Краят на 14-то уродче на Олигархията как да спрем рестартирането?

преди 12 години 7 месеца #48621
Кърмилницата преди 16 години. Площад "Народно събрание"
www.voininatangra.org/modules/news/article.php?storyid=559

Днес ислямокомунистите се поосраха от страх, бяха превантивно арестувани и разпитвани футболни фенове и националисти. А пред парламамента еничарите на хунтата бяха повече от протестиращите. На които започна да им увира акъла и да схващат, че скечовете и пингвинските танци на обезкосмени хлапетии само забавляват чудовищата. Протестът вече започва и да се пренася срещу политическите партии като цяло. Което беше най-опасното искане при февруарските бунтове.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 7 месеца #48630
НАП е отказала да приеме данъчната декларация на жител на Стара Загора, тъй като в нея той е обявил, че издържа властта, чиновници и стотици хиляди роми, съобщи "Монитор".

От приходната агенция са изпратили обратно на майтапчията декларацията му по Закона за данъка върху доходите на физическите лица, която беше разпространена в интернет, за да коригира посочените данни, тъй като нямал право да вписва такива.

Въпросният г-н Минчев остроумно е посочил в колоната: "Лица, издържани от декларатора" - "правителство, парламент, президент, държавни и местни чиновници и няколкостотин хиляди цигани!".

www.dnes.bg/obshtestvo/2014/01/12/grajda...-pravitelstvo.212175

преди 12 години 7 месеца #48631
Затова, чакам с нетърпение да се въздигне бъдещия ни Владетел - направо мечтая да видя как ония от депутатските мерцедеси и ония партийните танцьори с ес-класите как се подгъват пред Пастира. Пълна подигравка с наглите им претенции и сочните им тапии. Ама той знае и как да води стадо и как да дисциплинира говедо и ще знае като Прозрение кога и какво да направи. А ние сме отвлечени в дребни проблеми - сега трябва да гоним шистовия газ, земята, изборния кодекс, законите.. и все да се съобразяваме, съобразяваме. Това в крайна сметка нащо си е системно мислене - понеже нещо си било еди какво си, ние трябва да правим еди що си! Даже си мисля напоследък, че именно нашите временни дребни успехи срещу системата я задържат все още. Колко пъти сме си говорили, че трябва да се прояви крайното Зло, за да може да дойде Помощта и да срине системата. За да се излезе Пастира Давид - трябва всичко да ни се строи изгубено. Ние в момента "гражданите" сме като Режима - агонизираме заедно с него, да се борим срещу него. А трябва човек, който да мисли и действа извън всякаква система.
Та нашата задача е когато Той се Въздигне - да го последваме, да тръгнем като един. И това ще стане - без съмнение, като с магическа пръчка.
========================================================

Един път бях с него в Средна гора. Скоро беше. И там спираме да питаме един овчар за един древен път, къде се намира. Овчаря вика: не знам, не съм чувал за него, ама очите му искрят от радост, все към него гледа. Вика: "Ей, голям вика, воевода си ти, да знаеш, голям воевода... И аз съм роден, да знаеш, кога България беше Царство...". Па он дума на овчеря: " Епа, че ви връна Царството един ден, че го имате..." Овчеринът тъй сияеше и имаше неква особено лудост в него. Затова си прав. Само онзи, който може да надзърне над Съществуването, може да го види, за другите, той е просто обикновен българин.

преди 12 години 7 месеца #48725
Под вещото ръководство на ислямокомунистическата мафия, инфлацията в републиката не само стои на едно място, ами се снижава драстично. С оглед все по-голямото задоволяване нуждите на електората по пътя към светлото бъдеще, бандата на Лютви Хасан и Яхов-Сатанишев обещава още 200 000 работни места.

Единствено цените на млечните продукти, основна храна на българина са скочили с 30% само за месец. Но това не бива да притеснява електората, който се наслаждава на Благоденствие, Сполука и Промяна.

преди 12 години 7 месеца #48733
Само не разбирам защо правите аналогия м/у Царя Български и пастира Давид. Още повече не разбирам защо трябва да чакаме "преродения Давид"? С пастирството всичко е ясно - няколко наши пророчици са видели, че бъдещият ни цар ще "води стадото" като добър пастир и пр. аналогии, но защо баш тоя пастир да е преродения Давид? Не си мислете, че ви нападам, просто с времето се развива силна рефлексия срещу чифутската история.

преди 12 години 7 месеца #48734

Палазов писа: Само не разбирам защо правите аналогия м/у Царя Български и пастира Давид. Още повече не разбирам защо трябва да чакаме "преродения Давид"? С пастирството всичко е ясно - няколко наши пророчици са видели, че бъдещият ни цар ще "води стадото" като добър пастир и пр. аналогии, но защо баш тоя пастир да е преродения Давид? Не си мислете, че ви нападам, просто с времето се развива силна рефлексия срещу чифутската история.

Аналогия прави Севрюкова, когато го описва и казва "духът на библейския Давид вече се е превъплътил в Бълга­рия".

