Как се опраскват неправилните хора
Прави впечатление как евреина вика: дръжте евреина
=====================================================
Едва четирима от 25 души във ВСС се осмелиха да попитат премиера кой му е пратил sms - Лозан Панов, Камен Иванов, Калин Калпакчиев и Галина Карагьозова. "Сега, да не ви казвам кой... Защо си мислите, че няма толкова много хора, които искат да ме скарат с вас?", отвърна Борисов. "Аз дойдох да ви обясня, че нямам общо с този "Яневагейт", заяви премиерът. Тук въпросите бяха прекратени, но пък Димитър Узунов от ВСС благодари, че съдебната власт имала по-висок бюджет, а Незабравка Стоева разкритикува Панов, че се държи като звезда. "В последните два месеца се държите така все едно сте телепортиран извън България - звезда светеща и по никакъв начин независеща от процесите, които се случват в България", заяви тя.
Лозан Панов обаче продължи да критикува и заяви, че съдебната реформа не е получила достатъчно подкрепа от ГЕРБ и че бившият правосъден министър Христо Иванов е бил оставен сам в парламента да я защитава, когато се гласуваха конституционните промени. Това още повече ядоса Борисов. "Всъщност изказването ви е политическо, вие ме критикувате за работата на парламента и моята парламентарна група, което не е ваша работа. Откъде накъде вие ще ми давате акъл как да се оправям с мойта парламентарна група, какво да решавам в парламента и дали да приема, ако щете, конституцията? Мен са ме избрали 1 млн. Като ви изберат и вас 1 млн., ще го решите вие", заяви в отговор Борисов. После стовари вината за хилавата промяна в Конституцията върху шефа на ДСБ Радан Кънев. "Исках да я променя, но Радан реши, че ще си прави нов проект. И за да стане президент, затова не стана", коментира Борисов.
www.segabg.com/article.php?id=786785
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Активистът нарича "олигарх" и "отровител" бизнесменът Лъчезар Цоцорков, който се почувствал емоционално нестабилен след тези думи на Сандов във Фейсбук. Сагата започва с плановете за разширяване на мина на компанията "Асарел-Медет" до Панагюрище. Председател на Надзорния съвет на фирмата е Лъчезар Цоцорков. Активисти подават жалба, според която административният орган, който трябва да направи ОВОС на проекта, определя грешно местата, на които проектът би оказал неблагоприятно въздействие.
Друг проблем е, че територията, в която "Асарел-Медет" искат да разширят площта на проекта, попада в зона от "Натура 2000"
На снимката - ГРОБаджийският олигарх Цоцорков награждава генерал Боко Борисов - Българоубиец за заслуги в минното дело.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Тук ще се опитам да дам малко практически съвети, защото хора от Движението също са системно подлагани на подобен терор.
Ако получите призовка или телефонно обаждане от т.н. "институции" - данъчни, полиция, община - първото нещо е да не се стресирате. Гледайте какво правят циганите. Тази призовка трябва да ви бъде връчена лично. В нея разбира се има съответните заплахи, както подобава за всяка мутренска групировка. "Ако до ... дата не се явите ще следва наказание". Важното е да инструктирате близките с които живеете, както и съседите ви. НИКАКВА информация за вас!!
Разберете, ТЕ искат нещо от вас, а не вие от тях. Ако утре ТЕ изчезнат след вирусна епидемия например, ще се събудите в един по-добър свят и въобще няма да ви липсват. Тоест, вие не трябва по никакъв начин да ги улеснявате да ви намерят. Все пак "Гражданите за Европейско Развитие" трябва проформа да спазват някакви европейски директиви
Ако ви цъфне призовкаря на вратата - същата процедура от страна на близките ви; "Няма го, не знам къде е, търсете си го сами!!". И вратата под носа. С милиЦИОНерите е малко по-сложно. Ако ви викнат за "справка" в участъка и не ви връчат лично призовката с подпис - все едно не сте призован. Ако все пак отидете там, вие сте длъжен само да се легитимирате, нищо повече. За всичко останало, което ви питат може да мълчите или да ги лъжете. Няма нищо срамно да лъжете тази чудовищна, бандитска държава, скрита под свещеното име България. Не се подвеждайте с уловката "добро ченге, лошо ченге". Не се подвеждайте на заплахи или обещания. Дознателят, както и служебният адвокат работят заедно. Детектор на лъжата също няма никаква юридическа стойност и сте в правото да им откажете. Мой роднина след няколко такива детекторни сеанси, където го принуждаваха да признае нещо, което не бе извършил, разви диабет с 20 кръвна захар.
Ако все пак се стигне до съдебно дело или вече ви опраскат "в името на народа" с някаква сума, не я плащайте. Нямам и толкова. Точно както прави манго. Ако работите или имате имущество да запорират - обжалвайте. Дори и да не подлежи на обжалване - завеждайте дело в Страсбург. Колкото повече дела, толкова по-добре. И това също го протакайте във времето. Всеки добър адвокат може да ви каже процедурните хватки. Парични дела - има давност. 10 години е абсолютната давност, когато всякакви глоби и актове директно падат в канализацията. За дължими лихви и глоби по данъци, както и фишове от КАТ - 3 години.
