Нещо пада от Небето в Края на Времената
news.ibox.bg/news/id_880013080
Руснаците пак са първите жертвени агнета. Не им върви на тех, какво ли не се изсипа над главите им, дори комунизма не ги подмина.
Хъхъхъ "Добре че Путин е добър човек, и не наредил "ответен удар". Щеше да има остъклени седерасти. "
Залп от слънчеви изригвания ще ударят земята през 2013,а слънцето ще проявява свръх активност,това е становището на НАСА цитирано от Хонтингтън пост . В резултат на сл. изригвания всички компютърни, банкови системи , медицински досиета и ел.инсталации ще се сринат.Знаем ,че идва , но не знаем колко лошо ще бъде казва д-р Ричард Фишер шеф на Хелиофизичния отдел на НАСА. Слънчевите изригвания ще генерират огромни промени в маг.поле на земята ,което може да предизвика спиране на тока по цял свят.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
www.vesti.ru/doc.html?id=1033630
www.itar-tass.com/c1/651144.html
Мен ми се види на няколко клипа, които изгледах по-рано че си е летящ обект от космически характер. Някак не прилича толкова на американска ракета, както го оприличиха някои, а за НЛО му е малко неотговарящо поведението. Интересното е че казват, че не са намерени отломки - от нещо което казват че тежи няколко десетки тона и че е изпотрошило прозорците на над 500 души... По-скоро има нещо премълчано, щом гражданските самолети излитат със закъснение заради многобройно прелитане на военнотранспортни самолети в района.
Да видим ще дойде ли до тук. То има за цепене доста тука, особено у големийот град София!
Не е астероид или нло. Елтимир преди време писа във вече бившите си сайтове за ''Огън от небето'' и за горящи градове. Да очакваме скоро краят на боклучавият ''елит''. Ще пиеме за това
Това е само началото, само едно кротко предупреждение. Всъщност случаят не е единствен, но "елитът" не смее да си го каже. Ударите тепърва предстоят.
Защо на Сибир е въпроса който ме измъчва.Елтимир писа: Отломки се намериха, но обясненията са твърде противоречиви и оставят съмнения. Да, бил е метеорит, това го знам. Но откъде се е взел изневиделица? Нещо идва от към небето, взривява се на 4 километра височина и обяснения липсват.
Това е само началото, само едно кротко предупреждение. Всъщност случаят не е единствен, но "елитът" не смее да си го каже. Ударите тепърва предстоят.
В Южен Урал, май се намира един доста голям подземен град строен още преди години, за да се укрива съветската върхушка в случай на нужда. Нищо чудно да е заради него. Просто предупреждение, както каза Елтимир.18j писа:
Защо на Сибир е въпроса който ме измъчва.Елтимир писа: Отломки се намериха, но обясненията са твърде противоречиви и оставят съмнения. Да, бил е метеорит, това го знам. Но откъде се е взел изневиделица? Нещо идва от към небето, взривява се на 4 километра височина и обяснения липсват.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.