Циганите убиват безнаказано

преди 10 години 1 месец #52263
Както каза Йордан : "Аллах е велик,но Тангра по-велик"
Тези отворковци забравиха времената,когато искаха да превземат Балканите,а може би и цяла Европа,но Тенгрианска България с вик "За Тангра" им еба путката майна.Затова правят всичко възможно да не си стъпим на кратата.Иначе на умряло куче нож лесно се вади.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 1 месец #52264
„В момента, в който дойдоха първата група роми 8-9 човека, единият от тях се провикна: „Няма какво да ги бавим, давай да ги почваме!” и в този момент Методий, този който беше слязъл от джипа ме удари с бухалка алуминиева в главата. 10 шева имам там, после още ме е удрял, а ромите бяха осверипели всеки спира колата, слизат по 4 по 5 и за да му докажат колко са му верни”, обяснява Даниел Дереков.

Двамата приятели на Даниел успели да се скрият. Нападателите взимат личната карта на Даниел и я снимат с телефон, за да имат адреса му.

„В портмонето ми бяха 200 лева. Взеха ги и в последствие Методий ми върна 100 лева от тях и вика: „Да имаш за лекари, за болници!” През това време другите отарашиха буса, взеха каквото имаше, инструменти и срязаха двете гуми на буса”, обяснява Даниел Дереков.

Близките на общинския съветник в село Буковлък, където той живее, имат различна версия за случилото се.

Общински съветник от ДПС от миналата година, Методий Петков е задържан и разследван по различни случаи – от побои, рекет и шофиране без книжка до източване на ДДС и купуване на гласове. Петков е заподозрян и за намерено взривно вещество при посещение на Бойко Борисов в Плевен през 2012-та. Досега или е оправдаван, или е получавал условни присъди. Последно съдът решава, че е невинен преди месец по обвинението, че заедно с вече бивш депутат от ГЕРБ е искал подкуп от бизнесмен, за да го уреди с евросубсидии.

www.vesti.bg/bulgaria/sad/syvetnik-ot-dp...oboj-i-gavra-6057139

преди 10 години 1 месец #52265
Това не може да бъде :-D Въпросният Методи ще го изкарат и Тиквоборец. Имало съмнения, че бил поставил взрив при посещението на Бахур паша в Търново. То, ако е тъй, отдавна да е полетял от скалите на Вратцата :-D
Взрива, едва ли е поставен от мангала, но дори и д аима нещо общо, със сигурност не той е поръчителя, а само простият изпълнител.

преди 9 години 11 месеца #52419
Мангал и плащане на акт? Как ще стане това? Това е все едно от мен да искат да платя нещо, ама няма с кво, нит с движимо, ни с недвижимо имущество. Могат само да вземат ми закърпат гащите;))) След 15-20-сет години такива веселби, съпроводени с клане на животни по улиците, въобще няма да бъдат преследвани от закона. По една проста причина - обучението на етническа толерантност в училищата, ще доведе до това, днешните ученици, тогава вече заели постове в управлението на страната да участват заедно с мангалята в нощните веселби в Столипиново. Проблемът ще се реши от само себе си. Българите ще станат цигани и като един етнос ще живеем като в Карибите - ден за ден, весело, безметежно и щастливо. Ден за ден... Ученичките още отсега водят подготовка за тия дни - друсат яки гюбеци под звуците на маанетата, а Ориента присъства дори в сватбените програми! Бабите настойчиво гледат турски сериали по телевизиите и попиват кръшният и весел ориенталски бит на "Малката булка";))))

800 лв. акт за маанета на сватба в училище в Столипиново
Само присъствието на полицаи не позволило да ескалира напрежението

Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2016/09/29/800-lv-a...v-stolipinovo.316994

