„С какво ни пръскат от небето?“ филм

преди 15 години 2 месеца #42015
Почти всико ми е ясно. Искам само да разбера, как местните бандити (мутри,депутати и всякаква друга паплач, се предпазва от пръскането) Тях не ги ли лови?
Или те, си имат схема, която е с лекарства или нещо друго което ги пази?
Искам да кажа, че не виждам примерно Станишев с маска или премиера...
А не вярвам, те да не знаят за какво става на въпрос, както и да си траят за някой лев, който да не могат да изхарчат после. Как да стане ? Нещо не е ок.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 2 месеца #42016

Rossko писа: Почти всико ми е ясно. Искам само да разбера, как местните бандити (мутри,депутати и всякаква друга паплач, се предпазва от пръскането) Тях не ги ли лови?
Или те, си имат схема, която е с лекарства или нещо друго което ги пази?

Да - веднъж или два пъти в годината взимат специална капсула(хапче),която не се разтваря веднага в организма а известно време работи в широк спектър.Ако са ти любопитни подробности пиши в гугъл "Чазов - КГБ" и евентуално може да откриеш отговор на твоя въпрос :-)

преди 15 години 2 месеца #42040
Дали не можем да намерим някакъв дилър ? Може да е скъпо но все пак...не е възможно да нямат пробив и да не се продават.

преди 15 години 2 месеца #42041

Rossko писа: Дали не можем да намерим някакъв дилър ? Може да е скъпо но все пак...не е възможно да нямат пробив и да не се продават.

Rossko, това е игра в ,която има само един печеливш ...и нали ти е ясно,че печалившия няма да си нито Ти...нито аз...нито дилъра... :-) Няма да се впускам в консперативни разяснения (в този форум те са запазена марка за силните)...няма да ти давам и препратки към стотици страници , за да разбереш действието и метода по, който работи една "капсула"...Твоето и моето спасение от всичко това е природосъобразния начин на живот,което изисква сериозно възпитание,дисплина и постоянство...Силна имунна система = здрав организим!...и нека да пръскат,каквото си искат...
И като говорим за природосъобразен начин на живот,аз на твое място повече бих се притеснявала кой и защо позволява да се сее рапица по родните! полета?Нали знаеш,че тя е генномодифицирана?Нали знаеш какво следва от това? ;-)

преди 15 години 2 месеца #42046

Rossko писа: Дали не можем да намерим някакъв дилър ? Може да е скъпо но все пак...не е възможно да нямат пробив и да не се продават.

Rossko,ако искаме да опазим малкото,което имаме ,можем да не жалим сили и средства в опазването му...Прегледай това:
bnt.bg/bg/news/view/50353/festival_na_meda_vyv_varna
zonabg.info/Tema.40_41/440.article/
...ами това? :confused: ...представяш ли си това как ще се развие?
riosv-varna.org/Prevantivna%20dejnost/PR...VOS/2010/80-2010.pdf

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.