Не разбирате ли, че българоубийците са се насочили към децата на България? към бъдещето на България! И именно него искат да затрият. Днес в присъствието на редовен посетител от този форум офицер от службите потвърди, че убийците на двете сестлички са мангали, и че са освободени с изричната заповед на така наречения министър Румен Петков. Обаче ако си свалил две песнички от Интернет, идват и те прибират. А после министърът, който пикае в шадраваните се изтъпанчва по телевизията и казва, че това е страшен удар срещу организираната престъпност.
Ако това е законна българска власт, и ако това са български закони, то аз съм зелено човече от Проксима Кентавър. А щом властта не е законна и не е българска, щом законите са насочени против народа на България, против нашия български народ, то ние не само не сме длъжни да спазваме тези закони. Ние сме длъжни да се опълчим срещу тях. С всички възможни средства. Включително със средствата на въоръжената борба. Вярвайте ми, ако не загинем всички, един ден и това ще се случи. И много искам да вярвам, че този ден не е далеч.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.