Идеи за знаме

преди 12 години 11 месеца #47749
Това последното е много хубав манифест, но ми прави впечатление че всяка точка завършва с "да не забравите да се свържете и да си обозначите скривалищата и активите пред централния координационен щаб." Това значи да поставите под сигурен риск местната самоорганизация която сте създали. Моят съвет е да НЕ давате отчет какво правите кога и как пред никакви хора които не познавате лично и не поддържате тесни контакти с тях с ежедневна честота. От опита ми с тия неща досега - в рамките на няколко дена човек може да изтрещи свирепо и да предаде цялата чета. Или да го изтрещят нали. Дори да приемем че това движене е истинско и хората са безкористни в организацията - да се концентрира подобна тактическа информация в един мейл е чиста лудост. Трябва мого да сме наивни за да си мислим че за хакерчетата които работят на подсистемно ниво ще са пречка някакви пароли и кодове. Просто действайте и не се отчитайте пред никого. Не забравяйте че тази организация ако е наистина в състояние да води национална съпротива вече трябваше да е инициирала ефективни съпротивителни действия защото за тях ресурсите не са проблем както за обикновения народ.
И защо питам трябва този скайп-адрес да се казва LegyaSerbia. Те за Сърбия ли се борят или за България? Толкова мирише Валтера че не е истина.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 11 месеца #47755
Аз не давам отговор на тези въпроси, понеже нямам директна връзка с Валтера.
Само поствам за да си направи всеки извода. А истината се ражда в спора.
Не твърдя нищо тук, нито гарантирам по темата. Онова в което съм убеден е че трябва да възкресим нашата България, дори ако се налага за целта да убиваме гадове или да умрем. Смъртта за България , за децата и внуците ни е оправдана трижде и нито е страшна, нито е трудна кауза.

Няма да е далеч времето когато ще бъдем призовани да се представим и да засвидетелстваме онова дето са показали нашите деди във войните за България, за да ни има нас днес. А ние просто трябва да ги повторим и да докажем , че кръвта вода не става с което да осигурим бъдещето на нашите наследници.
Така или иначе ще умрем един ден. Смърта е най-сигурното нещо. Въпросът е , че този ден може да е в разцвета на силите ни - тогава когато сме най-подготвени за това. Така както са умрели хиляди наши предци в разцвета на силите си в БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ, БИТКА ДОСТОЙНА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ВЪВ ВЕЧНОСТТА! Индианците на северна Америка казват следните думми в този случай: ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН ДА СЕ УМРЕ! ( перефразирано - няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си )

А решаващата битка предстои - дали ще я приемем или ще се предадем без бой е въпрос на цености!

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 29.9.2013, 23:13

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.