Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт
news.ibox.bg/material/id_1075047020/#clist
Това ми напомня за някои от старите соц. вицове, примерно:
"Една електорална, обедняла и оскотяла единица в България, взема джиесема и се моли на Господ, да го спаси от бантуското му ежедневие: "Господи..., мълви той"
- "Моля?" - проговаря Борисов."
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
„И в Европа тръпнат, друг път не видели
власти да избират живи и умрели“
- неизвестен автор от началото на 21 век
Европа за пореден път призна ненадминатостта на българският гений. Този път повода е уникално подобрение на избирателния процес в демократични условия, а именно утвърждаването право на глас и на мъртъвците с български произход. Въпреки, че това нововъведение в българският избирателен процес навлиза веднага след демократичните промени, то едва сега привлича вниманието на широката европейска общественост, тъй като се очаква активността на мъртъвците на предстоящите местни и президентски избори да надмине активността на живите избиратели.
За да се насърчат тази висока активност сред жителите на гробищните паркове, правителствата от последните няколко години са оползотворили почти сто процентово средствата отпуснати по европейската програма за развитие на селските райони и средствата по програма „Красива България“, именно в проекти за почистването, реставрацията и облагородяването на тези все по-раширяващи се местообитания на българският народ. По този начин са възстановени много забравени надгробни паметници на българи, чиито потомци отдавна са напуснали България и са оставили имената на предците им да тънат в забвение, но сега след тези усилия на българската политическа класа, броят на мъртъвците участващи в демократичните избори на страната се очаква да набъбне до милион и полвина.
През последните години все повече българи избират задгробната форма на живот, което е дало и повод на политическата класа в България да обърне взор към този пренебрегван досега електорат. Според тях, българите, които са живели цял живот в пределите на майка България и са положили костите си на нейната свята земя, имат много по-голямо право да определят бъдещето на страната, отколкото настоящето население, голяма част от което се чуди как да емигрира. Уникалното на това нововъведение на демокрацията е, че то дава право на глас и на българи живели преди столетия стига да имат ясно обозначен надгробен паметник с четлив надпис удостоверяващ тяхната самоличност.
А, че мъртъвците проявяват небивал интерес към това свое новопридобито право показват социологическите изследвания за нивото на тяхната активност, която на всички избори досега е била сто процента. Тази година, обаче е преломна, именно защото, както споменахме в началото, се очаква броят на гласуващите мъртъвци да надмине броя на гласувалите живи, което означава, че занапред бъдещето развитие на България ще се определя изключително по волята на умрелите българи. По тази причина се очаква в България по време на изборите да присъстват множество представители на чуждестранни масмедии, социологически, политически и други агенции, изучаващи и следящи процесите в гражданските общества, за да натрупат опит и знания по този единствен в демократичния свят феномен.
Изключително интересен е проблема как ще гласуват българите живели по време на първото и второ българско царство, дали имат все още монархични нагласи или ще се доверят на личности изповядващи някои от съвременните политико-социални идеологии. С интерес ще се проследи какъв ще бъде изборът на блаженно почиващият цар Калоян, дали ще подкрепи кандидата за президент на настоящият български цар Симеон или ще предпочете някой друг. Интерес привлича и интригата как ще гласуват борците загинали за освобождението на България от турско робство, дали ще подкрепят кандидатите на партия Атака, както твърди лидерът и, или ще поднесат някоя изненада. По този повод, между партиите се разменят компромати, относно умишленото според някои укриване на гроба на Васил Левски. Те се обвиняват една друга, че се създават пречки и не се полагат достатъчно усилия за откриването на гроба на този велик българин, именно от страх как би гласувал той, който страх се засилил след откриването на „предсмъртното му писмо„. Неговият глас би бил решаващ, тъй като той със сигурност ще повлияе на начина по който биха гласували живялите по негово време, както и тези след него. Злите езици говорят, основавйки се на посланието в гореспоменатото писмо, че политиците се страхуват да не се случи така, че вместо да получат неговия глас да се присъединят и те към мъртвия електорат и поради това полагат само театрални усилия в откриването на гроба му.
