който представил квитанциите за наем на жилището си в Австрия. Що за де♤ил - 20 години след като е завършил - си пази квитанциите...
..от Австрия, където държавна сигурност изнесе парите на България, а после се изтрепаха за тях..
Получил той някаква стипендия, чрез някоя масонска организация, за да го запознаят с лицата на ДС в Австрия, на които някой ден може и да рапортува...
накрая му издали сертификат от местния 'библиотекарски университет' където местните масони си придават легитимност...
а нашия се изхитрил и го регистрирал в беге-то като докторат...
Регистрирал си масонските градежи като докторат.
Ама те в НАЦИД не ядат домати с колци, апък и австрийците се оказаха много любопитни, та сега трябва версията да се разгърне. Тоя е пълен о£игофрен
Какъв е извода?
Ако си шанаджия - стой далеч от политиката в България. Направо ше те разцепиме и си приключен! Айде сега елате повече! :hammer: :hammer: :hammer:

преди 5 години 2 седмици #57208
Още преди създаването на "Борисов 3" предупреждавах, че този кабинет ще е Рубиконът в българската политика, сиреч стане ли "Борисов 3", моделът Бойко след това, много трудно ще бъде премахнат, почти невъзможно без да умре държавата,защото той си бе злокачествена ракова метастаза, толкова агресивна, че напоява със соковете си един времеви хоризонт 10 години напред. С една дума, дори и да го няма ГЕРБ влиянието му като политически модел ще има тежката си дума върху всяка една новосформирана политическа формация. Ама, кой да ме чуе?;)))Ей, тогава дори, нарочно не искахте да ме слушате, хахахахахаха

segabg.com/hot/category-bulgaria/razrivu...u_zrG9kHsaDrGieRdFBQ

Каква актуализация на бюджетът, Янев?! Почти всички политически партии в НС искат служебното правителство да стане редовно, а пък ти искаш НС да ти гласува бюджет;))) То, за да гласува НС бюджет, трябва да знае какво е бюджет, как се създава, перо по перо, какви са финансовите механизми и операции там. Това е твърде висока летва за сегашното НС. В момента, то има да решава други проблеми-проблемите на свинските черва, на кой дебелото черво с на кой дебелото черво са се били оплели!;)))

Янев призова НС да разгледа актуализация на бюджета
"Наблюдаваме ситуация, която е трудно прогнозируема, това ни притеснява"

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2021/08/12/ianev-...ylXmE#comment-newest

Сега, когато Фигурантът ви връчи мандатът;))) ще се види, дали лицата на експертизата и способните хора да управляват са именно в ГЕРБ;))) и дали ГЕРБ ще се припознае от останалите политически сили в НС, дали те ще искат да си легнат с този, който досега, неистово гонеха от леглото си, а преди това го фоткаха с пачки банкноти и пистолети;)))

Георг Георгиев: ГЕРБ е алтернативата в тази турбулентна ситуация
Стабилно управление без тази партия няма да стане, смята той

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/12/georg-ge...5KMwo#comment-newest

Пичове, Родопите гъмжат от челебии;))) Аз, такъв наплив не съм виждал;))) Избегай от едното место, то на другото, още повек челебии с палатки и минава горският - луд полудел, от палатка на палатка: - Да не сме палили огън, че много лош бил сезона. Па, аз му викам: - Арно шефе, сезонът, наистина е много лош, щом и аз съм убегал от селоно;))) и съм дошъл ей туа, на есузи бърчина, ама ние сме вегетариани не прайм "цър-пър", а осветлението ни е цялото от соларки. Ей там, съседните палатки са по "цър-пъра" и не ми хареса свиренето на китарата и цела нощ бичеха Софи Маринова и Ивана, опитвайки некво свръхбездарно караоке, в което дори немаха един верен тон, а накрая просто почнаха да вият"

Военни са гасили и днес пожар в Родопите
Теренът е високо в планината и е трудно достъпен

www.dnes.bg/stranata/2021/08/15/voenni-s...ZO1wpdGOHtuTn7GDjhlA

Пламен Узунов си бе помислил че вземайки управлението в своите милиционерски ръце и всичко ще е наред. Има обаче, проблем. И той е, че бюджет може да бъде гласуван само от редовно правителство;))) НС без редовно правителство са просто 200 чейлека събрани на орта и кавга;))) сиреч майстор илюминат требе да си, за да извадиш от политическата криза - президентска республика;))) Не става;))) И тя минава през Парламентът. Не, че е лоша формата на управление близо до царството, но не и с тези;)))

Радев свиква КСНС заради бюджета и миграционния натиск
Срещата ще се проведе днес от 14.00 часа на „Дондуков“ 2

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/16/radev-sv...ULlNc#comment-newest

В политическата борба никога не унищожаваш напълно единият полюс;))) само го коренуваш, ако пречи и степенуваш, но не с много другият, защото пък, ако той много порасне ще смачка коренуваният. Требе се поддържа баланс на силите. Затова в цялата вакханалия дето стана, Гешев остана... Защо остана Гешев? Защото съществува Узунов;))) Абе, много противоречия има в пловдивската масонска ложа "Слънце";)))

