Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт

преди 13 години 11 месеца #44160
Правителството има да плаща компенсации . Мъка ми е. Да ги плащат тия дето предадоха България . Да ги плаща Р.Овч. и Борисов. Защо трябва да ги плаща българският народ??? Тия пари от народа ще ги вземат . Няма да вдигат пенсии и заплати ... Отиде бостана с тиквите . Ще се радвам още два три иска по толкова и да се зачиства республика , че ми писна от крадци , грабители и убийци да ни управляват. Краят им е близо !!!
www.dnes.bg/world/2012/09/11/rusiia-uvel...67991#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 11 месеца #44162

За мене КРАЯТ НА РЕСПУБЛИКАТА РБЪЛГАРИЯ ще дойде с малоумното действие на боклук бойко-тиквата да харизва БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ на най-долното племе - чевреите от Исраел.

Eдни мъдри хора някога са предсказали;

С каквото е дошло, с това ще си отиде!

Както някога съименника му Борис предаде на аморионската династия и Синедриона държавата, така и тоя се опитва да направи същото. Само и само да запази властта си. А освен "Винету", Тиквата няма да е лошо да прочете и малко класика, Николай Гогол например;

"Този евреин беше известният Янкел. Тук вече той беше станал арендатор и кръчмар; полека-лека беше взел в ръцете си околните панове и шляхтичи, беше им изсмукал почти всичките пари и дълбоко беше ударил печата на своето еврейско присъствие в тази страна. Три мили наоколо не беше останала нито една къща незасегната; всичко западаше и старееше, всичко беше се пропило и останали бяха само бедност и парцали; като след пожар или чума беше опустошен целият край. "

преди 13 години 11 месеца #44225
Веднага триста отбрани момци с яки дряновици, да се запътят към съда. След тях да идва сомн от попове с торби с български дрехи и калпаци. Юнаците да потрошат леко ребърцата на помаците, а поповете да извършат "изверянето". Стига толкова толерантност. Тристате помака, са дошли с чалми, ще се приберат с калпаци. Малкото останала читава част от БА да обгради с БТР-и и оръдия селата Гърмен, Рибново и Якоруда и да ги подложи на масиран артилерийски обстрел, докато не предадът всички свои имами и ходжи.

news.ibox.bg/news/id_728525588

Единственото верно в твърденията на ислямската секта е, че властта идва от Аллах, а не от човеците. Властта идва от Тангра, тя е Небесната Воля за просперитет, а не от човеците, защото се вижда, че когато властта идва от човеците, настъпва небивал упадък на социума и дисхармония в Космоса. ВЛАСТТА ИДВА ОТ ТАНГРА, НЕ ОТ ЧОВЕЦИТЕ! Защото човекът е преходен, а Тангра е Вечен. И понеже подобни твърдения застрашават устоите на республиканската власт, те задействат прословутия член 108-ми, за защита на республиката, който преформулират по демон-кратски. Сега, че мохамангалите трябва да бъдат съдени, трябва да бъдат съдени, но не за антирепубликански прояви, а за опит за налагане и разпространение на мохамангалска вера на Българска територия.
Иначе извън нашите граници подкрепяме мохамангалите срещу евреите, но вътре в нашите граници, при най-малката проява на мохамангалство им режем главите или слагаме калпаци.

преди 13 години 11 месеца #44226
Но не мога да не отбележа, че самата формулировка "осъждан за проповядване на антидемократична идеология" звучи налудничаво. Има толкова хора, които са за монархия в тази държава (аз не съм от тях) - дай да вкараме всички в затвора, щото проповядват антидемократична идеология.
==========================================================
Това е все още действащия член 108-ми, поради, който, ако искаш да ройнеш республиката, те осъждат за антидържавна дейност. Но самият член е незаконен, тъй като республиката е незаконна. Сега този член просто е пригоден да работи в демон-кратични условия. Сменя се формулировката му, но не и съдържанието. Точно този репресивен член е основният стълб, на който се крепи политическата олигархия в България.
Аз съм за въстановяването на Българския Саракт (Царство) и скорошна и бърза смърт на республиката!

преди 13 години 11 месеца #44227
О, каква стана тя? И рашките били видни приватизатори и ще дадът урок по бърза и ефикасна приватизация на всички български правителства досега ;))) Тиквата тръгна аслан, върна се посран. Къде са сега хамеригосите, евреите и ЕС да защитят клетата Тиквенова държава от бруталния секс на таварищ Путин? Най мъ е жал за клетите гласоподаватели на Тиквата от женската част;))) Жал ми е, щото ще трябва да видят превръщането на своя кумир от мокрите им сънища в мъжка кака;)))
Та тъй, изведнъж вместо да ни превземат хамеригосите, евреите или турците, май пак ни превзеха руснаците

news.ibox.bg/news/id_1887366989 :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

преди 13 години 11 месеца #44239
Не знам кой ни е превзел, но това, което видях тази вечер си беше съвсем край:)

Седяхме си в "Хоризонт"-а и изведнъж се появи Нанка "путкАта", градецка циганка, която беше забърсала от хоремага Илия от Израел.......