Бъдещата Българка

85.14.28.164/d/images/photos/0316/0000316994-article2.jpg

преди 9 години 11 месеца #52424
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Днес реших да проговоря след дълго мълчание и разкажа на всички, какво се случва с мен.Правя го,защото има опасност да бъде посегнато на живота ми. Преди известно време,поради разклатено здраве и възраст, реших да попрекарам време на къщата в балкана в Сливенското село Изгрев. Половин година живеех спокойно и си отпочивах. Но, след изборите,бе назначен за кметски наместник Осман( не зная фамилното му име) Осман държеше селския,така наречен магазин, с полупразни рафтове,но алъш-вериша се развихряше вечер от продажба на ракия. Осман реши да раздвижи бизнеса чрез забрана на пътуващия 2 пъти седмично магазин със стоки от първа необходимост от град Елена. И бабата-отворковца, сиреч аз, реши да направи нещо,за да имаме подвижния магазин. С хиляди разправии постигнахме съгласие подвижния магазин да идва само веднъж,та да може и кметския магазин да живне. Осман не можа да преживее тази моя наглост и ми изпрати бияч. Местен културист,на име Рамадан,120 кила,който е известен,че е набил поне половината село.Рамадан директно ми каза,идвайки у дома ми,налитайки да ме бие,да не закачам неговите хора.На въпроса кои са,ми отговори-Осман.Тормоза от Рамадан,заплахите,обидите като курва българска ,ебал съм ви мамата, махай се от селото,докато не е станало късно,форсиране колата около мен на макс продължават и до днес. Миналата година,на връх Великден,Рамадан дойде със заплахи у дома и само наличието на камерите ми го спря да ме набие. Понеже всички опити да получа помощ от полиция,112,прокурор в Сливен,завършваха с “няма свидетели,няма престъпление“и благодарение,че Осман осигурява чадър над Рамадан, тормоза си продължава. След Великденския инцидент,когато пак бях обиждана на пол и етнос, подадох жалба в комисията по дискриминация,с наивното мислене,че могат да осигурят медиаторство. Познайте,дали свидетелите ми И този път не се отказаха от показанията си против Рамадан. Сега,кмета,който вече не държи магазина и не се страхува да го погнат за злоупотреба със служебното положение,и от както герб завзеха Сливен, кмета е решил да ме доунищожи. Помощник му е адвокат от Сливен Евгени Минчев. Кмета ми го каза в очите. Ще ме обвини в - крадене на даърва,метровки от гората, носене на оръжие,агресивно поведение и че съм заплаха за сигурността на селото,лъжепоказания,опетняване на име...и не помня всичко. Аз,бабата с 5-6 диагнози съм заплаха.Адвокатките,които имах бяха заплашени тоже. Те,адвокатките ми,според твърдението на кмета били си говорели ( абе,един прост селяндур,дето не може да говори български ли ще ни върти на пръст) и кмета ме попита дали да им говори на турски,че да го разберели. Адвокатките ми биха отбой. Чувам от хора в селото,че се готви физическа разправа над мен,не в къщата ми,където има камери,а по пътя из гората. Всички опити да се защитя пропаднаха.Адвокати,към които се обърнах, не желаят да поемат случея. Това е. Искам да се знае от всички за терора на който съм подложена и ако някой иска да ми помогне с нещо,моля пишете на лични. Моля ви,не ми пълнете стената с коментарии,че тука е така и ако си бях траяла нямаше да се случи. Само конструктивни предложения.Благодаря.

Вижте за какво си говорим.Мастиите не спират и няма да спрат, докато не унищожат българина като ген и очистят тази земя за чифутите.А онези трима боклука (Росен Плевнелиев, Кристалина Георгива, Бойко Борисов) ги гледам на някаква снимка се хилят като идиоти.Хилят се, защото им е хубаво, нали геноцида над българите върви с пълни темпове.
Враговете ни, не ни удрят само физически чрез всякакви прийоми, а и духовно и то нещата вървят успоредно.Понеже Духа е този, който води Тялото, а, за да станат нещата е нужен Дух и самосъзнание.Постоянно биват пускани някакви индивиди, които обявяват българските летописи като фалшификат.Постоянно вървят срещу Тенгрианството и по този начин срещу Саракта, и по този начин срещу Възраждането на България.Най-известните фигури са агентура на заплата,а другите са овце или преродени небългари, които неистово мразят най-древното учение на Земята.
Разберете ТИКВИ, България или ще стане Тенгрианска, каквато е била и Саракт, каквато е била или тази територия ще бъде заличена завинаги,за да не бъде мърсена физически и духовно от такива като вас.И при двата случая вие губите, защото такава е волята на Небето!

