Предсрочни парламентарни избори 2018-2019 г.

преди 5 години 10 месеца #56365

Йордан_13 писа: А тва 8% за Мустафа-чийски е върхът на инфантилитета!

При президентски избори и генералска битка Борисов ще надвие Радев

Той льотчика приключи кариерата си още с влизането на Дондуков. Колко такива истории има в летописите за българите?! Бил избран ама една убърка му взела акъла и така го закопали.

А на бай %уй му изтече гратисния период! И понеже не можа да окауши повече олигарси, нито да издаде още някоя ефективна присъда - тушира напрежението като вдигна запорите на черепуха за 300 милиона.

hidedoor.com/servlet/redirect.srv/sruj/s...n-lv-news313287.html

Така протестите сякаш ги отнесе Джил.
hidedoor.com/servlet/redirect.srv/sruj/s...дава-news970536.html

Черепа прибра адвоката си, барбукян и сие, обаче в Природата - никое пространство не остава празно. :hammer: :hammer:

Нас това ни устройва, защото като ги няма лумпените на площада ние можем да говорим за важните неща като въвеждането на еврото, безработицата, проблемите в здравеопазването, инфраструктурата и разбитите-новопостроени пътища на гробаджиите - прословутите ремонти на ремонтите, мръсния въздух по градовете, концесиите на тиквените правителства и не последно място сделката за Ф16, където тази есен тиквата тегли заем, за да плати втората вноска, за самолети, чийто завод още не е построен...
Именно това са темите, които могат да сринат гробаджиите и там дори няма нужда от улични изяви. Просто медиите вече нямат нищо да покажат освен джипката и изкопите на тупана. Сакън да не покажат построените обекти, защото преди да са пуснати в експлоатация се вижда, че се рушат.

Да кажем отново Смърт на Герб
Слава на Тангра!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 10 месеца #56366
Ни съ плашувайте гербери, от каквото и да се разболее Бойко и киста на задника да му излезе, всички най-големи специалисти лекари ще се втурнат да го лекуват, че закъде сте без него?;))) Дали сте, зели;))) нема стабилитет, нема сигурност, нема изсипване на пари на калпак;))) нема мамбо и ша требе на село с мотиката;)))Знам ви аз;))) Та, към лекарите прибавете равина, попа и оджата и тримката ша дотърчат за молитви и намази, белким Величеството прескочи трапа, че инак, паре отде и за тей?

Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус
Министър-председателят засега остава на домашно лечение

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/10/25/premiery...5-2fA#comment-newest

преди 5 години 10 месеца #56367
Общото неразположение е мнооого широкообхватен термин. Аз получавам общо неразположение, когато пия около 100 грама ракия, (не съм добър пияч определено) или ако хапна нещо поразвалено, та ма зафане сюргюнят;))) Общо неразположение имам, когато не съм на бърчината, не съм правил любов или некое гадже, не ми вдига телефона;))) Пишете само, когато Борисов умре, другото не е новина;)))

Борисов изпълнява задълженията си, няма да го замества вицепремиер
Премиерът е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/10/25/borisov-...67225#comment-newest

преди 5 години 10 месеца #56368
Сачата е в некакъв особен делириум;))) Ами, досега, откак са помня, не помня, некой сюртюк от управляващите да е дошъл у дома и да ме е питал, какви проблеми имам и за всеки случай да ми остави едно чувалче с кинти, за зор заман;)))
Само МВР е идвало у дома, да ме види добре ли съм, под ръка с една дебела папка "провинения", които наричаме "досие";))))

www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sac...problemite-na-horata

преди 5 години 9 месеца #56458
Кажи му Патриот, наречи го лайно и го заплюй в лицето! Лае, лае, ама пудел лае, кът види Борисов и подвива опашлето;)))

Екшънът премина през следните етюди: Димитров нападна фронтално министрите Десислава Танева и Петя Аврамова, кмета на Бургас Димитър Николов, разкри нелепи взаимоотношения между ведомствата; опозицията безуспешно поиска изслушване на премиера Борисов, настоя и за оставки; Ревизоро получи контракритики, а за финал се отрече от думите си пред Борисов, но пък постигна обещание за кадрови промени в екипа си. И още важни нюанси съпътсваха драмата. С откровенията си Димитров онагледи пълно институционално безхаберие,което отдавна е известно на обществото, но никога не е признавано публично от такъв ранг. Но и той самият действа грубо, защото буквално "изпържи" пред Борисов заместничката си Атанаска Николова. Тя е от квотата на ГЕРБ.

segabg.com/hot/category-bulgaria/ekomini...ticheski-cirk?page=1

преди 5 години 9 месеца #56460
Герберската фашизоидна либеница, наречена "образователен министър", па реве на умрело. Оти рониш крокиш сълзи, гербокухи?
Казах ли ти аз, на 15 септември, че след месец-два пак ще затвориш? Казах ли ти, бре, келеме? Прав ли бях? Прав ли бях, келеменце? Умриииииииии, герберска мъстийо, умрииииииии, аааааааааа... ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...

