Промени в Закона за горите
В интерес на истината според Евростат - България е на първо място в европа по увеличение на горския фонд. С какво качество е - незнам дали се вписва в европейската статистика и незнам дали статистиката лъже, но е факт, че запуснатостта на огромни територии - баири, полета, планини - дава резултат в умножаването на горските площи! Гората като я оставиш - тя заема всичко свободно за нула време. Лично имам наблюдения конкретни места по Балкана - за 10 години какво се случва със свободните поляни които бяха край гората: сега те СА гората.
Това за да е факт (според евростат) значи то се дължи на закона, който искат да променят. Изглежда, че баланса между количеството гори в България и тези които искат да ги орежат е в полза на горите. Колкото и планомерно да изрязват - много повече горите се самовъзпроизвеждат. Сега искат да сменят закона! То не е случайно, ама вие по места си мълчете - ние от столицата "зомбитата" ше ви оправяме... Той може закона от тука да го сменят - ама да заявиш позицията си пред властите може и от село, може и от гората!
Това е равносметката: ДО СКОРО СЕ ПАЗЕХА ПЛОЩАДИТЕ КАТО СЕ КАЧВАХА ХОРАТА ПО ГОРИТЕ - СЕГА ПАЗИМ ГОРИТЕ КАТО ИЗЛИЗАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ!
Нищо - няма проблем! Ние ще защитим гората от задния ви двор, ама после да се извините и да не кажете нещо "Столицата това ти, Столицата онова ти, в Столицата такива били, в Столицата онакива.." па най-накрая и едно Благодарско - няма да е зле!
Иначе можем безкрайно да обяснваме защо народа из страната не излиза и винаги може да се намерят милион причини, човек да си стои у дома, да чака някой друг да му свърши работа, да го освободи. Добре си е така почивчица. Само че тука не става дума за една гора или за един курорт! Тука става дума за цяла клика от интереси и "инвеститори", които се гласят да окупират планините, където утре ше бегате да се криете като затреска! По-добре ли е да те засрещнат бариери и бронирани джипове от Израел? Не - нали! Ами да не забравите да благодарите тогаз! Щото никой може и да не е излезъл да ти съобщи надълго и нашироко какъв е проблема, ама ти барем сам да си буден не можа ли? ..ами да балгодариш и да се поучиш за напред...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Може ли тука да излезе един от големите Българи, родолюбци, националисти и т.н. колеги, с които четем и пишем в този форум, който да живее в провинцията, да излезе и да напише: "аз отидох до София да се ръгам с полицаите, защото искам да опазя горите на България!" или "аз виснах пред общината в моя град, за да спасявам горите на България!"
Има ли някой?!
Виж, кво, не ме дразни на тема Шопия, щото от Шопия иде цялото зло в България. Няма от другаде, откъде да дойде. А, че ние не сме си мълчали, не сме си мълчали, но и да си протестирал е нямало кой да те чуе. Тъй като кух тъпан се е биел, а надолу са се свеждали само директиви. И още нещо, "Провинцията" е пуста, буквално казано, извън големите градове. Тук няма кой една малка ливада да окоси, ти си тръгнал да ревеш, къде били хората. Аз ще ти кажа къде - по големите градове и най-вече в Шопия. Така, че за какво да благодарим? Че директивите от Шопия изсякоха горите? Хм? За какво? Че хората се преселиха да живеят там? Та значи нормално е, след тази картинка, площадите да защитават горите, а пък ние, сме се качвали в Гората, за да бъдем по-близо до Бога и много далече от "царя", а не щото ни е било еня за някакъв площад, най-образно казано.18j писа: Моя дядо е имал 10-ина декара гора преди соца! Лично нашата фамилия си я е садила, култивирала и са я ползвали за каквото им е било нужно - не се знае от кога! След '90-та ни я възстановиха. В момента нито се ползва, нито се култивира, може някой да я е окастрил! Това си е наша семейна работа!
В интерес на истината според Евростат - България е на първо място в европа по увеличение на горския фонд. С какво качество е - незнам дали се вписва в европейската статистика и незнам дали статистиката лъже, но е факт, че запуснатостта на огромни територии - баири, полета, планини - дава резултат в умножаването на горските площи! Гората като я оставиш - тя заема всичко свободно за нула време. Лично имам наблюдения конкретни места по Балкана - за 10 години какво се случва със свободните поляни които бяха край гората: сега те СА гората.