Друг интересен казус е как ще гласуват българските светци, чиито мощи са разпръснати из цяла България, а и по света, и дали имат право само на един или на няколко гласа, тъй като мощите им често са разпръснати на хиляди места, и ако биха получили правото да гласуват с толкова бюлетини колкото е броят на мощите им, това би ги превърнало в решаващ фактор на предстоящите избори. Опозиционните партии, именно заради тези опасения, обвиняват настоящите управляващи в опит да опорочат изборният процес, тъй като използват държавни средства за откриването на нови и нови мощи из цялата страна, и отпускат невиждани до момента суми от държавният бюджет за тяхната консервация, за реликварии и за възстановяване на църквите в които са погребани, което според опозицията е един вид опит за купуване на гласове.
От Европейската комисия поискаха обяснение от ЦИК, как точно гласуват мъртъвците, но от там отказаха да отговорят под предлог, че тайната и светостта на избирателния процес и свещенното право на глас на всеки избирател, е гарантирана и залегнала в основата на Европейските демократични ценности. Разбира се това са нормални неща за един демократичен изборен процес, а какви точно ще са резултатите от предстоящите избори и как ще се отразят гласовете на умрелите върху бъдещето на България, остава да видиме.
neverojatno.wordpress.com/%d0%b0%d0%b3%d...8%d0%b0%d0%bb%d0%b8/
neverojatno.wordpress.com/glasuva/
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
"Ние удържахме, другите не удържаха. Преди три месеца бях във Вашингтон и им разказвах за пакта за финансова стабилност.
Сега съм получил доста заявки да отида пак там. Този модел, който прилагаме с пакта за финансова стабилност, е от едно време, не е нов. Ние просто сме една от държавите - като Германия и Финландия, които започнаха да го прилагат. Американците са по-зле от нас от гледна точка на финансова политика. Те определено трябва да се поучат от нас", поясни финансовият министър.
===========================================================
И-хахахахаххааааааааа, тоя изказ на евреина, представител на Световната банка у нас, реално управляващия страната, не е никак случаен. Шимона не отива в СЕЩ като български финансов министър или съпремиер. Тия постове въобще не ги бъркат евреите, дори ги развеселяват, особено, когато са български. Те се чудят на наивитета на гоите да слагат на власт магаретата си. Чифутчето отива там като представител на Световната банка, т.е. световния мафиотски картел на евреите и наглостта му да говори така, не е никак случайна. С правителството на Гроба, България бе взета на пряко управление от Световната банка и фамилията Ротшилдови. България като свещена земя е твърде ценна за тях. Те искат да се "спасят" тук, но ние не ги искаме. Евреи, вървете си, откъде сте дошли. А вие знаете откъде - в Ада!
На какво се държи "удържането" на Дянков? На повсеместната мизерия на мат'ряла. Това ми звучи като оная приказка за коня и магарето, дето магарето го товарили с все по-тежък багаж, а коня припкал свободно около него. И един ден магарето взело, че умряло, тогава целия товар трябвало да го поеме коня. А ние имаме още една поговорка по случая: "На чужд гръб и сто тояги са малко". Защото българската гърбина е чужда за Шимона и Тиквата, тя е гърбината на гоя
Ние тук нещата си ги знаем, но повторението не е вредно. Има някой думи и лафове , които са си добри.
Предаването е 51 минути, а госта е след 12-тата минута.
Ето линка :
Иван Ценов при Ифандиев
И още едно предаване с Иван Ценов :
БНПТВ
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.8.2011, 0:53
Йордан_13 писа: news.ibox.bg/news/id_1213092295
"Ние удържахме, другите не удържаха. Преди три месеца бях във Вашингтон и им разказвах за пакта за финансова стабилност.