преди 9 години 11 месеца #52425
Сходен случай на моя това лято. Подкрепа ми оказаха много малко хора, останалите просто се изпокриха като мишки! Благословени са първите, че решиха да споделят с мене лошото, а не са с мене, само, когато е хубавото. Истинската Благодат е над тях! Един българин да има, независимо от кого е гнетен, дали от кадри на ГЕРБ, ДПС или БСП, всички, които не споделят партийният модел на управление на страната, трябва да ги подкрепяме като един!

Публикуваме писмото на Бисерка (Mis Bis), която моли за помощ

Без редакторска намеса

bgr.news-front.info/2016/08/19/zov-za-pomoshh-ot-edna-blgarka/

преди 8 години 6 месеца #53824
Циганите убиват безнаказано? Вече, не. Един от тях, вече е наказан.

Протест в Пловдив: Искат свобода за лекаря, убил Жоро Плъха
Те са категорични: Той е направил това, което всеки би!

Прочети още на: www.dnes.bg/notifikacii/2018/03/04/prote...il-joro-plyha.369707

преди 8 години 6 месеца #53825
В случая Борисов, може да натрупа много точки, ако промени закона, при непозволено влизане с взлом в дома, заплаха за стопанина и семейството му, да не се носи съдебна отговорност. Шанс има и президента, да приложи правото си на помилване, след влязлата в сила присъда, по този конкретен случай.

преди 8 години 5 месеца #53837
"Моят мъж има присъди за побой. Бие си се с хората, което за мен е нормално. Категорично искам доживотна присъда за този доктор", завърши съпругата на застреляния смъртоносно Жоро Джевизов.

Сега, чаткате ли? Плъха е ярък изразител на евроатлантичексите ценности. 'Бие се с хората, това е нормално".

Брях, брях, то такива "вишисти" кът Жорко Плъха, няма и в НС, бре :-D Наистина, ако го бяхте взели дупетат от ГЕРБ, още по-качествено щяха да бъдат "громени комунетата". Я, го вижте, какъв селджук е, какъв аслан? :hammer:

Жоро Плъха - вишист, знаел английски, немски и турски...
Вдовицата му иска кръв за кръв, докторът бил убил двама преди него
www.dnes.bg/notifikacii/2018/03/05/rodni...69752#comment-newest

Петкова
преди 43 секунди
Пълна пародия. Чудя се въобще защо медията дава гласност на тази патологична лъжкиня. Тя също е яла от краденото. Да скърбиш по убития си съпруг е едно. Да оправдаваш престъпния му начин на живот е друго. Като е искала да има баща на децата си, да не е приставала на крадец рецидивист. Сладко се живее от крадено, ама накрая загорчава.

преди 8 години 5 месеца #53838
Смърт ли? При такава заплаха, трябва да обградим Столипиново, в плътен кордон, спираме им тока, водата и достъпа до хранителните магазини; който се опита да пробие кордона - съдбата на Плъха. Разбира се, не възприемайте този пост насериозно. Това е игра. Наричаме я "обсадата на Плевен"

Роднините на рецидивиста Жоро Плъха: Смърт за доктора!
Убитият бил добро момче, не бил отишъл да краде

Прочети още на: www.dnes.bg/notifikacii/2018/03/05/rodni...69752#comment-newest

Снежанка
преди 4 минути
Имам подобен случай с с двама бабаите в град Долни Дъбник през 2017 бях нападнат от лицата Кристиян Каменов и Джейлян Христов и двамата с условни и десетки висящи дела имам медицинско и видео запис обаче на видеозаписът се вижда всичко а тази година когато отидох да видя записа те ми показват снимки преснимани от видеозаписът и казват че видеото е негодно главния прокурор на Плевен е виновен и РПУ Д.Дъбник но скоро Господари на ефира ще идват пак в плевенския регион!

Двамата са гола вода но имат доста дружки роми и с тях изпъкват но и те няма да им помогнат лицата са мразени от стотици хора в Дъбник и е въпрос на време те също да се организират и да изчистят боклука.Интересен факт е че и двамата бандити дават парички на РПУ Долни Дъбник и полицаите ги пазят но и това скоро ще приключи наближава края на тези кученца.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.