К'во става тука бе??? За бандата "лумпени кретени"!
ама това въобще не го мисли - във всеки форум има правила и хора които не са добре дошли - точка по въпроса !Най-лесно за мен е да ги банна и да ги трия, обаче какво ще си кажете сетне?
tangra.org го помня много добре и помня също как накрая се разхождаше един "Админ" и банваше всеки които питаше какво точно става. Коато видя, че не може да си присвои идеите реши да затвори сйта - да затрие платформата където се срещаха хора с сродни идеии и мисли. Аз лично бях супер разочарован от това.
Само това по себе си е достатъчно и аз лично не виждам смисъл да се дискутира с когото и да е по тая тема - триене и ритане от тука. Знаем на какво е способен боклука !!!
Не бъдете толерантни към смърдящата измет !!! Който иска да им чете лайната да ходи по други места из нета.
Поздрави
Атила
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако ще и за спорта да е.
Ха-ха-хааа.
Точно и аз това искам да кажа. Другото, което пропуснах да кажа е, да се замислите защо този евгейзер, евгейни или там както се казва се появи без въобще да сме го предизвикали. Ние ги оставяме, като си помислим, че са мирясали и те пак почват сами. И така сто пъти вече. Бащата на Йолов отива да моли за примирие и не след дълго Елтимир получава някаква призовка, а той дори няма обвинение. Прескочени са няколко юридически етапа, което е супер грубо нарушение на закона. Е, ако това не е ченгеджийска работа, здраве му кажи!?100именъ писа: Защото лайното, дали ще си безразличен към него, или ще го псуваш нечовешки, то все си смърди ужасно! И докато не го заровиш, то ще продължава да си смърди! Така че в крайно сметка, ако не заровиме тези ЛАЙНА, тази страница и форум, ще почнат да смърдят ужасно гадно и ще станат като една септична яма! На никой няма да му е приятно да влиза тук!
Та дойдоха си те да мътят водата и да сплетничат чрез ЛС... Обаче най-важното е винаги резултата от едно нещо. А какъв е резултатът в случая? Един от резултатите е, че успяха да осуетят декемврийския брой на Съпротива. Това се получи. Миналата година стана нещо подобно, ха да наберем малко скорост и веднага някой се опитва да прецака нещата. Другите резултатите са, че оклепаха яко сайта и сега трябва да се заемам да чистя мизерии, сякаш си нямам друга работа.
Бел, извинявай, но мисля, че пак не си ме разбрала! Просто защото, ако ме беше разбрала, щеше да разбереш(тафтологията е преднамеренаBell писа: Само да поясня че мисълта ми беше че не можем да игнорираме проблема като игнорираме съществуването на тея хора и не ги допускаме въобще до форума-така ще сме си като в саксия...на кой му трябва да се занимава с измислени затворени общества и простотии....не може да се крием под щита на бан-а...ние сме реални хора и всеки ден се сблъскваме с простотията и трябва да можем да се справяме с нея и тук!
Сега поне сме на едно мнение! Разбира се, че не трябва да сме някакво общество като в саксия! Разбира се, че не трябва да сме затворено общество!
Напротив, ние трябва да сме и считам дори, че сме - отворено общество! Ама да не се бърка с "отровено общество", на чифута Сорос, което само Бог знае защо, се нарича "отворено общество", то наистина си е отровено, или поне отравя обществото!
Нали 100 пъти се казва, че това тук е главно информационна среда и чак след това всичко останало! А информационна среда щом е, значи е предназначена да информира обществото, тоест тази среда е отворена към обществото! И ако тя се затвори, то смисъла се губи на цялата работа!
Но повтарям, срещу провокатори, които целят само и едниствено дестабилизация и деморализация на страницата и фурума, трябва да сме безпощадни като ЗЛИ ШОГУНИ!
И пак ще повторя, че май трудно ти става ясно(шегичка
Не трябва да се трият инако-мислещи хора и дори такива които ни критикуват, стига да е в добър тон и да е все пак в някакви допустими граници и норми! Такива хора са добре дошли! Наистина от подобни хора може да ни се покажат някой наши си кривици, които ние иначе трудно си забелязваме!
Драги СТОимен значи в такъв случай сме на едно мнение но не аз а ти не разбираш тъи като аз първа поставих същото нещо под въпрос....разбираш ли какво искам да кажа?100именъ писа: И пак ще повторя, че май трудно ти става ясно(шегичка
)
А иначе за критиката с добрия тон мисля че ти си последния който трябва да предлага такава санкция и цензура (сигурна съм че се сещаш защо го казвам) !!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.