Във фалит ли е НЕК?

преди 13 години 4 месеца #46245
За да има икономика, трябва да има евтина електроенергия. Това е абсолютно верно. Ако няма такава, предстоят революции до дупка и в крайна сметка евтина електроенергия пак ще има. Енергия, която има висока себестойност, няма място в България. Иначе в България ще останат само животните. А съм сигурен, че еколозите искат точно това;))) Винаги ме е изумявал техният начин на мислене, който поставя животните пред хората. Но понеже, в крайна сметка и еколозите са хора, за да направят место на животните, предлагам да се самоубият.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 4 месеца #46246
" Иначе в България ще останат само животните. А съм сигурен, че еколозите искат точно това;))) Винаги ме е изумявал техният начин на мислене, който поставя животните пред хората. Но понеже, в крайна сметка и еколозите са хора, за да направят место на животните, предлагам да се самоубият. "
Изумяваш ме! Не знам дали разбираш колко си прав! Да, те точно това правят. "Освобождават" Земята от хората, пък и от останалите биологични видове, променят изкуствено климата и я правят пригодна за един друг биологичен вид. Но май сметките им ще излязат криви. Започнали са трансформации, които едва ли могат да бъдат спрени. Активирани са могъщи сили в защита на човешкия Род. Наши външни съюзници вече демонстрираха своето присъствие.
Ние не сме сами и тук е голямата ни надежда.

преди 13 години 4 месеца #46247
Страшен вой нададоха "зелените човечета", т.е. еколозите, като видяя моя аватар във фейса - Свастиката. Голем шорошки вой. Аз им предложих, да си сложа петолъчка, ако се чувстват по-добре, за да разговаряме, обаче те нещо не вденаха. Свастиката много ги бодеше. Явно Сорос не е спал тая нощ добре, хъхъхъ. Много обичам евреите да се гърчат душевно и газ да пикаят. Само в Тома Белев има българско, тъй като той разговаряше за Свастиката с мен спокойно и си личеше, че се интересува от символа. И аз това им рекох: турил съм Свастиката, за да видя кой е Българин. Така ги отделям овцете - белите надясно, черните - наляво.

преди 13 години 4 месеца #46284
Ето една статия с която е дадена заявка за обесване по най-бързия начин на изпълнителите на следното национално предателство:

Скоро започва разглобяването на блокове 1-4 на АЕЦ

Председателят на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР) Сергей Цочев коментира, че разтоварването на пети и шести блок на АЕЦ, вследствие на енергийния излишък не застрашава ядрената безопасност. Блоковете обаче не трябва да работят под 40% от мощността си.

Пети блок, който в нощта срещу понеделник аварира, вследствие на скъсано уплътнение и изтичане на водород, ще е готов за повторно пускане още утре сутринта.
Той трябва да поработи още десетина дни преди да влезе в планов ремонт и за зареждане на гориво. Очаква се ремонтът да продължи около 40 дни.

На въпрос на Money.bg няма ли натиск ремонтът да продължи поради енергийния излишък у нас, Цочев заяви, че не знае за такова нещо и след като зареждането на гориво приключи, ще е в ръцете на ЕСО да прецени кога да пусне в експлоатация енергийния блок.

Цочев заяви още, че фактическото извеждане от експлоатация на блоковете от 1-4 не е започнало, но е свършена много подготвителна работа, която е почти приключила.
Той посочи, че в момента блоковете се управляват от предприятието за ядрени отпадъци и че в най-скоро време предстои издаването на лиценз за започване на фактическото им разглобяване и депониране.

Удължаването на експлоатацията на пети и шести блок след съответно 2017г. и 2019 г. е също дълъг процес, чието планиране е започнало.
Постепенно ще се прави анализ какво точно трябва да се модернизира, така че да бъдат издадени нови лицензи за работата им.

Цочев участва на брифинг в София, на който висока оценка за нивото на радиационна защита получи ръководената от него агенция от Международната агенция за атомна енергия.
Пресконференцията бе по повод края на мисията на МААЕ в България във връзка с готовността на страната ни да реагира в случай на събития като това във Фукушима.

Ръководителят на мисията Марта Жакова заяви, че Aгенцията за ядрено регулиране има ясна нормативна база и планове за действие в случай на аварии. Обновяването на интернет страницата на агенцията при всяко важно, по отношение на безопасността, събитие при това на няколко езика, е спечелило точките на шестнайсетте международни експерти дошли у нас.

Забележките на МААЕ са в областта на лицензирането, където според тях трябва да се обхване целият процес при атомните електроцентрали - от проектирането им до разглобяването и депонирането на отпадъците. Според международната оценка е необходимо и разработването на по-комплексен годишен план за инспекции.

Председателят на АЯР Сергей Цочев заяви, че проверката на МААЕ е поискана още през 2009 г. и самата подготовка за нея се оценява като изключително ползотворна за българската страна.

news.ibox.bg/news/id_1001765086

Нека да не си правят илюзии тези дето вкараха блоковете 1-4 на АЕЦ е тази схема! Те ще бъдат също обесени и заплюти от минувачи. Друго не заслужават!

преди 13 години 4 месеца #46285
След такава статия като чуе човек от някой политически мухъл, че в България се води национално отговорна политика и няма как да не му стане гнусно.

Не само бесене заслужават. След обесването им трябва да бъдат хвърлени за храна на псетата, които развъдиха в България. Поне нещо полезно да свършат в тоя живот, макар и като трупове.

преди 13 години 4 месеца #46286
Сетих се за нещо смешно. В казармата се отоплявахме доста време с тротил. Един офицер школник ни научи на тоя номер, а в поделението имаше склад с огромни количества. Та като хвърлим някое калъпче в печката, то не избухва, ама развиваше много висока температура. Печката се нагряваше до бяло и трябваше постоянно да стоят дежурни с кофи с вода. Да не стане беля. Та решенията понякога са доста нестандартни.

преди 13 години 4 месеца #46287
Много тротил за политическия крокодил. :-D

преди 13 години 4 месеца #46288
По калъпче за всеки, за да свършим с тях навеки. :-D

преди 13 години 4 месеца #46289
Жалко, че не си взех няколко калъпчета. Ползвахме ги като брикети. Но пък си мисля, че нитроглицеринът ще свърши по-добра работа. Пък и той практически е подлежи на обезвреждане.

преди 13 години 4 месеца #46290
Друго решение е амониевата селитра. Изкуствен тор, продава се свободно. Нужен е само детонатор от "4 коня". Не е толкова мощен като взрив, ама върши работа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.