Сега съм получил доста заявки да отида пак там. Този модел, който прилагаме с пакта за финансова стабилност, е от едно време, не е нов. Ние просто сме една от държавите - като Германия и Финландия, които започнаха да го прилагат. Американците са по-зле от нас от гледна точка на финансова политика. Те определено трябва да се поучат от нас", поясни финансовият министър.
===========================================================
И-хахахахаххааааааааа, тоя изказ на евреина, представител на Световната банка у нас, реално управляващия страната, не е никак случаен. Шимона не отива в СЕЩ като български финансов министър или съпремиер. Тия постове въобще не ги бъркат евреите, дори ги развеселяват, особено, когато са български. Те се чудят на наивитета на гоите да слагат на власт магаретата си. Чифутчето отива там като представител на Световната банка, т.е. световния мафиотски картел на евреите и наглостта му да говори така, не е никак случайна. С правителството на Гроба, България бе взета на пряко управление от Световната банка и фамилията Ротшилдови. България като свещена земя е твърде ценна за тях. Те искат да се "спасят" тук, но ние не ги искаме. Евреи, вървете си, откъде сте дошли. А вие знаете откъде - в Ада!
На какво се държи "удържането" на Дянков? На повсеместната мизерия на мат'ряла. Това ми звучи като оная приказка за коня и магарето, дето магарето го товарили с все по-тежък багаж, а коня припкал свободно около него. И един ден магарето взело, че умряло, тогава целия товар трябвало да го поеме коня. А ние имаме още една поговорка по случая: "На чужд гръб и сто тояги са малко". Защото българската гърбина е чужда за Шимона и Тиквата, тя е гърбината на гоя![]()
![]()
Много е лошо понеже народа зомбита спи, а не дава израз на гнева и недоумението си.
Оня ден гледам заглавие в труд - тая мазна мастия, бърнив урод вика КРИЗА В БЪЛГАРИЯ НЯМА И НЯМА ДА ИМА. Това по повод световния спад по борсите след като свалиха рейтинга на САЩ.
Абе народе убит - я пиши едно запитване до мин. фин. на вниманието на министъра: барем кой показател зачита той за "нямане на криза". Понеже аз не познавам ни един който да не се оплаква от финансите си, а да не говорим че насекъде кварталните дюкянчета затвориха преди месеци!
И като ти отговори (а той мазната мастия е длъжен да ти отговори в 14 дневен срок) че критерий му е спазването на 3% дефицит - е та как да не му поискаш оставката.
НЕ ЗА ДРУГО - ПОНЕЖЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЕ Е САМОЦЕЛ ИЛИ КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ, А СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В ИМЕТО НА УПРАВЛЯВАНАТА НАЦИЯ - НАРОДА!
А да не говорим че след едно такова заглавие - ако постъпят в министерсвото един милион запитвания и протестни ноти, на които трябва да се отговаря до две седмици - доста ще се замисли мазната мастия дали изобщо да пребивава на територията Българска! Ето това е да тропнеш с крак на евреите в условията на демокрация. А евреите понеже цялата им история преди последните 50 години представлява гонения и преследване - те се стряскат лесно. Те не са страшилища - те са шошомиги. Само дето ние им се плашиме, а те са свикнали да ги напъждат брутално. Колкото по-брутално толкова по-бърже се бегат.
---
И другото:
Бе тоя тиквата само пее за магистрали, спортни зали и пречиствателни станции - как щели да генерират вътрешен продукт. Тоя е най-голямото зомби в държавата. Все едно и също пее, че май и си вярва.
А някой да го запита фронтално да обясни с нефелния си речник - по какъв начин магистралата и пречиствателната станция, че и спортната зала ше генерира национален продукт. Аз без да съм икономист само с малко познания мога да му кажа на глОпака - пречиствателната станция генерира 0 (нула) продукция! Не случайно ЕС финансира изграждането им на 100% - то е с цел съхранение на водите. Е ако се поровим в проблема - какво очаква тиквоча: да се генерира продукт от снабдяването с питейна вода ли? Ми че то и в момента генерира колкото генерира, ама печалбата отива в чужбина - разбра ли тикво.
