Масовата ваксинация в България - инженериране на "Борисов 4"
"За Бога братя, ваксинирайте се", заяви Хасърджиев
Я, хахахахахахааааааааа..., след ваксина болниците пълни, липсват ни легла, липсват хората кадърни и насейде е мъгла. Всичко паднало е веке, сам останал си, стърчи върха, властта от него се оглежда, в пустеещата празнота!
Кацаров и лекари: Ситуацията е критична, ваксинирайте се!
Пазете се, за да пазите и нас, призоваха здравни специалисти
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirus/2021/11/02/kacar...iniraite-se.508971,2
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
thebulgariantimes.com/%D0%95%D0%B2%D1%80...zjpXFW7CahVczk1Y9KIQ
Вече не сме в зоната на предположенията и очакванията, а на фактическа констатация.
server6.kproxy.com/servlet/redirect.srv/...vid-sertifikati.html
Т.е. отначалото много тънко казаха чипиране ли?! Това са конспирации, докато въведоха зеления чорап и там вече признаха ние ви белязахме с маркери, т.е. чипирахме. И тук вече се сещаме за знака на дявола,който присъства в разни откровения - това вече е факт.
Сега си на 6.6., като са факснеш с третата, ще заформиш цикълът 6.6.6. числото на Дзверотrusenec писа: Вече съм с 2 дози на Пфайзер ! Пролетта ще си сложа бустерна 3та доза, пък антиваксърите нека се заразяват на воля... после като стигнат до кислород в интензивното да не хленчат и да обвиняват други за собствената си глупост и байганьовщина.
Не разбирам защо командващия офицер на русенеца все още го кара да пише откровени глупостти. Иска да разбере колко ще бъде търпян? Кой от нас вече се е ваксинирал и кой не? Иска да повлияе на посещаващите форума и да ги подтикне да се ваксинират? Или пък просто иска да пълне темите във форума с простотии? Каквото и да е няма тежест или ефект.Йордан_13 писа:
Сега си на 6.6., като са факснеш с третата, ще заформиш цикълът 6.6.6. числото на Дзверотrusenec писа: Вече съм с 2 дози на Пфайзер ! Пролетта ще си сложа бустерна 3та доза, пък антиваксърите нека се заразяват на воля... после като стигнат до кислород в интензивното да не хленчат и да обвиняват други за собствената си глупост и байганьовщина.
)) Неслучайно, дозите са три
Ма, виж сега, не си мисли, че ме е грижа за теб, за мен е се тая дали си жив или умрел, даже съм по-рад, ку си умрял, тъй като не си падам особено много по хората, малко съм като алпите
![]()
Другият е, че видите ли заради антиваксърите хората не могат да се върнат към нормалния живот преди 22.12.2019. Пичове - няма да се върнете към него, ако ще да ваксинирате 99,99% от хората с 666 бустерни дози. Хаосът е новата нормалност. Как ще излезем от него ще се разбере към 2030г. Няма да влизам в детайли, слугите на Яга си имат своите сметки, но може да им излезнат криви. Тук еврозелката е прав. Българите са опасност за мирозданието, което иска Яга Албастъй да създаде.
И сега, какво? Сега, същият Павел Михайлов, чрез чийто кметски наместник се действаше, член на "Инициативният комитет" на Радев, приятел с Пламен Узунов се снима с Корнелия
=====================================
Според него следващият министър на здравеопазването трябва да направи ваксините срещу COVID-19 задължителни. "Ако си представим една ситуация, в която всички решаваме да сме противници на червения светофар, започнем да минаваме на червено и започнат много катастрофи, дали вътрешният министър ще излезе и ще обяснява, че нещата са по-добре и ще мобилизира ли полицейски сили, които да контролират движението", каза Мирослав Ненков.
Мирослав Ненков иска задължителна ваксинация за COVID-19
news.bg/health/miroslav-nenkov-iska-zada...iya-za-covid-19.html
Пак същите глупости писани от елти и мещера преди 13 години. Ако имах такъв офицер отдавна да съм си оправил живота и едва ли щях да пиша по форумите. И да, ваксините са безопасни, иначе досега аз и още 3млрд. ваксинирани по света вече да са починали. За сметка на това виждаме как болниците се пълнят с неваксинирани, както и моргите. Изводите сами си ги направете.Петър. писа:
Не разбирам защо командващия офицер на русенеца все още го кара да пише откровени глупостти. Иска да разбере колко ще бъде търпян? Кой от нас вече се е ваксинирал и кой не? Иска да повлияе на посещаващите форума и да ги подтикне да се ваксинират? Или пък просто иска да пълне темите във форума с простотии? Каквото и да е няма тежест или ефект.Йордан_13 писа:
)) Неслучайно, дозите са три
Ма, виж сега, не си мисли, че ме е грижа за теб, за мен е се тая дали си жив или умрел, даже съм по-рад, ку си умрял, тъй като не си падам особено много по хората, малко съм като алпите
![]()
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.