ГЕРБ катастрофира тежко в много от населените места около Пловдив
www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/GERB-...fiWd8Dm8CyiKO8nTc3Mo
"ГЕРБ загуби община Родопи, където преди изборите не се очакваше да има проблеми. "
Божа Работа. Аз тука съм смирен. Даже ми стана жал за тей, въпреки, че там имаше хора, които дори искаха да ме убият.
М. Н.: Малко им е ! Поне ЦРУ да беше помогнало малко чрез Свободна Европа ! Понеже нещат да свалят диктатора сега импийчмънт на техният президент ги очаква !
Й. С.: М., в този случай и Господ не иска да им помогне

)) Неслучайно завърших едно свое обръщение за балотажа с "Бог вижда, Тангра Вижда". Тук въпроса не е, че Бойко ще реорганизира партията по места. Каква реорганизация, след като ГЕРБ капитулира?

)) Партията бе разгромена. Тва е. Едиn уважаващ себе си лидер, веднага би подал оставка! Но, не, нали щял съм да дойда аз. Чакайте, за да дойда, трябва да има Потреба от мен

)) Потреба, не просто от Промяна, а от Смяна, както казват седесарите. Иначе, Промяна ще им създам. Тя е в ход

))
Иначе, местните избори били скучни, според Бойко. Това не е никак вярно! Местните избори се оказаха доста интересни, защото неочаквано реализираха принципи и резултати, които не се очакваха. Един от тези принципи е "Жертвеност, а не пресметливост". Там, където той се случи ГЕРБ падна, въпреки, че това никак не се очакваше. Бойко вика, паднали там, където ГЕРБ имал проблеми. Аз не съм много сигурен, че е така. ГЕРБ падна там, където Божията Сила получи пространство да действа, там където идеалът победи материалното.