"Атака" отрича национализма
Доколкото си спомням, тук имаше нещо писано за антиглобализма. Само че то бе писано от националистически позиции, пък Атака нали постоянно доказва, че не е фашистка партия. Та май взе да преминава към анархизма. А може би и към ислямския фундаментализъм, кой знае? След като в същия брой срущаме и това: "Депутатът от АТАКА Георги Георгиев: Помощ от АТАКА търсят турци и цигани, отвратени от ДПС"
Ей, това не са мои думи, г-н дупедатът си го е казал сам. И не съм му вадил нож, не съм го принуждавал да го казва. Той сам, по своя воля е изрекъл думите и вестникът ги е напечатал. Ако не вярвате, питайте г-жа Капка Георгиева. Стига да се доберете до нея.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Никой не оспорва има ли няма ли Господ -визш космически разум-всеки чувства отговора за себе си.....но това със сигурност не е някой измислен герой от Мъжки пол от религиозния сценарии на силните на времето......това важи и за всички други религии....
Разбира се мнението си е лично мое!
Ако трябва да се избира, аз лично предпочитам православието пред католицизма и безумните му деноминации но ако има подигравка то е към цялото християнство и вече започва да се проявява в целия свят.
Бел, не знам дали религията се избира.
Смятам, че вярата е в нас. Тя се дава. Както се дава живота, гена, кръвта.
Ако някой не я усеща, значи му предстои да я открие, а не да я избира.
Севар не знам името на твойте бесове, попитай ги сам как се казват. Може да са и легион, защото са колкото легион.
Радвам се че нормалните Българи не ви вземат и, няма да ви вземат никога на сериозно. Единственото, което правите е да вредите на България с тъпанарщините си.
А вие, които не сте комуняги преценете кое е нормалното и кое е ненормалното.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.