ПП ГЕРБ: административна жалба и опит за арест

преди 10 години 2 дни #52370
Хм, значи и на мен не ми е нужен покурор, за да им пръсна черепите, изпия кръвта, отрежа главите, да ги сваря, да им опадат месата и да си направя от тях чаши. Пред Смъртта няма Високопоставени, а полицаите не помня да са били някога безсмъртни.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 9 месеца #55257
Тъй, Жозефината - корумпираният кмет на общ. Родопи вече е никой. Свален по волята на Небето. Същото се отнася и за кметския му наместник на Ситово, Димитър Насков. Който си позволи под давлението на ГЕРБ и иманярските им кръгове да пуска фалшиви доноси срещу Йордан. Само защото им попречи да изтърбушат Щута. За злодеянието на групичката от Първенец може да кажем само; "Небето вижда!"

Относно тежката корупция в община Родопи новият кмет от БСП Павел Михайлов се е заканил да направи ревизия на досегашното управление.
plovdivnews.bg/plovdiv/politika/item/884...t-na-obshtina-rodopi
Похвално, но това управление не е просто за ревизия, а за прокуратурата. С обвинения за корупция, злоупотреба с власт, иманярство, незаконно обогатяване, бракониерство. Включително мутренски заплахи за саморазправа срещу несъгласните с бандитизма им.

Сега, ясно е, че групировката ГЕРБ е още силна, имат си техен главен прокурор и изпълнителната власт е все още тяхна. Но ревизия си трябва и то много сериозна. Ще излязат интересни неща за дейността на Жозефината и неговите наместници.

От Движение "Воини на Тангра" един съвет към новия кмет на "Родопи". Правете си ревизиите, гледайте си бизнес делата, но не се занимавайте с неща свързани с финните енергии и духовността. Казано другояче, не се занимавайте с нас! Всеки който е тръгвал срещу нас си е разбивал муцуната.

преди 6 години 9 месеца #55262
ГЕРБ катастрофира тежко в много от населените места около Пловдив

www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/GERB-...fiWd8Dm8CyiKO8nTc3Mo

"ГЕРБ загуби община Родопи, където преди изборите не се очакваше да има проблеми. "

Божа Работа. Аз тука съм смирен. Даже ми стана жал за тей, въпреки, че там имаше хора, които дори искаха да ме убият.

М. Н.: Малко им е ! Поне ЦРУ да беше помогнало малко чрез Свободна Европа ! Понеже нещат да свалят диктатора сега импийчмънт на техният президент ги очаква !

Й. С.: М., в този случай и Господ не иска да им помогне;))) Неслучайно завърших едно свое обръщение за балотажа с "Бог вижда, Тангра Вижда". Тук въпроса не е, че Бойко ще реорганизира партията по места. Каква реорганизация, след като ГЕРБ капитулира?;))) Партията бе разгромена. Тва е. Едиn уважаващ себе си лидер, веднага би подал оставка! Но, не, нали щял съм да дойда аз. Чакайте, за да дойда, трябва да има Потреба от мен;))) Потреба, не просто от Промяна, а от Смяна, както казват седесарите. Иначе, Промяна ще им създам. Тя е в ход;)))
Иначе, местните избори били скучни, според Бойко. Това не е никак вярно! Местните избори се оказаха доста интересни, защото неочаквано реализираха принципи и резултати, които не се очакваха. Един от тези принципи е "Жертвеност, а не пресметливост". Там, където той се случи ГЕРБ падна, въпреки, че това никак не се очакваше. Бойко вика, паднали там, където ГЕРБ имал проблеми. Аз не съм много сигурен, че е така. ГЕРБ падна там, където Божията Сила получи пространство да действа, там където идеалът победи материалното.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.