Кузов

преди 20 години 6 месеца #4331
Спорът всъщност е заради руската субсидия, отпускана на "дружествени организации". Кой да пипне парите, за това се карат. Обществена тайна е, че в-к "Нова зора" се финансира пряко от руското посолство. Сега се правят опити финансирането да премине към в-к "Атака". Ако погледнете внимателно, не може да не забележите, че Волен Сидеров говори почти и само за пари. Това го вълнува човека. А иначе при реденето на листите много добре се е знаело кой кой е. Волен лично е канил бивши служители на ДС заради "големия им опит и знания". Като в същото време е отхвърлял съюза с доказани български националисти. Това са фактите, ако искате ще ви дам и имена.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4470
Е,какъв е смисъла тогава да кани в листите си човек,който може да го компроментира по всяко време?Нещо липсва логиката.За хората от ДС е пределно ясно.Можем да погледнем хора като офицера от ДС Солаков.Ами Аврамов?Ами теб,Елтимир,Волен не те ли покани? 8-)

преди 20 години 6 месеца #4475
Аз нямах пари за му платя. А и да имах, пак не бих платил.

преди 20 години 6 месеца #4488
Не съм в "кухнята" и си мисля от моята си камбанарийка...

Волен Сидеров нямаше регистрация за изборите - коалира се с имащи такава. Трябваше да приеме техните кандидати -иначе няма избори! Нагласиха му точно такива "козове" и чакаха точно кога да ги извадят от ръкава. Хич не съм изненадан -мръсните номера си вървят по ноти. Политика!

То за това избирателния закон е направен така ,че в Парламента да вкарват само зависими говеда и да ги манипулират когато е нужно. Пък това са ни законотворците :prrr:

Време е да ги изметем от властта!

преди 20 години 6 месеца #4490
Атака се оказаха фалшиви герои. Кой ли още ще ни пробута държавна сигурност?? Докога ще ни лъжат?

преди 20 години 6 месеца #4554
Според мен,Волен се опитва да постигне това,за което пишеше от толкова време.Като цяло 11-те членове на партия "Атака" не са се компроментирали с нещо.Поне в моите очи.Издънките бяха от страна на ченгетата и пендаците от мандатоносителките.Те сами признаха,че Коалиция "Атака" е трябвало да следват политиката на БСП и да бъдат нейно протеже.Оттам нататък може спокойно да се каже,че Волен не измени на принципите.Всеки може да го разбира както си иска. :idea:

преди 20 години 6 месеца #4555

Елтимир писа: Аз нямах пари за му платя. А и да имах, пак не бих платил.

Добре де,но нали имаше една статия, в която ти пишеш,че Волен е искал да се застъпи за теб,но Берон е бил на друго мнение? :roll:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.