Учителка, обезглавена от циганин

преди 16 години 11 месеца #37323
Коментар от Ботевград.ком, преди да е изтрит от демокраДичната цензура. Не знам кой го е писал, но се присъединявам към мнението му:
"По неофициални данни жената първо са я убили, след това са се гаврили с още неизстиналото тяло, и накрая са я обезглавили. Извършителите са заловени и са мангали.
Господа полицаи, моля ви такива преди да ги вкарате в следствието, ги оставете на стадиона за кратко време да им изкажем любовта си."
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37325
"Лекари: По цялото тяло на убитата Надка Антонова е имало следи от жестоки удари
По цялото тяло на убитата учителка Надка Антонова е имало синини и други белези от удари, най-вероятно нанесени с брадва – това заявиха пред наш репортер лекари, които са направили оглед на тялото. Главата е била напълно отделена от трупа. Много силна травма е била нанесена и в областта на гениталиите.
Местни лекари твърдят, че не са виждали подобно зверство."
Обаче из официалните медии цари пълно затъмнение по случая. Пак ще припомня, че именно за това е настоявал кметът на Ботевград Георги Георгиев. А неговият син Даниел Георгиев е дупедат от ГЕРБ. Още ли вЕрвате в ГЕРБерите? Още ли се надявате на Бойко БV? Надявайте се, ама накрая ще се наденете.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37326
Ето мнение на циганин, пак от ботевградския сайт:
"да ви ***** мрусна булгаре долни е така ша ви избиваме един по един като незнаете какво да пишете не всички цигани са такива боклуци като тия убиици от литаково в сяко стадо си има 4ерна овца на тия цигани смурт ама и това ще и е малко и запомнете 4е не вси4ки цигани са такива да знаете да ви е**а маката свинска!"
Обаче виждам, че с едно-единствено изключение, на останалите участници в този форум им е все едно, когато гнусните човекоподобни мангусти избиват беззащитни българи. Изглежда участниците в този форум не искат да мислят за нищо негативно. А само за позитивни събития... докато неготивната чернилка не връхлети и тях. Ама тогава ще късно за каквато и да било мисъл.
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37328
След няколко дни информационно затъмнение, във вестник Труд все пак си дадоха "труд" да ни информират за жестокото убийство, извършено по същия начин като във врачанското село Рогозен, по съвпадение срещу възрастна жена със същото име Надка. Гъзетата обаче пропуска да даде имената на изродите-убийци. Както и етническата им принадлежност. Цигани

Имената на уродите-мангали са;

32-годишният Валери Костов, който е единият от задържаните за убийството в Литаково, е завършил помощното училище в Радотина и най-вероятно Надка Антонова му е преподавала, казаха източници от селото. Той е женен и има четири деца. Вторият задържан е Асен Митков Мирчев, на 18 години. Третият е Даниел Маринов. В края на миналата година е бил осъден на пробация от ботевградския съд за кражба на коне.

Ако либерасткия ни съд пак ги пусне на пробация, синовете на зверски изкормената жена трябва просто да ликвидират ТЕЗИ ИЗРОДИ!!
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37330
В-к Монитор също е пуснал най-сетне материал, където са по-словоохотливи. Натиснете тук.

Забележете какво прави главния урод на мургавите уроди Валери след убийството. Измил си ръчичките, преоблякъл се и отишъл на рожден ден да се весели. Дъртите обяснявали на джурналята, че уродът станал такъв, щото не бил добре с главата и сърцето.
На снимката виждате пък едно мургаво чудовище как е зинало срещу ушевеца и му се кара. Това извънземно се предполага че е майчето на другия изнасилвач. Вероятно между поредните аборти накрая е изсрала уродчето Асанчо.

Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37342
С риск да разваля нечие спокойствие и самовгълбяване, позволявам си да пусна отвратителната новина:
Убийците са освободени
Точно така, убийците на учителката в Литаково са освободени. Твърди се, че освобождаването им е постигнато благодарение на застъпничеството на Цветелин Кънчев, на ботевградския кмет Георги Георгиев, както и на неговия син дупедата от ГЕРБ Даниел Георгиев. Още ли вярвате в държавата? Още ли вярвате в правосъдието? Още ли вярвате, че в бивша България, днешен Мангалистан съществуват закони и институции?

Викайте си адвокати. Може Адвокат Калашников. Може господата мистър Смит и мистър Уесън. Може и госпожа Мозберг и нейния приятел г-н Маузер. Викайте тях, защото от така наречената държава нищо няма да получите. Най-много някой гнусен мангалски ром да ви отреже главата с брадва. И още на другия ден да го пуснат от ареста, защото се оказало, че го бил направил без да си иска. И понеже обещал, че до следващото си напиване няма да убива никого.

Ликувайте, идиоти! ликувайте и възхвалявайте демокрацията. И Бойко Борисов.