Това за да е факт (според евростат) значи то се дължи на закона, който искат да променят. Изглежда, че баланса между количеството гори в България и тези които искат да ги орежат е в полза на горите. Колкото и планомерно да изрязват - много повече горите се самовъзпроизвеждат. Сега искат да сменят закона! То не е случайно, ама вие по места си мълчете - ние от столицата "зомбитата" ше ви оправяме... Той може закона от тука да го сменят - ама да заявиш позицията си пред властите може и от село, може и от гората!
Това е равносметката: ДО СКОРО СЕ ПАЗЕХА ПЛОЩАДИТЕ КАТО СЕ КАЧВАХА ХОРАТА ПО ГОРИТЕ - СЕГА ПАЗИМ ГОРИТЕ КАТО ИЗЛИЗАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ!
Нищо - няма проблем! Ние ще защитим гората от задния ви двор, ама после да се извините и да не кажете нещо "Столицата това ти, Столицата онова ти, в Столицата такива били, в Столицата онакива.." па най-накрая и едно Благодарско - няма да е зле!
Иначе можем безкрайно да обяснваме защо народа из страната не излиза и винаги може да се намерят милион причини, човек да си стои у дома, да чака някой друг да му свърши работа, да го освободи. Добре си е така почивчица. Само че тука не става дума за една гора или за един курорт! Тука става дума за цяла клика от интереси и "инвеститори", които се гласят да окупират планините, където утре ше бегате да се криете като затреска! По-добре ли е да те засрещнат бариери и бронирани джипове от Израел? Не - нали! Ами да не забравите да благодарите тогаз! Щото никой може и да не е излезъл да ти съобщи надълго и нашироко какъв е проблема, ама ти барем сам да си буден не можа ли? ..ами да балгодариш и да се поучиш за напред...
Та, не очаквай благодарности от едни пусти места. Просто няма кой да ти благодари, а и не иска, ти въобще не разбираш ситуацията по големите планини. Не говоря за Витоша или Верила. Имам ежечасни впечатления от Родопите, където дърводобивът има катастрофални размери.
Най-бързо гората се възпроизвежда в изоставените ниви, ливадите, кога са били ливади, много по-трудно се залесяват и доста по-бавно. Прашецът от борове, ели и смърчове, най-лесно се зафаща в тях, в изоставените ниви.
Горите ще станат отново национално богатство, частното право в тях ще бъде силно модерирано, и ще се свежда до това, да се добива суха дървесина за огрев и дърва за талпи и дъски за лично ползване, като в този случай, ще се задължава частника, да възстанови изсечените дървета. Няма да може да се прави гола сеч, както е сега.
И не скачай на админа
Хубаво, 10 помака, пролет не правят. Тези, дето не протестират са мнозинството и то голямото мнозинство. Ходенето по такива митинги е лична преценка на всеки, които участва в този форум, а и да е отишъл, едва ли ще се похвали, колко е бил аслан, по обясними причини18j писа: Между другото от първия ден на блокадите на Орлов мост имаше една фамилия от Смолян - дето стана дума... Помаци - с престилките, с кърпите на главата - цялата фамилия както са си автентични 10 човека! Стоят и протестират срещу закона - викат, крещат, бутат се с полицията! Казват: "ние сме помаци от Смолян, дошли сме тука за да защитим горите, защото виждаме какво става при нас. Остана само и закона да сменят!". Помаци, хората.
Може ли тука да излезе един от големите Българи, родолюбци, националисти и т.н. колеги, с които четем и пишем в този форум, който да живее в провинцията, да излезе и да напише: "аз отидох до София да се ръгам с полицаите, защото искам да опазя горите на България!" или "аз виснах пред общината в моя град, за да спасявам горите на България!"
Има ли някой?!
Йордан_13 писа:
Виж, кво, не ме дразни на тема Шопия, щото от Шопия иде цялото зло в България. Няма от другаде, откъде да дойде. А, че ние не сме си мълчали, не сме си мълчали, но и да си протестирал е нямало кой да те чуе. Тъй като кух тъпан се е биел, а надолу са се свеждали само директиви. И още нещо, "Провинцията" е пуста, буквално казано, извън големите градове. Тук няма кой една малка ливада да окоси, ти си тръгнал да ревеш, къде били хората. Аз ще ти кажа къде - по големите градове и най-вече в Шопия. Така, че за какво да благодарим? Че директивите от Шопия изсякоха горите? Хм? За какво? Че хората се преселиха да живеят там? Та значи нормално е, след тази картинка, площадите да защитават горите, а пък ние, сме се качвали в Гората, за да бъдем по-близо до Бога и много далече от "царя", а не щото ни е било еня за някакъв площад, най-образно казано.18j писа: Моя дядо е имал 10-ина декара гора преди соца! Лично нашата фамилия си я е садила, култивирала и са я ползвали за каквото им е било нужно - не се знае от кога! След '90-та ни я възстановиха. В момента нито се ползва, нито се култивира, може някой да я е окастрил! Това си е наша семейна работа!