Вълчев: Над 35 000 деца не могат да учат ефективно онлайн
Над 10 процента са децата, които не посещават редовно училище

Прочети още на: www.dnes.bg/obrazovanie/2020/11/30/vylch..._YlfQ#comment-newest

Искам ся, ей туа, сека курва да ми стори по едно темане. Секс, не ща;))) само темане;))) Щот, нал ви думах на 15 септември, че след месец-два, па шъ затворите? Казах ли го? Казах го!;))) Затворихте ли, даскалата? Запряйте ги като "Отче Наш";))) Сичките тие, Бойкови квачки, гледачки, астроложки-мастурбаложки ги турнаеми в жобето! Затва от тех, сакам темането!

преди 5 години 9 месеца #56461
До Тонката
Само, че той коси и олигофрендите на ОПГ ГЕРБ:))) Софийската ОПГ, как е?:))) Гледам, че у Филибету майна, Здравко Димитриевич вее бел байряк;))) Много каръци го гонели, напоследък;)))

4 партии сигурни за следващия парламент, Слави Трифонов на ръба
Всеки трети българин обаче се заканва, че няма да гласува

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/11/30/4-partii...71620#comment-newest

Анонимен
преди 6 секунди
Знаех си аз, че този нескопосан трик с конфликта с Македония е заради изборите поради драстично спадналата подкрепа за ВМРО и патриоти. Колко безмозъчни има у нас ! Бързо забравиха далаверите с паспорти, хвърлените милиарди за остаряла ненужна военна техника и са готови пак да гласуват за шкембе- воевода. Щеше да е смешно ако не беше трагично.

преди 5 години 9 месеца #56462
Бойко си е Тиква, но и гласоподавателите му са Тикви;))) Медиите са Прислугата на Бойко. В тях, той води монолог, в който не е прекъсван, а подкрепян да си каже, каквото иска, докато водещата прекъсва Бобоков за Либия и то неслучайно. Оттам щеше да излезе поредната голема герберска далавера!;))) И пистолетът върху шкафчето в спалнята на Боеко, на-накрая щеше да гръмне;)))

Щом обяви, че Борисов лъже, Бобоков бе обвинен за пано за 652 лв.
В тв интервю бизнесменът заяви, че премиерът не казва истината за кюлчетата и парите в чекмеджето в спалнята му

segabg.com/hot/category-bulgaria/shtom-o...eiLpL0cepxJy1sziamaE

жана д'арк
Бобочкови няма как да знаят дали нещата от шкафчето са на Баце.
Напротив, точно те знаят. В качеството си на успешни бизнесмени братята със сигурност са си плащали редовно исканата такса спокойствие. Пак в това си качество те контактуват с много други бизнесмени и отлично знаят кой какво и на кого плаща. Къде се държат такива пари? В банка не става. За 11 години на власт един сейф не стига, а разполагането на повече от един в правителствената резиденция ще бие на очи, все пак идеята на този сейф е там да се държат документи от най-високо ниво на секретност и от значение за националната сигурност, а не пари от обикновен рекет. И когато в сейфа няма място, парите и кюлчетата се хвърлят небрежно по чекмеджетата. Хем е по-лесно след вълнуваща нощ да извади от пачката някоя друга банкнота за някоя прекрасна госпожа, за да я подпомогне да не ходи гола и боса. Така че Бобокови знаят, при това знаят много повече, отколкото на този етап искат да кажат. Ние не знаем, но намираме, че с оглед личността и особеностите на това нещо, което имаме като премиер, повече от възможно е парите и кюлчетата да са си негови, събрани с много труд от напълно законен рекет.