Кметът на Ботевград Георги Георгиев, за когото се твърди, че е настоял убийците да бъдат освободени.

Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37345
ВНИМАНИЕ, МУРГАВИ ИЗНАСИЛВАЧИ ПО УЛИЦИТЕ - ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ!

Случаят в Литаково е на път да се превърне в най-големия скандал в умиращата република. Досега масмедиите прикриват цялата история, но докога? След намесата на освободения от президента престъпник Дон Цеци, двама от убийците са ОСВОБОДЕНИ :clap:

Точно така, дами и госопода, соростутки и седераси. ОСВОБОДЕНИ!. Четете тук. Те са по улиците, в нетърпение да затихне врявата, за да могат пак да изнасилват и посичат с брадви нашите деца, майки или близки. Мургавите изнасилвачи и убийци, с присъди и пробации от предишни престъпления Асен Митков Мирчев и Даниел Маринов са на свобода. В един репортаж от днес по Нова Телевизия, мангустите от Литаково, които без малко да набият репортерите реват през глас "детето е невинно". Сиганин не може да сече с брадва. Разбира се, че не може. Точно както 14-годишния с 15 присъди мангал Айредин Бекиров Арифов от с.Бъркач не може да посече с брадва 63 годишната българка Генка Петкова.
Класиката в случая е реакцията на родната ни власт. Ние отдавна знаем, че сме под окупация и българина няма никакви права в собстената си държава, освен да плаща данъци и да обслужва мангалската измет. Но такава ЯВНА демонстрация досега не е имало. Преди месец за един скъсан пагон на ушевец, заложен на пусия да варди баровци от заведения за някой лев, българка още кърмачка получи ефективен затвор. Вижте тук. Сега тези мангали, с обилно кримидосие и категорични доказателства са освободени от неродното ни демокраднишко кривосъдие.
Въпросът е, както казват белослатинските катаджии "Ко праим ся?!"
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37346
Преди години мой близък предотврати изнасилване. Изнасилвачите се оказаха верни другари на Партията, свикнали да си взимат каквото искат, ако трябва и насила. Естествено тъпата овца, на която и спасиха катеричката не се яви на делото и човекът си отнесе 15 години в комунистическите каторги, включително урановите мини в Бухово. Тук Елтимир се ядосва и то с основание на овчедушието на хората. Но този случай е класически за да се тества търпимостта на българина. А той започва с близките на обезглавената жена. Виждаме, че и цензурата е жестока. В статията на Монитор залипсва интервюто със сина на леля Натка (пишеше му и името). Тази жена има 2-ма сина и мъж. Вероятно гласували за Герб, порядъчни хора, които си плащат данъците и вечер си пийват биричка пред турските сериали по БТВ. Какво правят те? Аз лично знам какво бих направил на тяхно място. Животните, извършили това убийство нямат права. Единственото им право е правото на мъчителна смърт. А както знаем, в България освен ако не е някоя ВИП персона, това може да се уреди лесно. Едва ли някой очаква обаче да се вдигнат хора с коли от Варна или Пловдив до Литаково, ако самите близки се надяват на справедливост чрез кривосъдната ни система. Всъщност, в други страни би станало подобно нещо и циганската маала щеше да пламне от четирите страни. Просто с учебна цел, за да знаят друг път при подобен случай мангустите какво ги чака. Но не и тук, не и сега. Това е положението! И на мен не ми харесва, но докато не видим някакво наистина раздвижване от страна на зомбирания народец - и да си говорим, няма кой да ни чуе. Аз отдавна си приказвам, че всички български мъже по селата трябва да се организират в отряди за самоотбрана посредством SOS смс-и. Никой няма да ги спре, напротив. Още повече, че по селата няма и кьорав полицай. След като всеки чака наготово някой да го организира - последствията са тези и ще стават все по нагли. Посланието на властта към мангалите е ясно. Изнасилвайте и убивайте - последствия за вас няма да има!
Шорош и Дон Цеци бдят над вас.
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37348
И към кого отправяше тези думи, anti666? Виждам, че освен на нас с теб, на никого тук не му пука. Виждам, че тук останаха само хора без съвест, без чест, без души, без съзнание. Хора, престанали да бъдат хора. Има ли смисъл да се говори на такива? Поне аз такъв смисъл не виждам.
Темата беше заключена.
преди 16 години 11 месеца #37349
Ако някой каже, че имам личен интерес, ще му отговоря. Да, имам. Доколкото жената е българка, имам личен интерес да бъдат наказани убийците. Иначе не я познавах, дори не знам как изглежда. Питах жена ми, която е учителка дали я познава. Тя също не можа да се сети. Но личният ми интерес е, че съм Българин. Гледам, че в тоя форум не останаха Българи. С изключение на един-единствен. Останалите се оказаха просто лайна. И с това оправдаха думите, че са определени да станат тор за миризливите мангали и чифути. Лайната стават само за тор.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.