Та, не очаквай благодарности от едни пусти места. Просто няма кой да ти благодари, а и не иска, ти въобще не разбираш ситуацията по големите планини. Не говоря за Витоша или Верила. Имам ежечасни впечатления от Родопите, където дърводобивът има катастрофални размери.
Най-бързо гората се възпроизвежда в изоставените ниви, ливадите, кога са били ливади, много по-трудно се залесяват и доста по-бавно. Прашецът от борове, ели и смърчове, най-лесно се зафаща в тях, в изоставените ниви.
Горите ще станат отново национално богатство, частното право в тях ще бъде силно модерирано, и ще се свежда до това, да се добива суха дървесина за огрев и дърва за талпи и дъски за лично ползване, като в този случай, ще се задължава частника, да възстанови изсечените дървета. Няма да може да се прави гола сеч, както е сега.
И не скачай на админа![]()
![]()
Израелски инвеститори са идвали по нашия край, но са се оттеглили. Защо, не знам. Може би, защото има сили, които не са ги допуснали. Толкова. Не си надувай значимостта!
Е току днеска се върнах от "шопия" - такова каквото го описваш на Родопите, ама 2 пъти е по шопия. И там идват енвеститори от къде ли не - и злато търсят и инертни материали, ама нещо се оттеглят всеки път.. нали ти знаеш защо по-добре.
Така че леко с генерализацията Шопия - София е друго и Витоша е друго!
Сега кой къде се преселил - си е лично негова работа и проблема не е в Софията, още по-малко в Шопия - където също е опустяло, също няма кой да окоси и т.н.
Въпроса който възниква тука е не защо се качваш в гората и в планината и не точно ти, администраторе! Тука става дума за други неща, ама ти сам казваш - всеки си преценява за себе си! Ама кой както прецени - после и претенциите му да са за толкова! Нали така!
10 помака естествено сватба не правят, обаче не видях там 10 дори от агитките - големите националисти! Както и да е факт е че излязоха хората в Столицата, факт е че из страната проспаха този път, факт е че борбата не опира до една гора и една планина... и тепърва ще видим на къде ще тръгнат нещата. Надявам се със София и по други населени места да тръгнат...
А ти, Йордан, с администраторски права не можеш да ме уплашиш! Така или иначе излагам факти, а не спекулирам с тях! Но ето на теб мога да ти кажа: аз чух за този закон, позачетох се - видях много нередни неща, живея в София (не Шопия), имаше некви хора дето протестират, отидох и се присъединих. Това беше отдавна - преди 6-7 месеца. Оттогава съм с тях и заедно стигнахме до днес, когато плевнята го пое и наложи вето на закона... Ти! Който наблюдава всеки ден обезлесяването - какво направи, за да го спреш? Питам те - да ми отговориш! Онези "шопчета" от "извора на злото" се организираха, набраха хора около себе си и спреха закона! Щото ето аз има 8-10 декара гора. Не можех да си я режа по стария закон. С новия - щом е под 20 - мога да я изрежа до голо! Аз не съм виждал последиците от дърводобива, но отидох на площада! Ти, който си го виждал и то много отдавна - ти какво?! Знам че има обяснение, но то не е по никакъв начин свързано с оправданието "Шопия"... Засега София спря окончателното изсичане на горите. Сега пак ли София да дойде да спре като ви секат гори под носа? Питам те - да ми отговориш.
Родопите не е една планина, мойто момче, а Планината, всичко останало за мен са гори18j писа:
Йордан_13 писа:
И не скачай на админа![]()
![]()
Израелски инвеститори са идвали по нашия край, но са се оттеглили. Защо, не знам. Може би, защото има сили, които не са ги допуснали. Толкова. Не си надувай значимостта!