Добре - магистралите! А в България няма трафик нито по една пътна артерия - достатъчен за строеж на магистрала, според европейските стандарти. Там трябва нещо от сорта 5000 превозни средства на ден (цитирам по памет). Айде брой по магистралата Тракия че няма и наполовина толкова да минават! То строежа на магистрала в България си е хуманитарна дейност. Или и ти тикво-боклук искаш като царето да я даваш на концесия да плащаме пари отгоре на винетката, за да минаваме по нея?! Тоест той строи, за може да ни ограбват допълнително! Или по-точно достроява - понеже тоя нищо не е построил да го измисли отначало!
Е и какво - спортната зала - в един малък град какво генерира бе тиквочино - там дори пари за вход рядко се взимат! Общината си я поддържа, за да може децата да спортуват. Тоест реално добавяш допънителна тежест за бюджета на общината, където всякаква икономическа активност е замряла отдавна.
И така зомбитата слушат по-висшите зомбита и се чешат умислено - даам даам.
И дори не се възползват от възможностите на прословутата демокрация - един вид да се информират какво всъщност имат предвид по-висшите зомбита като приказват безмислици тия.
А те понеже се учат на манталитет от еврещугите и само малко да ги притиснеш и се посират ви казвам. Идвали са ми на крака от общината да ми се обясняват като пичета (с извинение) щото им вдигнах бесен скандал по телефона след като ме пратиха в пета глуха след една жалба. Трима ми дойдоха на крак - некви чички дебелаци и еди гейоподобен "екперт". Явно гейчето е усетило че ако доде сам може да отнесе някой шамар. Ама не знаеше че аз и двете шкембета наедно мога да ги наритам ако ми е кеф!
Не си правете илюзии за тиквата - пълна шошомига е. Ако народа го притисне дори само с писма - ше се осере от горе до долу може и оставка да подаде. Всеки случай ще го видим да се жалва и той като пиче пред Цветанка Ризова - народа не го оценявал. Народа те презира тикво както и целия комунистически боклук който олицетворяваш. Ходете си - ние ще се справим сами по-добре!
АБЕ ХОРА - 20 ГОДИНИ НИ ОБЯСНЯВАТ "ТРАЙТЕ СКОРО НЕЩАТА ШЕ СЕ ОПРАВЯТ" - И СЕ ПО НАВЪТРЕ НИ ГО НАМЕСТВАТ ОТЗАДЕ! ПА СЕГА Я ЗАПЯХА ТАЯ ПЕСЕН ПО-НАСТОЙЧИВО ОТ ВСЯКОГА. ВИЕ ДЕБИЛИ ЛИ СТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕДНО И СЪЩО И ДА ОЧАКВАТЕ РАЗНИ РЕЗУЛТАТИ?! ДА ЗЕМЕМ ДА ПРОБВАМЕ НЕЩО ДРУГО ОТ ТОВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТИКВИ БОКЛУЦИ И УРУНГЕЛИ.
Боко : Алоу !
Джалил : Да ?
Боко : Абдел, ти ли си ве картоф?
Джалил: Да, аз съм. Кажи Бойче ?
Боко : Аре бе пич, к'во направИхте с тоя измекяр Кадафито? Луди ви направИ тоя смехурко!
СтанАхте за смЕх вече ! Аз, него с една тупалка в брадата го свалям от упор, а вие - шест месеца му се таманите!!!... Язък ви за 'сичките самолети.
Джалил : Знаеш, от мен най-малко зависи. Аз, к'во съм виновен, че на онези хайвани, ни пилотите им са пилоти, ни командосите им са стока.
Боко : Е, как бе брато ! Пол'вин година се мотате с него. Аз, за това време три аутобана направих !
Казвай кога ще му резнете тиквата ?
Джалил : Споко, бе Бойче. Не е толкова лесно, колкото мислиш.