преди 5 години 9 месеца #56463
Както казах и преди месеци, ключът към Македония е в Сърбия и Сърбия трябваше да бъде блокирана за ЕС от Борисов, докато не се реши въпросът със Западните покрайнини и Македония! Този малък шанс, бе проигран нарочно от Бойко с придумка от Германия в името на евроинтеграцията. Аз пак ще изляза прав, но не съм на мястото на Борисов и ако бях, никога нямаше да допусна в управлението партньор като МВР-О, по-скоро бих ги забранил и разпуснал като политическа партия, заедно с ракови метастази като НФСБ и Атака! Всички глави на дръвника!

===========================================================
В същото време председателят на сръбския парламент Ивица Дачич обвини България в извършването на "тежки фашистки престъпления". Той отправи и заплашителни коментари към македонския премиер Зоран Заев поради казаното от него в интервюто за Агенция БГНЕС.
Дачич бе дългогодишен говорител на диктатора Слободан Милошевич, а през последните години, откакто Александър Вучич пое управлението, бе министър на външните работи, предава БГНЕС. Пред проправителствената телевизия "Пинк" Ивица Дачич попита "дали сръбската общественост въобще е наясно с намеренията на България". Разговорът започна с откъс от интервюто със Зоран Заев, в който той казва, че България е приятелска държава.
"Зоран Заев не е политически неграмотник. Той много добре знае, че казаното не е истина. Той много добре знае къде продаваше земеделската си продукция - в Сърбия и Югославия, със сигурност не и в България. Но, той има нужда от България", каза Дачич и извади лист хартия и започна да чете без да вдига поглед: При обявяването на независимостта на Македония на 17 ноември 1991 г. македонският парламент не е споменал нито веднъж България. В нито един документ. В декларацията за приемането на Конституцията се говори само за АСНОМ.
След това Дачич с ирония каза: Ако те смятат, че са българи, че нямат свой език, това си е тяхна работа. Но няма да обявявате българската окупация за администрация. Българската окупация бе част от хитлеристката коалиция. Поне ние, които живеем в южната част на Сърбия, много добре знаем колко тежки бяха българските престъпления. Това не бе администрация.
БГНЕС припомня, че в южната част на Сърбия са Западните покрайнини, където живее българско население. Поради асимилацията и тоталната икономическа изолация през последните 100 г. от над 120 000 души, днес там живеят едва около 20 000.

segabg.com/hot/category-foreign-country/...rs-makedoniya-ostana

преди 5 години 9 месеца #56464
За хората от Западните покрайнини.
Познавам хора млади, които са родени там и са дошли с родителите си като малки тук в България.
Те дълго време се страхуват да признаят произхода си и дали ще ги припознаят като българи.
Като казвам това, те не живеят в шопския регион, който е по-близък до тях като диалект и порядки.
Разпръснати са из цялата страна и то често дори в най-източните райони.
Не говорят открито за това, защото културата на местния тарикат е ниска и не разбира какво му се обяснява(или не иска да разбере, или се прави на 2+1/2). Тарикатът е чувал за западните покрайнини само от учебника и от патриотични изказвания и като срещне човек от там агресира умерено и не знае как да говори с такъв човек!
Та за въпросните млади хора от тези райони дошли да живеят в предлите на Родината никак не е лесно и не са стартирали живота си леко и "на чисто". Питали са ги - вие сърби ли сте, какви сте?
Бантускотският талибанизиран тулупец е извънреден ксенофоб и тесногръд мърморко!
Кога опре до действие хоризонта е боб и ляб, както нееднократно е писано тук и от Йордан и от другите участници!
Така че задачата на хората имащи отношение към тези въпроси, а всеки българин трябва да има е трудна и нелека. Това е комуникация, адресиране на щекотливи теми срастнали в общественото мнение.
Така че и западните покрайнини и Македония и отношенията със Сърбия са на масата, но е трудно да се води държавна политика с население зад гърба ти, което не е ходило дори там - не е стъпвало! Ни до Скопие, ни до Белград е ходил българина ама знае всичко за цял свят!
Може да ти обясни "как стоят нещата"! Иначе е ходил до Праиж с лоу-коста, да живее WIZZ AIR-a и Easy Jet-a преди време!
Още една от темите, които будят раздразнение и съжаление за състоянието на страната и отношенията ни със съседите и с нашите си съседни територии. Нека не забравяме че сме от малкото или единствена страна, която граничи почти от секъде със свои територии!

Грамотното решение е да се води диалог, който да защитава нашите интереси, като момента е особено подходящ да се постигне взаимен компромис със сърбите и с македонците. Но нашите управници няма да го направвят. Страх ги е и не могат.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.