Е току днеска се върнах от "шопия" - такова каквото го описваш на Родопите, ама 2 пъти е по шопия. И там идват енвеститори от къде ли не - и злато търсят и инертни материали, ама нещо се оттеглят всеки път.. нали ти знаеш защо по-добре.
Така че леко с генерализацията Шопия - София е друго и Витоша е друго!
Сега кой къде се преселил - си е лично негова работа и проблема не е в Софията, още по-малко в Шопия - където също е опустяло, също няма кой да окоси и т.н.
Въпроса който възниква тука е не защо се качваш в гората и в планината и не точно ти, администраторе! Тука става дума за други неща, ама ти сам казваш - всеки си преценява за себе си! Ама кой както прецени - после и претенциите му да са за толкова! Нали така!
10 помака естествено сватба не правят, обаче не видях там 10 дори от агитките - големите националисти! Както и да е факт е че излязоха хората в Столицата, факт е че из страната проспаха този път, факт е че борбата не опира до една гора и една планина... и тепърва ще видим на къде ще тръгнат нещата. Надявам се със София и по други населени места да тръгнат...
А ти, Йордан, с администраторски права не можеш да ме уплашиш! Така или иначе излагам факти, а не спекулирам с тях! Но ето на теб мога да ти кажа: аз чух за този закон, позачетох се - видях много нередни неща, живея в София (не Шопия), имаше некви хора дето протестират, отидох и се присъединих. Това беше отдавна - преди 6-7 месеца. Оттогава съм с тях и заедно стигнахме до днес, когато плевнята го пое и наложи вето на закона... Ти! Който наблюдава всеки ден обезлесяването - какво направи, за да го спреш? Питам те - да ми отговориш! Онези "шопчета" от "извора на злото" се организираха, набраха хора около себе си и спреха закона! Щото ето аз има 8-10 декара гора. Не можех да си я режа по стария закон. С новия - щом е под 20 - мога да я изрежа до голо! Аз не съм виждал последиците от дърводобива, но отидох на площада! Ти, който си го виждал и то много отдавна - ти какво?! Знам че има обяснение, но то не е по никакъв начин свързано с оправданието "Шопия"... Засега София спря окончателното изсичане на горите. Сега пак ли София да дойде да спре като ви секат гори под носа? Питам те - да ми отговориш.
Ако си мислиш, че си спрял сечта, в голяма заблуда си, може временно да си стопирал нещо си, но все ще намерят начин да извъртят нещата и да ти го намушат. Стой та гледай. Временния успех не бива да ти дава повод за неописуема радост и гордост, а трябва да си много нащрек.
Впрочем, тези дето трябва да протестират не сте вие, а онези, дето са гласували за правителството на ГЕРБ. Те трябва да излязат и да протестират, против избора си. Та, както отбелязах ГЕРБ са просто мънисто от броеницата на партиите, които сечаха българските гори. Няма партия, която да се е докопала до власт и да не е секла. Просто това е едно от перата, по което се пълнят партийните каси. И вместо да ме дразниш с това дали Шопия=София или не (че е равно, равно е, всеки който заживее там се ошопява), що не си гледаш протеста, че току виж Тиквата утре се извъртял на 180 градуса. А пък аз отивам да си окопам дъбчето. На мене ми стига да отгледам едно дърво, на непривична за него надморска височина. И аз гори нямам, понеже самият принадлежа на Планината.
слез и ниско залегни
виждаш буря се задава тук до мен и ти се наведи
ще преживеем дружно с тебе братко
ще се скатаем от вятъра студен
ще оцелеем сладко, сладко
ден след ден. ден след ден
Дървото клоните разклати
погледна тъжно старата гора
обрасла от досадни храсталаци
вещаят бури а цял живот пълзят
и преживяват си под чужда сянка
така на завет от вятъра студен
оцеляват сладко сладко
ден след ден, ден след ден
и така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат
някои постоянно оцелява
защото други срещу бурята стърчат
news.ibox.bg/news/id_1043136183
Йордан_13 писа: Родопите не е една планина, мойто момче, а Планината, всичко останало за мен са гори
![]()
![]()
![]()
![]()
И колкото повече пътувам, толкова повече се убеждавам в това. Каквото съм направил, направил съм, борил съм се, както мога, без никаква подкрепа и колкото могъл съм направил по силите на един човек. Това беше през 2007-ма година. Тогава се убедих, че самите местни хора подкрепят сечта и искат да секат и го смятат за правилно. Имаше такива, от тези дето беха уж против, които лицемерничеха, бяха уж против сечта, а след туй напуснаха Планината (или тя ги изгони) и отидоха в Шопия (термина е точен), където си направиха фирми за дърводобив и оттам почнаха да направляват орките (циганите), къде да секат в "Провинцията". Всичко е много добре организирано. За мене Шопия е Чужбина, т.е. не е част от България. Затова и след време няма да бъде столица.