Това, да не ти е като да резваш трицвети.
Боко : ПиснА ми вече на к_ра !
Джалил : Що бе Бойче ?! Ти пък за къде бързаш ?!
Боко : Не, бе. Хич не ми дреме за оня с камилите, ама сутринта направих едни изявления пред моите хора/медиите/, та се налага, довечера да твърдя друго.
Джалил :Айде, холан. И к'во толкова ?! Само не ми казвай, че ще ти е за сефте.
Знаем се с тебе отдавна.
Боко : Е, да де, ама...
Джалил : Нещо друго да питаш ? Усещам, че още нещо те гложди.
Боко : Бе.... ,то малко неудобно, ама аз все пак да питам. Я, кАжи с нашите фирми при вас к'во праим оттука насетне?
Джалил/ колебае се, мънка смутено/ : Бойче, не знам к'во да ти кажа. Знаеш, колко маймуни чакат на клона.Първо големите ..., па после, ако остане...
Боко : Е, то е ясно, че... за нас пак само трохите.
Джалил : Това е положението, баце. Наясно си, как стоят нещата.
Обещавам, к'вото мога да направя, но ... гаранция няма. Знаеш, кой ги решава тези работи.
То, аз сам не знам, дали и мен ще оставят на поста. Напоследък,онази хиена Хилърито нещо все накриво ме гледа...
Да не дава Аллах, и мене като адаша /Абдел Юнис/ да очистят...
Боко : Разбирам те брат. Знам, как е. И мене ме газят, но някак си ги финтирам.
Оня кавал, Уорлик го правя разноглед с една атомна електроцентрала и рафинерията ни на морето.
Гледа ме, слуша ме, и ми вярва. Ебати балъка !
Джалил : Евала, баце !Цар си! Умееш ги тези неща.
Де, и аз така да можех...
Боко : Не можеш. Като мен - друг нЕма.
Та , туй беше, задето те търсих. Айде , със здраве.
Джалил: Бъди рахат, Бойче - всичко ще се оправи.
И прати много здраве на Цвета.
Боко /мънка/: Ъъъ...
Джалил: К'во бе ?! Да не си изпуснал птичето !?! Вай, вай !
Аллах да те дари с такъв ценен дар, а ти да го пуснеш да литне!?!
Боко: Абдел, гле'й си там ханъмите от харема и не ми се меси у живота...
Ситуацията с мат'ряла в Гоцев Тиквостан се обостря с всеки един изминал ден. Почти всеки ден, ние виждаме случаи на самоубийства!
Г-да, не се самоубивайте с наличното си оръжие!
Вместо да стреляте срещу себе си, стреляйте срещу правителството! Както казах, то лъже за стабилността на държавата. Тя е в дълбока икономическа рецесия и психологична депресия на населението.
Стреляйте срещу правителството, срещу силовите му структури. Ако вашия пистол запее и моят пистол ще запука до вашия.
"...Собствениците на капитал ще стимулират работниците да купуват все повече и все по-скъпи кредити,докато дълговете им станат непоносими.
Неплатеният дълг ще доведе до фалит банките,които ще трябва да бъдат национализирани,а правителствата ще бъдат принудени да поемат по пътища,които евентуално ще доведат до комунизъм..."
Karl Marx,1867..
Ванга
В републиката на победилото Зло нещата се случват закономерно. И ако някога хората си въобразяваха, че Злото ще ги подмине, сега вече няма българин, който да не е засегнат от тази скрита война, другото име на геноцида. Да избягат зад граница, в Крайните времена нещата не са по-добри и там. Още през 2007, когато ни убеждаваха в светлото бъдеще на ЕС, ние тук казвахме че републиката е на път да мутира в чудовище. Сега като четем ежедневните сводките от войната срещу българите ни настръхват косите. Но за съжаление ще трябва да изпием горчивата чаша до дъно. За да ни стане ясно, че не смяна на министър или президент е решението, а тотална промяна на цялата система.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.