За да не се върне на власт ГЕРБ на 27-ми март казано и обобщено

преди 9 години 1 месец #53213
Да се самоцитирам от пролетта;

А какво следва нататък и дали сме били прави, сам ще видиш. Не знам скоро дали ще имаме такава възможност или предпочиташ да се сбъдне съня на Елтимир за Тиквата и кървищата по улиците. Ами ако там е и твоята кръв, а?

Кръвта на 18 годишния Александър Александров от Бяла лежи не само върху Боко Българоубиеца, но и върху тия, които не ни послушаха. Не се заблуждавайте, охраненият мангал не го е пребил заради цигари. Пребил го е, защото е българин и вече според ГЕРБ те са господарите на тия земи. Един от другите биячи, наместо да е в следствения арест, се пищоли "че скоро всички българи ще влязат в кома...". В Асеновград едно 'сиво вълче' също написа, че си "нямат на идея българите ако влязат в махалата какво ще им се случи. Всички са въоръжени там и ги чакали, а и турската армия е готова".

Човека си казва истината. Просто изчакват сигнала за деня Х!!

Само да припомня, как един от бившите МВР министри на ГЕРБ, Павлин Димитров, мъчител на Елтимир открито си бе сложил на колата емблемата на "Боз Курт". Турцизацията и надъхването на циганите продължава с пълна пара под вещото ръководство на групировката ГРОБ. Да не се чудите КОЙ държи МВР. И защо направиха активно мероприятие на Перата. А тия простотии с плюшените мечета и "аз съм Алекс" из Фейса на цукерберг са ....
Едните се въоръжават, другите цъкат лайкове.

Аз лично започнах да евакуирам близките си. Но самият аз няма да се махна, не са познали! Преди да умра, ще имам грижата да ликвидирам няколко от тия гадове. Така или иначе до няколко години ще сме окупирани и тогава няма какво да ми пречи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 1 месец #53214
Точно така е. Това се вижда и в град Елена, където кметът на ГЕРБ осигурява училищен автобус за циганчетата, но не и за българчетата. Отделен е въпроса, че солидно развъдени в този регион, циганчята започват да "интегрират" българите, т.е. да ги претопяват. Всъщност, явно точно това се разбира под "интеграция на циганите".

преди 9 години 1 месец #53215
Нова Загора е един от градовете, където българи към цигани е 50:50. Тук става въпрос за серия от провокации с цел дестабилизация и вероятно въвеждане на военно положение. Тъй Боку Тиквата ще опита силово да получи Властта, която му взех. Нема Власт за ГЕРБ. Сбогом, Борисов!

btvnovinite.bg/article/bulgaria/poreden-...t-v-nova-zagora.html

преди 9 години 1 месец #53216
www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/video...algarski-prehod.html

Всъщност това не е верен извод. Верният извод е: Българите са жертва на провеждащият се "Преход". Той още не е завършил. "Прехода" ще завърши, когато изчезнат всички Българи. По времето на "Прехода" циганите си живеят царски, според своите обичаи, разбирания и бит. И са напълно защитени с "права" от "Българската държава".

преди 9 години 1 месец #53217

Сега, ако Радев или Нинова искат ГРОБ-3 да рухне скоро, просто трябва да спазят конституцията. По закон месец след изборите трябва победителите да обявят правителството си. Така че президента ако даде мандат на ГЕРБ до 20.04, те в рамките на седмица или го съставят или връщат мандата. А до 4.05 Меркурий е още в ретрограден цикъл. В момента топката е у генерала. Или ще я задържи до края на април по молба/заповед от Хабад или ще бие дузпата още утре с връчването на мандат.

Тиквата и Цвък ходиха на крака при Радев да отложи връчването на мандата до 27-и. За да имат точно седмица до края на ретроградния Меркурий, когато по закон трябва да обявят правителство. Реално, той вече е нарушен, защото трябваше още на 20-и да им даде мандат. Тиквата надуши капана, който Меркурий му бе приготвил заради наталната си зодия.

Няма дузпи, няма нищо. А трябва ли да се чудим? Изглежда че всички групировки в Нередното събрание работеха за връщането на ГРОБ, но кой да се досети. От нас те искат да подкрепим играта им като участваме. Затова силно вярващите на официалността стават толкова агресивни преди „избори“. „Тези които не гласуват са простаци“ – така си говорят и съм го чул не един път. Вероятно това е мнението и на добрия им приятел - (теле)визора.

Кръвта на 18 годишния Александър Александров от Бяла лежи не само върху Боко Българоубиеца, но и върху тия, които не ни послушаха.

Аз лично не съм гласувал, но ако можех – щях.

Тук коментарът е излишен.

преди 9 години 1 месец #53219

Марин писа:

Сега, ако Радев или Нинова искат ГРОБ-3 да рухне скоро, просто трябва да спазят конституцията. По закон месец след изборите трябва победителите да обявят правителството си. Така че президента ако даде мандат на ГЕРБ до 20.04, те в рамките на седмица или го съставят или връщат мандата. А до 4.05 Меркурий е още в ретрограден цикъл. В момента топката е у генерала. Или ще я задържи до края на април по молба/заповед от Хабад или ще бие дузпата още утре с връчването на мандат.

