Сбогом, гусин Президент!

преди 9 години 7 месеца #52727
Фактор :-D Ама на село. Представете си птица в полет с разперени крила.Тялото и са БСП и ГЕРБ, а крилата и перата им се формират от всички ония, за които смятате да гласувате като алтернатива - Патриотите, "Да, България", Магарешки, Реформатори..., всичко каквото може да мине 4% е заплаха за нашият живот и семейства. Истинска заплаха. Всичко това са офицери на генерал-лейтенанта Борисов. Отрежем ли крилата на птицата, тялото губи антигравитацията и способността да лети, гравитационната сила става доминантна и напълно определяща, тя е със знак "палец надолу", то пада с огромна скорост и се размазва на паважа.

"Възможно ли е след изборите новият парламент да не може да състави правителство? " - Да, това е една от целите ни. Ако можем да победим в малкото, след време ще търсим победа в голямото. Ако не можем да победим в малкото(т.е. да постигнем краткосрочните си цели), как искаме да спечелим в голямото? Тогава ни остава да вземем 5 крави, да се забием трайно на баира и да чакаме Спасителя, оцелявайки ден за ден. Но ние можем! Заедно можем да го направим!

Факторът "Марешки" – ключов партньор за бъдещ кабинет?
Възможно ли е след изборите новият парламент да не може да състави правителство?
www.dnes.bg/politika/2017/01/25/faktoryt...desht-kabinet.329850

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 2 месеца #53123
Български президент ли?

Плевнелиев (или там каквото му е истинското име) при награждаването му от Шалом за заслуги пред народа си еврейски

Аз бях и оставам с вас...Аз съм един от вас!

www.dnes.bg/obshtestvo/2017/06/08/obshta...k-ot-shalom.343704,2

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.