Женерал Тиква

преди 10 години 8 месеца #51317
Теза + Антитеза = Синтеза
А вие си гласувайте за юдомасонските партии на Олигархията
Масона Слави Бинев от Паричния фронт на Винкела и Камен Константинов от ДПС отдъхват заедно с олигарха Ветко Арабаджиев в 5 звезден хотел в Тайланд.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 7 месеца #51491

pik.bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0...0%B8-news473350.html

Дано мъжете им бъдат достойни да реализират мокрите им сънища с Тиквата. Трудна задача... Най-малкото не са властово и финансово красиви. Та тази снимка ви показва ключето, което отваря вратата за първият и втори мандат на ГЕРБ. Не, че не съм го писал де :-D

Йорданка Иванова:
Това ако не е нагласено, много жалко!

Йордан Стайков: Не е. Водил съм лични разговори и трябва да кажа, че тези жени са изключително фанатизирани - ни приемат, ни предават, дори и на майтап не държат. Ако следваме властовата тенденция в България, явно е, ще трябва да спечелим жените ( а с тях заедно и мъжете им), че да дойдем на власт в България
:hammer:

преди 10 години 7 месеца #51492
Па, и аз да имам натрупани крадени милиарди в банките и да съм евреин, и аз нема да емигрирам! Рай е България за евреите днес!

Малкият Бойко ще расне в България... Борисов – развълнуван

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/25/malkii...v-razvylnuvan.290792

преди 10 години 7 месеца #51497
На 28 януари от 15.00 часа, почват протестите срещу Тиквата. Дори герберският щаб е получил информация за втората готвена ебън на Тиквата и го казаха по медиите. Независимо кои сили стоят зад това, Тиквата трябва да падне! Той трябва да бъде убит! Ако толкова много го любят герберските жени, да го защитят с телата си! В Молдова, които са само 3,5 млн. души текат всекидневни протести срещу проевропейските правителства, които водят страната към гибел. Недъгавите гербери, изкараха дори техен човек от Конституционният съд да им прави реклама по Канал 1, колко красиви и велики са герберските жени и как Тиквата бил "Българският Орбан". Става въпрос за конституционният съдия Марков. Истински идиот и не е ясно как е станал конституционен съдия. В Саракта, този няма да бъде назначен дори за метач или ще бъде унижаван всеки да се явява на конкурс за метачи и да не ги печели.

преди 10 години 7 месеца #51498
Че се готви сценарий за сваляне на правителство с протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание, алармира вчера директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова.
Сигналите в Министерския съвет били подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, твърди тя.
Според нея протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.
"Ако кабинетът напредва по отношение на смислените мерки и реформи, не трябва да се притеснява от протести. Всичко е в ръцете на кабинета. Нека да си гледат съвестно работата, а не да мислят за външни заплахи", коментира реформаторът Мартин Димитров.
Според него потенциална заплаха за властта може да дойде не от вътрешно недоволството в страната, а от Русия.
=====================================================

Ох, мамин той сладък :-D ЦРУ е оплела в мрежата си целите Балкани, а се плаши от сянката й, като от КГБ! Нема се плашиш от Москалите, Тиква, нъл Москов тъ пази? :hammer:
Агитката на Ботев дъл е в кюпа или тя шъ носи плакати: "I love Boris-off"?

Гербер: И аз съм недоволен,но не ми се ще да се сваля някой та да дойде друг лапач,искам тоя да си свърши работата най накрая!

Български Саракт: Досега що не си го накарал? Ем, си гласувал за него и си преебал всички останали, ем не можеш да накараш една проста Тиква да вземе да свърши някаква свястна работа. Ми той не е свикнал да върши работа бе, мойто момче. Ако беше работил, немаше да натрупа толкова милиарди. Той е работил само с бухалката. Наивник.

Мнение: Мирише на театро за подготовка на правителство БОКО-3!

Български Саракт: Има го и тоя момент. Тиквата като типичен алфа-мъжкар, не обича да дели правата над женските с друг мъжки :-D Та в случая, разните там обиротъци и навлеци като Деформатори, Парични фондове, и АБВ-та са му като домашни животни в тежест. Мляко не дават, а само ядът от трапезата. Но не мисля, че на следващи избори ще вземе пълно мнозинство, най-вероятно смята, чрез електронното гласуване да се сдобие с комфортният за него резултат от 2/3 мнозинство в Парламата. Щото глей го тоя гербер - искал да накара мулето да мине през моста. Ем той не знае ли, че магарето и мулето си имат един прословут "банкянски инат", кът съ запре на моста и не иска да върви - ни напред, ни назад. Та явно, със сигурност ще има и отчаяни гербери, които ще протестират срещу собственият си избор, което говори и колко са умни де.

преди 10 години 7 месеца #51499
Пожаръ на бунта гори! Чува се, че кметъла Тотев, вече си бил закупил имоти в ЮАР и че бега там.

www.marica.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D...%B8/-news530627.html

преди 10 години 7 месеца #51512
Боян Расате води протеста в София. Както се вижда, пак хора свързани по един или друг начин с древната ни вяра, основно се бунтуват срещу Борис Втори Покръстител, а ристиените от БПЦ, никакви ги нема. Тя явно се кланят на нов бог - на една оранжева голяма и пълна със семки Тиква!

преди 10 години 7 месеца #51513
Всъщност БНС отдавна не се оглавява от Расате;))) И едва ли са били само 200-та. Но бройката в началният етап не е от голямо значение. Ни са безпокойте, на 20 април 1876 г., е била същата отчайваща работа, та се е наложило щабът на привременното правителство да вземе решение да се запалят селата, за да ги направят зорлем бунтовници.

Метежът: 200 викнаха "Оставка!" пред парламента
Протестът – кротко и спокойно, без провокации и платени агитки
www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/28/metejy....291191,image5#photo

преди 10 години 7 месеца #51514

преди 10 години 7 месеца #51515
Медиите цял ден мълчаха като риби и вечерта почнаха поръчковите анализи: кой искал да бутне правителството и да дестабилизира държавата.

Отговорът е прост: Аз, Йордан Стайков името на Бъдещето и това на децата ми искам да бутна правителството и да дестабилизирам държавата, която ме геноцидира. На мен стабилна държава, която провежда физически и духовен геноцид над мене, не ми е нужна.
На първо време искам: 1. Росен Плевнелиев да си подаде оставката и да бъде съден от Специализиран съд за престъпления срещу народа и държавата;
2. Бойко Борисов да си подаде оставката и да напусне политиката без право да заема длъжност по-голяма от метач до края на живота си.
3. Забрана на турското, американското и еврейското посолство в България (руското, ако прояви антибългарска дейност и то)
3. Разпускане на НС и забрана на всички политически партии.
4. Велико народно събрание за смяна на формата на държавно управление от республика към Царство
5. Възшествието на Българският Цар.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.