Основното нещо е, че тази бандитска групировка трябва да се блокира по всякакъв начин. Ако вие влезете в системата им и изпълнявате каквото искат - те се подхранват като вампири от вашата енергия и парите ви, изработени с честен труд.
Има група на пряко подчинение на главния прокурор по негово разпореждане, има много смущаващи факти. Аз съм бил и съм участвал в такава шпиц команда. Такава длъжност по закон не съществува.
afera.bg/%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B5-%D0%B...BD%D0%BE-%D0%BE.html
В случая, следователят Николов е по-внимателен, защото е наясно че тя е админ на политически сайт с добра популярност. Но ако не сте админ на антисистемен сайт с поне 100 посещения в минута, тогава може и да не ви обяснят за какво ви викат. Просто получавате призовка да се явите "за справка" в еди кое си РПУ и толкова.
Както бях споменал и преди, ако получите подобна призовчица, най-добре предупредете близките си че ако не се върнете до няколко часа да се обадят на някой адвокат. Ей така, за всеки случай.
В ченгеджийницата, ако не ви покажат преписка (виж коментарите отдолу), това означава че дознанието се води срещу ваш близък, приятел, а напълно възможно и срещу самия вас. И в един момент от свидетел да станете обвиняем. Томова много правилно е постъпила, като се е подписала с особено мнение "че не е отговаряла на въпроси, защото такива не са зададени". Реално, следователят може да я задържи за 24 часа и ако не е Веселина Томова, а е някой си "никой", да го е направил. Причината - възпрепятстване на досъдебно производство, полицейско неподчинение, каквото си решите. А 24 часа зад решетките не е най-доброто преживяване, особено за човек, който никога не е бил в подобна ситуация. Това обикновено го правят за да му "дойде акъла" и си каже каквото го питат или за да го изнервят
Абе най-добре е да пречукаме полицая с призовката и да го фърлим в някой кош за боклук.
Е, дадоха му! През 2007, още преди ГРОБ1 един активист от Атака и приятел по масонска линия на Винкела в форума на Атака кратко и ясно си заяви. "Ще има диктатура!". Игричката на демокрация ще свърши и Новият ред ще си покаже истинското лице. За нс, българите той дойде с ГЕРБ.Йордан_13 писа: И да, дайте и още един мандат на мутрата от СИК- "да изтреби комунетата" и вервайте ми, следващите поред, ще сте самите вие! Все нещо ще му накривеете на Мутрака, я че диван-чепраз не му сторвате, я нещо друго и ще заместите отстреляният с гранатомет Чакъра в лето 2002-ро.
Подготвяте се за тежка окопна война. Сикаджията идва, по зъл от всякога да "шиба през шортичките" (негов израз от бандитските му години) лошия материал. Така го искал началника му Яхве.
Васил е цензуриран заради разследвания на мръсната обвързаност на кметове с групировката ГРОБ. По прниципа - "аз на тебе, ти на мен". Бащицата им дава да вдигат местните данъци, да крадат на воля и лапат държавни поръчки, а те му осигуряват гласове, за да управлява до второ пришествие (по-точно до 2030г). Тази престъпна схема е отработена първо в ДПС, но Доган поне контролира кметовете си да оставят и за хората. Докато Тиквата, като типичен сикаджия им дава карт бланш да крадат до откат. А ако някой се опита да разследва - прокуратурата е негова, медиите също. Има си и наказателна бригада, като журналиста от Поморие.
Шефката му в Нова - шуробаджаначка с депутат от ГРОБ и ако не слушкат - остават без лебец. Според журналиста през 2015г, когато ГЕРБ печелят поголовно местните избори, 98% от всички гербави кметове цокали на воля от ръчичката на бащицата обществени поръчки. Реално ТЕ, като местни феодали, са гръбнака на Групировката. В това изказване обаче, Васил Иванов греши;
"Така се прави. Няма Бог Тангра да ти казва къде, какво и кой кмет или управник върши из страната”. ТУK
Точно Българският Бог му казва къде и какво да прави. Защото Бог Тангра и неговото проявление тук - великата Умай, искат режима ГРОБ в кереча! Васил Иванов е само проводник на волята Му. Пръчка в колелата на системата. Този Режим се срива като пясъчна кула даже и без ретрограден Меркурий, колкото и да се опитват да го стабилизират илюминираните. Лошото е, че краят му няма да е безкръвен. А ние не искаме пак българи като Пламен Горанов да загиват заради тиквите. Тези хора са ни необходими за Саракта.
Винкела искал да взима кръв и урина от всеки български гражданин. Гражданите да му дават урина като иска, но кръв - по добре неговата да вземат. Така или иначе българският Саракт не се броим за граждани на републиката и малко ни засяга кой кого ще препикава. Той и Васил Иванов гласувал някога за герберите, сега ги препикава. Важното е заради Орендата българска кръв да не се пролива напразно.
Прочети повече в Blitz.bg: www.blitz.bg/obshtestvo/prestrelkite-nya...imka_news505850.html
Не е нужно и да говори, особено на такива, които няма как да го чуят
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.