Атентат
Помислих си, че нещо се е объркал или не е разбрал.
Обаче след като прерових над 15 новинарски сайта се оказа че са филтрирани и не ми се отварят. И никъде дето има новини няма връзка със сървъра.
По новинарските телевизии - абсолютно нищо.
Не знам каква е истината, но предполагам, че трагедията ще е много голяма.
Престъпната държава сега е наложила тотална информациона мъгла.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Целото село е заляно, правителството призовава, да се спасява, кой както може и да бега по високите части. Поиздавил се е тоя-оня, ама това за правитеслтвото е статистика. А, че ще има цензура, това е ясно, правителството го е страх да не падне, но то ще падне. В Бантусия ще става още по-страшноГеорги-НЗ писа: Днес предиобед ми казаха, че е станала трагедия в България със скъсана язовирна стена и залято село със между 700 -1000 човека с 5 метрова вълна.
Помислих си, че нещо се е объркал или не е разбрал.
Обаче след като прерових над 15 новинарски сайта се оказа че са филтрирани и не ми се отварят. И никъде дето има новини няма връзка със сървъра.
По новинарските телевизии - абсолютно нищо.
Не знам каква е истината, но предполагам, че трагедията ще е много голяма.
Престъпната държава сега е наложила тотална информациона мъгла.
При мен поне не се отварят тези:
haskovonews.com
www.haskovodnes.com
haskovo.co
www.haskovo.info/
e-svilengrad.com
new.sliven.net
news.dimitrovgradbg.com
www.ivaylovgrad.org
e-vestnik.bg
novini.dir.bg
vesti.bg
www.skat.bg/news.php?action=1&newsID=102&sort=0&page=0
kanal3.bg
frognews.bg
www.darik.net
www.topnovini.com/
www.focus-news.net/?id=nt
www.novini.bg/
www.abv.bg/
www.standartnews.com
Други не съм пробвал - то няма смисъл от филтъра.
Ако пипате милиционерите от службите за дестабилицация - вероятно проблема ще е при мене.
Данчо - гледам постнатите от теб картинки ги е хванала липсата и ги не пуща.
И си мисля, че да направят такъв бърз информационен удар в нета - службите са подготвени за това предварително.
Което значи, че при настъпване на някакви си там други Събития - ще стане същото и трябва да се помисли как ще се координираме в такъв случай. Най малкото на местно ниво трябва да се направи някаква система.
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 6.2.2012, 18:56
При мене картинките се отварят. Явно филтъра е за вашата област.
Викаш още не са подписали АКТА-та и веднага почнаха с филтритеГеорги-НЗ писа: Ами цял ден в нета липсват новинарските сайтове около събитието.
При мен поне не се отварят тези:
haskovonews.com
www.haskovodnes.com
haskovo.co
www.haskovo.info/
e-svilengrad.com
new.sliven.net
news.dimitrovgradbg.com
www.ivaylovgrad.org
e-vestnik.bg
novini.dir.bg
vesti.bg
www.skat.bg/news.php?action=1&newsID=102&sort=0&page=0
kanal3.bg
frognews.bg
www.darik.net
www.topnovini.com/
www.focus-news.net/?id=nt
www.novini.bg/
www.abv.bg/
www.standartnews.com
Други не съм пробвал - то няма смисъл от филтъра.
Ако пипате милиционерите от службите за дестабилицация - вероятно проблема ще е при мене.
Данчо - гледам постнатите от теб картинки ги е хванала липсата и ги не пуща.
И си мисля, че да направят такъв бърз информационен удар в нета - службите са подготвени за това предварително.
Което значи, че при настъпване на някакви си там други Събития - ще стане същото и трябва да се помисли как ще се координираме в такъв случай. Най малкото на местно ниво трябва да се направи някаква система.
Атентаторите са много и са на власт. Сега гледам пуснали многодомеца-физкултурник Цвъцко да оправя работата.
Къде ли се потопи и отрочето на ЦК на БКП, нефелната министър Павлова? Български Боже - прибирай си вересиите по-скоро
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.