Ако си мислиш, че си спрял сечта, в голяма заблуда си, може временно да си стопирал нещо си, но все ще намерят начин да извъртят нещата и да ти го намушат. Стой та гледай. Временния успех не бива да ти дава повод за неописуема радост и гордост, а трябва да си много нащрек.
Впрочем, тези дето трябва да протестират не сте вие, а онези, дето са гласували за правителството на ГЕРБ. Те трябва да излязат и да протестират, против избора си. Та, както отбелязах ГЕРБ са просто мънисто от броеницата на партиите, които сечаха българските гори. Няма партия, която да се е докопала до власт и да не е секла. Просто това е едно от перата, по което се пълнят партийните каси. И вместо да ме дразниш с това дали Шопия=София или не (че е равно, равно е, всеки който заживее там се ошопява), що не си гледаш протеста, че току виж Тиквата утре се извъртял на 180 градуса. А пък аз отивам да си окопам дъбчето. На мене ми стига да отгледам едно дърво, на непривична за него надморска височина. И аз гори нямам, понеже самият принадлежа на Планината.
...и аз съм ходил в Родопите и на другаде ама всеки път като отида на мойто място на Витоша и се убеждавам, че всички други места които посещавам са компромисен вариант..
Всеки си има неговата си истина.
Но ако четеш внимателно какво пиша - там се казва горе-долу: "Сега спряхме закона, ама и самия дърводобив ли ние да дойдеме за да го спреме? В гората дето я гледаш всяка сутрин като станеш? Дето я изсичат циганите? От София ли и това да спрем?" И това ще стане! Но нали се сещаш как изглеждат некои революционни и дръзки писания дето се срещат насам-натам! Ние нямаме претенции големи - нали ние сме шопи. Обаче като има да се прави- прави се! Не се умува! Може би затуй са ви криви шопите? Незнам!
Както и да е! Аз със тебе не ща да споря тука, понеже съм научил и много неща от тебе специално! Нали. Няма да се сърдиш - разбираш какво искам да кажа.
Само искам да постна тука една статийка на наш съмишленик по повод последните събитя. Пък който иска да си почива. То дойде време за тръгване
:::
От Георги Деянов
Добро утро!
Едно поколение се събуди недоволно за граждански живот. Последните дни крещи с дробове, изгарящи от болезнено нахлуваща свобода.
Ние сме недоволни, защото сме недоспали. Не, нас не можете да упоите с безумни турски сериали. Неудобно е, но не мислим чрез телевизор. Интернет предоставя безкрайно по-адекватно съдържание по поискване, репортерите ни са хиляди и непрестанно предават от мястото на събитието. Желанието ви да се видите и "разберете" с "организаторите" ни предизвиква смях.
Най-страхотният ви кошмар се сбъдна – змеят на мнозинството има възможност да се самоорганизира. Спонтанно, стихийно, светкавично, ефективно. Без възможност за противодействие.
Сбъркахте с гората
Връзката на българите с гората и планината е близка и магическа. Горите и планината винаги са били последното убежище на свободата. Селищата, равнините и реките ни са владени, но горите – никога. Какво очаквате от звяра на недоволното множество, поставено в безизходица? Инстинктът за самосъхранение ни изведе на площада. И този път е сериозно.
Опитахте се да ни излъжете и да си разпределите нашите гори, но не ви позволихме. Свирепо захапахме туловището на статуквото и откъснахме тлъсто парче лъжа. Бързо развиваме вкус, огладняваме за още. Озверяваме интелигентно.
Днес ще спасим горите си от Цеко Минев. Но цекоминевци, данчолазаровци, чорбаджиненовци са затиснали повсеместно нормалността. Не искаме смяната на едни елити с други. Не е важно кой управлява, важно е какви са правилата на играта. Радостни, жизнерадостни, поемаме глътка въздух. Нямаме бунтовен опит, но сме с ДНК на производители на революции. Живеем в интересни времена, днешната битка не се води в горите кой ще владее площада, а на площада за това кой притежава горите. Днес попречихме за горите. Обединихме се спряхме раздаването на поредната привилегия. Утре ще спрем друга. Вдругиден ще отнемем някоя. Протестът е принципен. Крещим против лъжата.
