Краят на 14-то уродче на Олигархията как да спрем рестартирането?
www.voininatangra.org/modules/news/article.php?storyid=559
Днес ислямокомунистите се поосраха от страх, бяха превантивно арестувани и разпитвани футболни фенове и националисти. А пред парламамента еничарите на хунтата бяха повече от протестиращите. На които започна да им увира акъла и да схващат, че скечовете и пингвинските танци на обезкосмени хлапетии само забавляват чудовищата. Протестът вече започва и да се пренася срещу политическите партии като цяло. Което беше най-опасното искане при февруарските бунтове.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
От приходната агенция са изпратили обратно на майтапчията декларацията му по Закона за данъка върху доходите на физическите лица, която беше разпространена в интернет, за да коригира посочените данни, тъй като нямал право да вписва такива.
Въпросният г-н Минчев остроумно е посочил в колоната: "Лица, издържани от декларатора" - "правителство, парламент, президент, държавни и местни чиновници и няколкостотин хиляди цигани!".
www.dnes.bg/obshtestvo/2014/01/12/grajda...-pravitelstvo.212175
Та нашата задача е когато Той се Въздигне - да го последваме, да тръгнем като един. И това ще стане - без съмнение, като с магическа пръчка.
========================================================
Един път бях с него в Средна гора. Скоро беше. И там спираме да питаме един овчар за един древен път, къде се намира. Овчаря вика: не знам, не съм чувал за него, ама очите му искрят от радост, все към него гледа. Вика: "Ей, голям вика, воевода си ти, да знаеш, голям воевода... И аз съм роден, да знаеш, кога България беше Царство...". Па он дума на овчеря: " Епа, че ви връна Царството един ден, че го имате..." Овчеринът тъй сияеше и имаше неква особено лудост в него. Затова си прав. Само онзи, който може да надзърне над Съществуването, може да го види, за другите, той е просто обикновен българин.
Единствено цените на млечните продукти, основна храна на българина са скочили с 30% само за месец. Но това не бива да притеснява електората, който се наслаждава на Благоденствие, Сполука и Промяна.
Аналогия прави Севрюкова, когато го описва и казва "духът на библейския Давид вече се е превъплътил в България".Палазов писа: Само не разбирам защо правите аналогия м/у Царя Български и пастира Давид. Още повече не разбирам защо трябва да чакаме "преродения Давид"? С пастирството всичко е ясно - няколко наши пророчици са видели, че бъдещият ни цар ще "води стадото" като добър пастир и пр. аналогии, но защо баш тоя пастир да е преродения Давид? Не си мислете, че ви нападам, просто с времето се развива силна рефлексия срещу чифутската история.
Пред доцент Лилия Методиева и други от обкръжението й споделя:„Държавата ни ще изпадне в критично състояние на границата на оцеляване. Когато е на ръба, духът на превъплътения Давид, тогава неин водач, ще я спаси. В негово лице България ще даде на света значим политик. Той ще направи много за страната и за Европа. "
Това е което казва Севрюкова. Рефлексията срещу чифутската история е нормална, но историята на Давид се е случила преди почти 3200 години. Друг е веч въпроса защо не кан от рода Дуло, а точно душа, която в едно от преражданията си става най-великият цар на евреите. Това е могъл да свали oт Небето българският народ в началото на 70-сетте. Това му е било нивото, това е свалил. Сега да не говорим какво сваля, че ми става жално. Човешката душа се преражда в различни народи. И всяка душа иска да се прероди в България, но не всяка се класира, за да бъде Българин. Но най-смешното е, че кога се родят Българи, повечето плюят срешу собствения си избор на рождение и класирането за него. Вместо да се радват.
Затова може би са и аналогиите с тази част от еврейската история. Като не искаме да е така, да има такива аналогии, трябва да се вземем в ръце и да я променим. Ама никой не го прави.
За Слава го знам това от години и в началото моите рефлекси бяха аналогични. Поредната чифутска история и толкоз!Палазов писа: Не си мислете, че ви нападам, просто с времето се развива силна рефлексия срещу чифутската история.
Сега обаче нещата не изглеждат толкова елементарни и в един момент става ясно колко уникално е всичко. До степен, че не може просто да го наречем съвпадение, а по-скоро божия промисъл.
Историята на еврейския и българския народ е силно взаимосвързана. Няма друга институция като Синедрионът, която така да желае ликвидацията на българите. Не само защото в езотеричен смисъл сме заплаха за НСР. И точно в това е иронията. Духът на най-великия еврейски цар, прероден в българин! Какво правим ся? ТЕ лесно могат да го бастисат, знаят го кой е, сам потвърди подозренията им. Както аз го знаех преди, така и враговете ни биха могли да се досещат. Но бастисвайки го, те ще извършват ритуалното си самоубийство.
Преди 2 хилядолетия направиха нещо подобно. Преди да убият тялото му, Той им предсказа, че бърлогата на Синедриона (където го съдят), до няколко години ще бъде срината. Сами знаете историята после каква беше, неслучайно остатъците от нея я наричат "стената на плача". За Давид пише и Йоан Богослов в своето Откровение, а там вече няма нищо еврейско. В гл.5:5 е загатнат също зодиакалния му знак, който пак по случайност е държавен символ на България.
Отделно под думата "пастир" се разбира пастир в буквалния смисъл. Затова по-нагоре питах, колко овчаря познавате в България, запознати с Изумрудените скрижали или Кабалата?
Това всъщност е и сигурен белег за човек дали е националист. Всеки сам за себе си го знае.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.