Потресаващо интервю на полицай Тъжно

преди 20 години 5 месеца #4743
Твърде много трагедии са се събрали на едно място. Порди това случаят представлява доста голямо изключение.
Интересно защо разните му там организации толкова се впрягат да се намесят на всяка цена и на всеки етап от тази трагедия. Доста по-прости и лесно решими проблеми се затлачват, а се хвърлят велики сили за изключенията. Това е принцип в дейността на такива "помагащи" организации. Същото като "учените", които вместо да направят нещо малко, но полезно за повече хора, се впускат да изучават Вселената, а знанията им отиват в ръцете на човекомразците.

Вижда се, че момичето има тежка карма.
Какво значи в случая да се помогне?!
Знам само един начин за облекчаване на кармата - осъзнаването и промяна на мирогледа. Та какво би могла да свърши една такава "помагаща" организация? Смятам, че можеше да подбуди жертвата поне към следните размишления:
- От какво започва всичко? От желанието на момичето за материално осигурен живот. Това го иска всеки от нас, ама за някои това е капката, която прелива чашата вследствие от натрупвания в предишни животи. Ето първия извод - човек не е бяла книга, като се роди. Душата му живее повече от един земен човешки живот. Малко ли е това, като извод?
- Организацията помага да се избегне едно зло (докарва момичето при родителите), но се стоварва още по-голямо зло (момичето посяга на живота си с кесилината). Т.е. няма ли осъзнаване, не може да има и спасение.
- Като доведе момичето у дома, направи ли тази "помагаща" организация нещо за душата на това момиче? Помогна ли и да разбере какво става? Свърза ли я с хора, които разбират от души? Едва ли.

За мен изводът е, че такива организации са по-скоро вредни.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #4754
Да тази организация е абсолютно неефективна, вижте само емблемата. :shock:
:out:

преди 20 години 5 месеца #4756
Бооооооже!

Хуне, с емблемата трябваше да започнеш! :hammer:
Или еБлемата - не знам как е по-правилно :out:

Големи сатанисти тия, бе!

преди 20 години 5 месеца #4758
Да ,това е потресаващо интервю. На 1 юни отидох с детето си в Южния парк.Беше пълно с циганета.Стотици.Всяка циганка водеше със себе си 10-12 деца.Мръсни и сополиви.Циганките имаха поне по 50 грама злато по себе си -ЕДИН САПУН СТРУВА 0,30 СТОТИНКИ.За 1 юни фирми раздаваха безплатни закуски на децата.Това беще най-ужасното ми преживяване,да съм в центъра на София и да не чувам българска реч.ЗАПОЧНАХ ДА ПЛАНИРАМ ИЗСЕЛВАНЕ.На цялото си семейство.
Когато се появи Атака реших,че трябва да остана.Последна надежда.

преди 20 години 5 месеца #4769

XXXL писа: Това беще най-ужасното ми преживяване,да съм в центъра на София и да не чувам българска реч.

Не е само в София. В града, в който живея вече от години по центъра е трудно да чуеш някой да говори на български. Циганите и турчолята се движат на групи като глутници разбеснели се кучета. Викат като подивели сякаш само те съществуват. Гадост!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.