Гешев: Не може парламентарен контрол по неприключили дела
Искането за изслушването му – нарушаване разделението на властите

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/16/geshev-n...RdFBQ#comment-newest

Хахахаааа, какво нещо е: глобалистите ГЕРБ срещу глобализмът;))) Има ли значение дали американец или канадец ще управлява територията, щом светът е вече едно глобално село? България е нещо като село от градски тип в глобалното планетарно село;))) В крайна сметка, това е мечтата на подопечното население в територията - да ни управляват чужденци;))) Тази мечта се сбъдва със светкавична бързина и не знам защо сега, ГЕРБ протестират?:))) И мене ма "управлява" една католичка от село Житница, макар, че за мен католиците винаги са били роби, които требе да бачкат на къра;))) Ние, тамка от Сърнена гора, за тва ги ползвахме - кърски бачкатори;)))

segabg.com/hot/category-bulgaria/gerb-at...zfnNFHICJwXXDvOC3vwg

В българската политика всичко е от трън та на глог;))) Искаш да майнеш един серсеминъ, но немаш голем избор - на негово място слагаш друг серсеминъ, който със сигурност се оказва още по-сдухан от предният! Затова някои хора, правилно се ориентираха да станат кметове, самите те!;)))

Въвеждат нови мерки в Плевен срещу коронавируса
Маските стават задължителни по пазарите

Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/08/16/vyvej...C3vwg#comment-newest

Вижте кво, бюджет нема да има;))) Това означава президентска республика начело с Узунов! А, па, за кво ви е на вас, бюджет бре, паупери? Така и така ще сте бедни до самият Край! А той идва!

След КСНС: Няма консенсус за актуализацията на бюджета
Десислава Атанасова: Дебатът за бюджета не трябва да се води в президентството

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/16/sled-ksn...FKeQc#comment-newest

преди 5 години 2 седмици #57210
Какви са прогнозите ви за следващите избори ?
И само една вметка. В един от материалите на Елтимир от 2005-2006г. пишеше някъде, че през 2020г. България ще е затрита като държава, а циганите ще са 80% от населението. Е, виждаме днес че тези апокалиптични прогнози не се изпълниха. Няма да се изпълнят и тези за 2030 или 2050г. защото българите сме жилав народ и винаги намираме начин да оцелеем. :-x

преди 5 години 2 седмици #57212
Аз предложих Манолова за министър-председател с мандата на БСП още при предният опит. Но, искам Манолова само при едно положение, а именно, да се откаже от евроатлантизъмът и разните гейеуропски глупости и води изключително българоцентрична политика. Само тогава съм склонен да захраня с енергията на Небето подобно правителство! Не, ЕБНИ Ги, не, Манолова е важната :tooth: Принципно, мога да ви предложа и формулата на "Правителство на националното спасение" с кадри от всяка една партия, дори от ГЕРБ и ДПС, но не на квотен принцип, според процентите на изборите, а според способностите на кадрите и българоцентрична политика. Помислете :tooth: :tooth: :tooth:

Първан Симеонов: За да има правителството, мандатът да е на ИБГНИ
Протестът надценил желанието на българите за промяна

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2021/08/17/pyrvan-s...da-e-na-ibgni.500656

преди 5 години 2 седмици #57215

rusenec писа: Какви са прогнозите ви за следващите избори ?
И само една вметка. В един от материалите на Елтимир от 2005-2006г. пишеше някъде, че през 2020г. България ще е затрита като държава, а циганите ще са 80% от населението. Е, виждаме днес че тези апокалиптични прогнози не се изпълниха. Няма да се изпълнят и тези за 2030 или 2050г. защото българите сме жилав народ и винаги намираме начин да оцелеем. :-x

Прогнозата му не е нужно да е вярна на сто процента. Важното е, че е вярно това, че срещу България се води хибридна война на унищожение или по-точно геноцид. Фактът, че няма критична маса събрана зад една идея след всичките тези години на антибългарска политика и затриване на всичко българско е показателен, че жилавост като качество не е достатъчно.
Към 2021 България е първа по смъртност в целия свят. Това не ти ли звучи апокалиптично?
Тези прогнози ще се изпълнят и това, което може да попречи е само Българският Саракт и Българският Цар.

преди 5 години 2 седмици #57216
Лошото е че ни тласкат към псевдо-алтернативи като Възраждане (Израждане) на уродите пламен пасков-плясков и костя копейкин. Вижте им ФБ групите и ютуб канала колко последователи (дебили) са събрали. Доста са надъхани и амбицирани едва ли не как те били представители на националистическия вот в България. Много ми приличат на ранната Атака. Вие какво мислите по въпроса ? пламен плясков е стар познайник на форума отпреди близо 15 години. Лошото е че сегашните му фенове във Фейсбук не му знаят по-ранната история. :frown2:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.