Тиквата и Цвък ходиха на крака при Радев да отложи връчването на мандата до 27-и. За да имат точно седмица до края на ретроградния Меркурий, когато по закон трябва да обявят правителство. Реално, той вече е нарушен, защото трябваше още на 20-и да им даде мандат. Тиквата надуши капана, който Меркурий му бе приготвил заради наталната си зодия.

Няма дузпи, няма нищо. А трябва ли да се чудим? Изглежда че всички групировки в Нередното събрание работеха за връщането на ГРОБ, но кой да се досети. От нас те искат да подкрепим играта им като участваме. Затова силно вярващите на официалността стават толкова агресивни преди „избори“. „Тези които не гласуват са простаци“ – така си говорят и съм го чул не един път. Вероятно това е мнението и на добрия им приятел - (теле)визора.

Кръвта на 18 годишния Александър Александров от Бяла лежи не само върху Боко Българоубиеца, но и върху тия, които не ни послушаха.

Аз лично не съм гласувал, но ако можех – щях.

Тук коментарът е излишен.

Този етап на Несъучастието отмина. Можеше да продължаваме тази политика докъм 2009-та. След 2009-та, нещата започнаха да вървят все по-зле за нас. И след неуспеха през 2103-та година е, ясно, че за да търсим някакъв успех, трябв ада сменим политиката. Сега, участваме, за да ги разрушим отвътре. Иначе умираме или както Анти 666 писа, евакуира си роднините. Аз разбирам, че ти искаш ние да измрем, за да останат такива като тебе, с илюзията, че ще проживеят и оцелеят. Не, няма да оцелееш. Боку Тиквата ще те сгази. Ще му бъдеш или верен слуга или верен роб.
Жалкото е, че не схващаш сериозността на положението си, а си просто един добре уреден мрънкач или добре платен мрънкач. Ти си безлична личност, едно нищо. И дано не проживееш Бъдещето.

преди 9 години 1 месец #53221
Тъй, БТВ след снощният репортаж за Лилково, където ясно се вижда, обслужване на определени фирмени интереси и поръчкова новина, сега вече е налице и създаване на Фалшива Новина, с цел смачкване на неудобен за тяхната визия и идеология Българин. Но не би! ТАНГРА ВИЖДА! СЛАВА НА МАЙКА УМАЙ! Сега опциите пред БТВ са: да се себеунижи и публично да се извини в ефир на Петър Низамов и на всички Националисти в България, която плюе, още със създаването си и да заплати съответните порядъчни суми за това! Нали, така е в демократичните общества, които ни проповядвате от екрана, г-да от БТВ? Искаме Пари от вас! Мъни, мъни, мъни, мъни, мъниии, мъниии.... Ако трябва ще орежете заплатите на служителите си!

Сензационни кадри разобличиха bTV в долна лъжа за бития репортер! Той първи удря Перата (Ексклузивно видео)

7dnisofia.bg/archives/13944

преди 9 години 1 месец #53222
Политиците, когато си окалят дрехите, преминават през Пералнята за химическо чистене с белина и перхидрол. Пералнята на имиджа на политика в България е Следствието. След него, вече имате един нов и чистичък политик, ( а защо не и цяла чиста партия), за когото може да гласувате с настървение отново, за да ви управлява. Докато отново се окаля подобаващо и мине пак през Пералнята... Центрофугата върши чудеса. Дрехите на политика, могат да бъдат изпрани и изгледени, но не и Душата му!

Павлова мина през следствието: Нищо ново, нищо различно
На разпит бе и Томислав Дончев, и Вежди Рашидов

www.dnes.bg/politika/2017/07/20/pavlova-...hto-razlichno.347905

преди 9 години 1 месец #53230

Аз разбирам, че ти искаш ние да измрем, за да останат такива като тебе...

...а си просто един добре уреден мрънкач или добре платен мрънкач.

Тъй като повтаряш, че Тангра вижда, нека така да е! Вижда кой търси истината и вижда кой лъже. Нека да е така!

Ти си безлична личност, едно нищо. И дано не проживееш Бъдещето.

Един който пишеше тук приживе, беше те предупредил да внимаваш с думите.

преди 9 години 1 месец #53232

Пламен Пасков писа: В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?
На новия узурпатор?....
Второ, глупостите и лъжите за господарите и плащанията следва да ги докажеш, иначе ставаш клеветник и лъжец, нещо много недостойно не само за тенгрианин, но и за всеки уважаващ себе си мъж, това две.
Притурка: на теб някога анти666 пари давал ли ти е? ...
От тази каша, която я забърка, и това разрушаване на междучовешките отношения не знам и Тангра как ще те извади...
А иначе все Саракта ви в устата на двамата, все в Тангра се кълнете, пък пикаете на древнобългарските закони!
Що така двоен стандарт?....

Понеже използваш името на българския Бог, като ей този по-горе, аз пак те питам - кой си ти? Просто кажи - тенгрианин ли си? Вярваш ли в българския Бог? Да или не? Като имай предвид написаното от самия теб...Не се заяждам, питам да знам как да се отнасяме с теб. Ако нямаме конкретен отговор, просто си те считаме за поредния мрънкач. Времето ще покаже какъв точно мрънкач.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.