Трябва ли да коментирам какъв край иде???

преди 13 години 11 месеца #44244
Резултатът от Тиквеновото управление. Ясно си личат симптомите му - липса на всякакво сиво вещество, вследствие, на което народа масово страда от главоболие и се самолекува... А трябваше да е обратното - Тиквата с нож в главата и с автогол във вратата на "Бистришките тигри". Тигре ле, Тиква бре!

news.ibox.bg/news/id_1540581264

Като дойдем на власт, всички тие дето имат голямо богатство, ще им бъде конфискувано, ще бъдат пратени в трудови лагери, да заработят награбеното. Държавата ще упражнява жесток контрол върху тъй наречения "бизнес". Забогатяването на бизнесмените ще става планово. "Бизнесмена" може да е богат, само когато и работника е станал заможен вследствие своя труд, а бизнесмена си е платил данъците на държавата. Така много бизнесмени ще загубят джакузитата си, скъпите свръхлуксозни коли, яхти и самолети, ще загубят курвенделите си, които ще станат вследствие на това - почтени майки, а те - почтени бизнесмени. Децата им - трудолюбиви българи, а не пълни безделници, престъпници и лентяи! Запомнете това, когато дойда на власт, за да няма изненади и да кажете: "Я, какво стана". Става това, което трябва да стане - просперитета на целокупния български народ.

news.ibox.bg/news/id_1911749297

Хвърляйте павета, бре, маскари, стига с това "Оставка". Боли го уя Тиквата, че му искате оставката. Нали самите вие, скотове, го качихте на власт? Сменихте един гей с друг гей, сменихте женския партньор в гей връзката с мъжкия, мускулест, такъв един, ама главата му празна, само тиквени смеки в нея. И останахте с несбъднати мокри сънища... Затова фъргайте павета, па му строшете главата, само така ще разбере, че му искате оставката!

news.ibox.bg/news/id_1216290925

Тъпите гьотверени и еничари - полюцайчетата, сега взеха да мрънкат. А помните ли протеста през 2009-та година, когато бихте протестиращите, спасихте Сър Гей и качихте Тиквата на власт? А сега, нека и вас ви бият колегите ви, даеба мама ви тъпа и проста! Сега, ако съм на Цветанов, ще разреша свободната употреба на оружие, за защита на чест и имот и половината щат на полюцията трябва да бъде съкратен... и на село с мотиката,ч е селата имат нужда, хем от здрава мъжка ръка, хем от обучени кадри, да се справят с мангалските набези.

news.ibox.bg/news/id_1511413726

преди 13 години 11 месеца #44250
Опааааааааааааа, ква била работата. Не е въпроса дали да има или няма АЕЦ Белене, а коя "братушка", ще я построи!
Вы поняли? Потому что я нет!

news.ibox.bg/news/id_1972263428

А полюцията пак ги пази! В България в 21 век, отново се чуват неандерталските възгласи: "Аллах е велик", а пък аз казвам: "Алла е манаф и Муххамад е неговия пеерас". Но затова са виновни шопите от Шоп-пардия, които под лозунгите на братство, равенство, любов, петър-дънови ала-балистики, наливане на пари в тоя регион, позволи чалмите отново да украсят тиквите на рязаните каляшки. Затова г-да, там в Шоп-пардия, вашата полюция ви пази, но то е до време, докато е еректирал члена, след туй идва рязания уй на Моамеда и вие ще требе да покажете вселенската си либов и мазно и сочно да извъртите по един минет на чалмите, въведен като данък изтрити зъби...;))))

www.novini.bg/news/89658-аллах-е-велик-о...центъра-на-пазарджик.

преди 13 години 11 месеца #44251
На талибанския митинг в Пазарджик имаше един брадат екземпляр, който на въпрос от БНТ що за дзвер е заяви че бил български гражданин, ама не е българин. Можем само да уверим подобни, че още при създаването на Саракта такива, които нагло демонстрират омразата си към всичко българско, на момента ще бъдат изстреляни по най-бързия начин извън границите ни. Там, из азиатските пустини да се обясняват на пясъците какви са, що са.

При най-малкото незачитане на българските закони - небългарин ли си по самосъзнание, марш от свещената ни земя.

преди 13 години 11 месеца #44252
Братятя им тънат в мизерия, а некви халахольовци могат да броят 300 000 лева, за да си купят поредната глезотия. Ех, защо не съм на власт! Веднага ще им конфискувам цялото имущество и авоари, защото вервайте ми, те не са придобити от гледане на картофи или работа на нивата, а от мазни далавери под крилото на някоя политическа партия, т.е. откраднати са от целия народ. Когато братята ти тънат в мизерия, не можеш да демонстрираш нагла парвенющина и да купуваш луксозни атомобили за курвенделите си. Щото съм сигурен, че зад тая покупка, стои и някоя друга курвендела!

www.dnes.bg/stranata/2012/09/28/trima-by...la-na-panaira.169244

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.