Пред доцент Лилия Методиева и други от обкръжението й споделя:„Държавата ни ще изпадне в критично състояние на границата на оцеляване. Когато е на ръба, духът на превъплътения Давид, тогава неин водач, ще я спа­си. В негово лице България ще даде на света значим политик. Той ще направи много за страната и за Ев­ропа. "

Това е което казва Севрюкова. Рефлексията срещу чифутската история е нормална, но историята на Давид се е случила преди почти 3200 години. Друг е веч въпроса защо не кан от рода Дуло, а точно душа, която в едно от преражданията си става най-великият цар на евреите. Това е могъл да свали oт Небето българският народ в началото на 70-сетте. Това му е било нивото, това е свалил. Сега да не говорим какво сваля, че ми става жално. Човешката душа се преражда в различни народи. И всяка душа иска да се прероди в България, но не всяка се класира, за да бъде Българин. Но най-смешното е, че кога се родят Българи, повечето плюят срешу собствения си избор на рождение и класирането за него. Вместо да се радват. :-) :-) :-) И бягат... Най-вероятно България ще изпадне в ситуация много близка до състоянието на Израел по време на царстването на Саул. Затова най-вероятно е употребен и този термин "Духът на преродения Давид".
Затова може би са и аналогиите с тази част от еврейската история. Като не искаме да е така, да има такива аналогии, трябва да се вземем в ръце и да я променим. Ама никой не го прави.

преди 12 години 7 месеца #48735
Друг е въпроса, че трябва да се намери въпросната доцентка, ако е още жива и да се разпита, дали точно това е казала Севрюкова, да се види дали има записи на това нейно изказване, което ще е още по-добре. Ако има сигурно ще са на магнетофон :-) :-) :-)

преди 12 години 7 месеца #48737

Палазов писа: Не си мислете, че ви нападам, просто с времето се развива силна рефлексия срещу чифутската история.

За Слава го знам това от години и в началото моите рефлекси бяха аналогични. Поредната чифутска история и толкоз!
Сега обаче нещата не изглеждат толкова елементарни и в един момент става ясно колко уникално е всичко. До степен, че не може просто да го наречем съвпадение, а по-скоро божия промисъл.
Историята на еврейския и българския народ е силно взаимосвързана. Няма друга институция като Синедрионът, която така да желае ликвидацията на българите. Не само защото в езотеричен смисъл сме заплаха за НСР. И точно в това е иронията. Духът на най-великия еврейски цар, прероден в българин! Какво правим ся? ТЕ лесно могат да го бастисат, знаят го кой е, сам потвърди подозренията им. Както аз го знаех преди, така и враговете ни биха могли да се досещат. Но бастисвайки го, те ще извършват ритуалното си самоубийство.
Преди 2 хилядолетия направиха нещо подобно. Преди да убият тялото му, Той им предсказа, че бърлогата на Синедриона (където го съдят), до няколко години ще бъде срината. Сами знаете историята после каква беше, неслучайно остатъците от нея я наричат "стената на плача". За Давид пише и Йоан Богослов в своето Откровение, а там вече няма нищо еврейско. В гл.5:5 е загатнат също зодиакалния му знак, който пак по случайност е държавен символ на България.
Отделно под думата "пастир" се разбира пастир в буквалния смисъл. Затова по-нагоре питах, колко овчаря познавате в България, запознати с Изумрудените скрижали или Кабалата?

преди 12 години 7 месеца #48738
Точно преди да прочета за прераждането в различни народи си мислех, колко българи, ако имат възможност да избират в какъв народ искат да се преродят, ще пожелаят отново да са българи? Защото на много хора сега им се иска да са италианци или американци и това ще се изпълни в следващото пребиваване на средния свят. Навремето имаше даже песен на Васко Кръпката "Искам да съм негър в щата Алабама".
Това всъщност е и сигурен белег за човек дали е националист. Всеки сам за себе си го знае.

преди 12 години 7 месеца #48748
Всяка душа избирала още прижеве къде ще се прероди следващия път . Ако това е така гледайте каква интересна история ще ви разкажа . От години ги навивам моите родители да се занимаваме със земеделие и животновъдство , па макар и като любители само за "задаволяване на собствените нужди". Пък те ми викат че било неизгодно и безсмислено . Колко пъти съм им правил сметки , как над 60 % от доходите им отиват за храна само и как поне още 20 % дават в повече само за това , че основното им жилище е в града . Пак не ми чува главата . Вдигнах ръче от тях вече . Тук от няколко месеца се подготвям с книги за животновъдство и ще си търся работа някъде , където и да е , само да не им стоя в къщата и да гледам робското им живуркане . Само като ги видя , как скотски гледат като им говоря и избеснявам . Страх ! Страх ! Страх! Къде ще сме щели да ходим , кой ще ни бил помогне , как сме щели да живеем на село далече от "удобствата " на града ? Пък преди година , като се върна брат ми от СЕЩ (съединени еврейски щати) го питаха защо се връща , що не бил седял там ! Нищо че се върна с толкова пари колкото замина плюс пари за заема , който взе за да отиде . Демек пито - платено . Та мисълта ми е , че са готови да се забият на 5000 км от тук . Да отидат на място нищо не знаещи за хората там и т.н. , но да се заселят на 10 км от града в който цял живот са живяли не щат . Страх ! Страх! Страх! А , Вие ми отговорете какви хора са тези щом са станали българи ? Кой им го е разрешил ? Абе , те и за циркаджийски маймуни не стават , камо ли за хора , камо ли едва ли не за българи ! Нямам думи просто ! Едвам издържам да им гледам скотското им слабоумие .

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.