Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт
bg.wikipedia.org/wiki/Илия_Минев
Тъй, виждате каква огромна е разликата между хората истински борци за идеалите, в които верват и хората, които са псевдо! Какъвто е Едвинчо
www.dnes.bg/obshtestvo/2013/08/24/sugare...za-edin-jivot.197238
Още една разлика да видим между Илия Минев и днешните червенофронтовчета, които са против глобализма, демек против евреите, и които твърдят, че "комунизма е един строй без евреи". Мога само да им покажа, как лъжат хората. И комунизма и демон-крацията са еврейски формули на диктат!
"Според статията „Досиетата с кафяв цвят“ („Отечествен фронт“, 10 февр. 1989), „разгромяваща“ народните врагове от незаконното НДЗПЧ, след ареста на Минев в Софийския областен съд се получава писмо, подписано от 800 (!) жители на град Септември, удостоверено и носещо печата на Синдикалния съвет на Общия работнически профсъюз — Лука Делийски, в което Минев е цитиран като „инициатор на кървави погроми срещу евреите“. Ясно е как се съчиняваха подобни пасквили. Но защо съдът не се е занимал с тези страшни обвинения, които са можели да бъдат подкрепени с толкова свидетели?…" (стр. 36)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Та се питам каква е целта на занятието. Дали някой не иска да превърне Родопите в свое частно владение? Или пък не върви подготовка тази българска територия да премине под юрисдикцията на някоя друга държава. Но не случващото се никак не е нормално, това го усещам.
Някъде четох, че Илия Минев бил един от основателите на СДС. Глупост превелика! Те не само не го допуснаха в политиката, ами изобщо не му даваха Не му даваха думата по медиите. Тормозеха него и съратниците му всякакви възможни начини. Даже Мангала Костов бе наредил да арестуват Григор Симов, защото си поискал досието. Има го във филма "Неизбодени очи", а и Гришата лично ми го разказа. Ама сега им трябват хора Знамена и се опитват да спекулират с имената на велики българи. А именно те са виновни за смъртта му. Когато проф. Спас Райкин писал на Симеон, че Илия Минев се нуждае от спешна помощ, оня високомерно замълчал. Спас ми прати копия от писмата до още такива. И бе добавил на ръка "Без отговор". Ама после Симеон, дядото на Хасан открива паметник на Минев в София. Такова отвратително лицемерие не знам дали го има по света.
Те, кога водят примитивните величия да отстрелват глухари в Тъмръш, например, блокират с охрана всички подстъпи към селото, та пиле не мое да префоркне. Требе се пазят "величията", ниските им страсти и ловът им, с който после да се фукарят.Елтимир писа: За Планината обаче е много смущаващо. Не знам полицията да е преследвала бракониерските цигански банди, изсичащи българските гори. Не знам полицията да е преследвала височайшите политически и икономически "лидери", които бракониерстваха и бракониерстват по всяко време. Едва ли си направили труда даже и ловни билети да си изкарат. Помня снимката на Валентин Златев с Мехмед Дикме, тръгнали на лов. Знам как Златев, заедно с Георги Пъранов са ходили на лов в една защитена зона край село Скравена. Разказвано ми е от очевидци.
Та се питам каква е целта на занятието. Дали някой не иска да превърне Родопите в свое частно владение? Или пък не върви подготовка тази българска територия да премине под юрисдикцията на някоя друга държава. Но не случващото се никак не е нормално, това го усещам.
Планините отдавна са превзети от властта по един много фин начин - чрез изграждане на ловни дружинки във високопланинските села. Това е една неформална армия. Вторият начин е, чрез заселване на шефове на "народната милиция" из тези села. Примерно шеф на икономическа полиция в Пловдив, макар и пенсиониран е в Лилково, а в Ситово, шеф или полицай от Първо РПУ в Пловдив строи къща в селото. Ситово плътно се заселва с полицаи, някои от които са и членове на ловната дружинка. Ама ние трева не пасем, панимаем етот! Съвсем наскоро разбрах, че ловната дружинка в Ситово е увеличена с 15 човека, все младежи! Че то селото нема толкова хора, нема! Гледам ги един ден се изтъпанили на Аязмото, двама от новите, единият с Калашников, мммм, нов Калашников, красота. Окото ми бе все в него. Някой ден, момчето ще вземе случайно да го изгуби с боеприпасите.
Ключовите места - хижите са окупирани от техни хора, много отдавна, превърнати са във феодални имения на червената юдеоболшевишка власт. Пример за това е Баш Мандра край Ситово, където върлува и дерибейства Георги Вършилов. Едно от предположенията ми 2 пъти да бъда спиран в 2 различни дни от разни полюцайчета в опити да бъда респектиран се дължи на тва, че му разпилях стадото с кучетата в района на Крива ряка с искане към овчарчята да му предадът, да ми плати патроните и да даде на Ситово дължимата дан от прясно овче мляко за това, че пасе стадата си в мерите на селото. Двеста литра мляко сакаме, а не, както миналата година се измъква със седемдесет. Малко хайдутлък, щото песовете му - 6 големи като телета каракачанки нападат всеки, който мине, а овчерите нехаят. Те затуй ги наказах край Крива ряка и поисках по айдушки дължимото към селото. Не мое червени изедници кът Вършилов да правят квото си искат. Планината е територия на Българският Саракт и сакатлъци, че стават тука, нема начин.
www.dnes.bg/politika/2013/08/24/vnezapna...shtu-cvetanov.197237
Искам преди да умра да видя Империята!
"Ловната дружинка" на тия е само легенда. На ловците не им е разрешено въобще да излизат с автоматично оръжие, което между прочем вече е забранено. Тия са си там с мисия, най-вероятно да покажат че могат да стигнат навсякъде. Нещо като респектиране, както и да нюхат какво става из светилищата ни.Съвсем наскоро разбрах, че ловната дружинка в Ситово е увеличена с 15 човека, все младежи! Че то селото нема толкова хора, нема! Гледам ги един ден се изтъпанили на Аязмото, двама от новите, единият с Калашников, мммм, нов Калашников, красота.
На подобно нещо бяхме свидетели миналата година в района на Васильовската планина, където имало някакви "депозити", които ДС дружинките "охранявали" от иманяри. Разбирай, от такива като нас, защото иманярската мафия е под техен контрол. Юдомасонската република нагло се опитва да покаже, че има власт из светилищата и високопланинските райони.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.