Извинявам се за копи-пействането но е мое.
Каква е природата на човешкото в човека? Какъв е българинът? Какво е той? Какво е това съчетание - душа и дух - в него? Какво е духовността? От отговора на тези въпроси имаме вопиюща нужда тъкмо сега. Състоянието, в което се намираме, го изисква. Знаем проблемите и нравствено-психичните деформации в обществото ни.(това е причината за отговора ми по долу)
Колко много въпроси?Бих казал само едно,отдавна за българите тялото ни е дом на душата ни.И бих казал отдавна общуваме помежду си на ниво души и се разбираме прекрасно не само помежду си но и с другите живинки.А някои хора задават въпроси и искат да знаят какво си приказваме.Първо не е тяхна работа ,второ е намеса в живота ни.Трето - скоро се намери нещо отвратително.Сърцата ни бяха "заключени" и то така че душата да не може да влезе в "стаята" си(сърцето ни).Което ме доведе до спомена от някои филми как жреци изтръгват живи сърца от телата на хората(по нашему изваждат им душичките).А дали само това са правили?
А знаете ли кое е най гадното нещо-Кръвосмешението..Защо?
Щом сърцето е дом на душата,то кръвта какво е? Сещам се за няколко начина на кръвосмешение:
1.Директен- смесване на етноси,кръвопреливане,донорство,медитации
2.Индиректен-чрез присъствие на етнос на не негова територия(държава) чрез приемане на името(личните документи) на етноса + обилното поливане на мястото с кръвта на местните жители(холокоста чрез войни) на чиято територия пребивават.
Мисля че и златото е в тая графа.Израза -Този човек има златна душа.Мисля че може да ни накара да погледнем и по обширно.
3. Чрез "захранка"-кръв(чужда или при елиминации лична) обработена с "абракадабри" се поставя в яденето и пиенето на обекта.
Последствия - огледайте се .
Държавите се създават и охраняват границите си чрез които се възпрепятства кръвосмешението.Общуването без граници е правилно само при общуване на ниво души.Иначе е геноцид(джихад).
Живи и здрави.