ДНЕС НА ТОЗИ ДЕН 3 МАРТ ДА НАЗОВЕМ ПРЕДАТЕЛИТЕ ПО ИМЕ

преди 20 години 5 месеца #4706
Май тук е мястото да напомня какви

ДАРОВЕ ЗА СЛАВИ

бе подготвил Севар и към които лично бих добавил и ибрик :yeah:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #4708

bgskin писа: Ако сега се появи, някои историк доста ще поспорите за въпроса за Кръстьо Тотев Никифоров - (поп Кръстьо) - (1838-1881). Един доста уважаван от мен историк, занимаващ се с тази история, може би най-големия познавач на Васил Левски след покойния Николай Генчев е Пламен Митев, наскоро нашумял с коментара си в телевизия СКОТ в защита на Национализма. Недвусмислено доказва, че този попчо, няма какво да предаде за Левски, просто защото той е бил никой.

Аз пък харесвам някой от материалите на Петър Добрев и него го бяха пуснали да говори в защита на Национализма по СКОТ. Целта беше да се разграничи Нацинализма от Национал-социализма, явно това е някаква политика на телевизията. А това, че този Кръстьо е бил никой въобще не ме изненадва.

преди 20 години 5 месеца #4710
Разгледах даровете но мисля,че вазелина му е излишен.Сложете към даровете някой лев и Слави сам знае какво да прави понататък и без обезболяващи.Някой има ли точна информация,за колко от крадените от него сръбски,гръцки и други песни,той си е платил правата за да ги пее и издава от свое име? Не забравяйте, че без неговите клевети ,на протестните митинги биха дошли поне двойно повече хора.Славчо може да Ви се вижда дребен и незначителен / той си е и такъв / но трябва да бъде разобличен и то сега,преди да дойдат избори.

преди 20 години 5 месеца #4714
Вижте сега, Слави въобще не ми е в топ-листата на предателите и гадовете. Е, за сценаристите е друг въпрос. Даже някои от песните му ми харесват. Бенда му си е наистина добър, а и смятам, че той пее искрено и от сърце, както сам е казвал. ОБААЧЕ, онази изцепка за Атака и Волен преди изборите просто ме издразни страшно много. Просто каквото повикало, такова се обадило.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.