Отказваме да вярваме в Торбалан. Някакво неясно зло, някакво дорелигиозно същество, което е откраднало нормалния живот и го крие. Отказваме да вярваме в Дядо Коледа, батковци и други юнаци, които героично ще ни избавят от проблемите. Не, пичове. Тая приказка не струва.
Битката е различна и ние сме готови да я поведем
Тя не е срещу личности, защото те са второстепенни. Битката е срещу системата, която произвежда цекоминевци. Тя се крепи изключително на два стълба – привилегии и монополи. Против сме олигархичният елит да стои извън закона и да монополизира всички сектори на стопанството, политиката и обществения живот. На улицата сме срещу непрозрачното взимане на решения и разпределяне на порции зад завеси, на маса, по залез слънце и в обредни клубове. Против сме каквото и да било ограничаване на свободния достъп до възможности за реализация.
Привилегии и монополите се борят с прозрачност и състезание. Гласност и постоянна нетърпимост към престъпването на правилата, които всички сме се съгласили да спазваме. Правила, които облагодетелстват колкото се може повече хора и никога шайка олигарси за сметка на мнозинството. И състезание, състезание, състезание. Не е вярно, че преходът е завършил. На другия край трябваше да има благоденствие и върховенство на закона. А получихме сплескана от монополи и привилегии мизерна реалност. Борбата тепърва предстои.
Сега е по-сложно. Врагът не се разпознава лесно по шапката. Родителите ни не разбраха. Излъгаха ги самопровъзгласили се шамани с добро сценично поведение. Борбата е за смяна на правилата.
Но ние сме нови играчи. Прагматични
Адаптивни, жилави, интелигентни. Оцеляхме и сега идва нашето време. Работим, не очакваме подаръци. Енергични сме. Информирани. Свободолюбиви. Израснахме в смутно време, без авторитети за добро или зло. Полуизоставени. Не ни научихте да работим с компютри, сега сме сред най-добрите. Не ни научихте как да сме пълноценни граждани в отворено общество, но нямайте съмнение, че и в това ще сме отлични.
Ние сме децата на прехода. Децата, които ще осиновят родителите си и ще ги научат. Ние сме вече тук, порастваме, прибираме се. И сме се подготвили. Ние сме юристи – знаем правата си, когато ни арестувате. Не можете и законотворчески да ни лъжете, сами можем да напишем законите. Ние сме икономисти – знаем, че бедността се причинява от изкривяването на пазарното състезание от монополи и картели. Знаем как пълноценно да разпределим ресурсите си, да ги умножим и да подобрим организацията си.
Ние сме солидарни – разбираме, че напредъкът идва само и единствено в състезание, в което печелят най-добрите, но опъваме защитна мрежа за тези от нас, които се спънат. Отговорни сме, няма да ги оставим. На "ти" сме с информационните технологии – използваме платформи за обмен на информация, новини, експертиза, опит в обеми и скорост, които не знам дали успявате да осъзнаете. Ние сме програмисти - ще създадем нови платформи и среда за организация против вашите монополи и привилегии.
Също сме и предприемчиви - виждаме къде и от какво имат нужда хората и сме готови да им го предоставим; създаваме нови нужди. Изобретателни сме – трябваше да станем. Ние говорим езици, черпим опит от приятели от други страни. Ние сме спортисти, готови сме да се състезаваме и сме убедени, че по-добрите трябва да спечелят в честно и отрито състезание. Пътуваме – общуваме активно, попиваме най-добрите практики и ги прибираме вкъщи. Често не ни позволявате да ги приложим. Но и това ще мине. Ние сме оператори и режисьори и ще направим каталог с безобразията ви. Ние сме 200 и няколко барабанисти. Ние сме утрешните ви лекари. Ние сме танцьори – танцуваме танца на протеста.
Ние сме
историци, художници, учени, философи, арестанти, рекламисти, математици, ние сме родени от планината. Хора.
Ние сме внуците на Щастливеца, ние сме чисти, връзката ни с природата е важна и значима. Ние протестираме, защото знаем какво трябва да се промени и как. Заедно сме и сме наелектризирани от емоция, опиянени от победата, и сме секси. Сега имаме още една причина да се будим сутрин. И да се усмихваме.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.