Има ли опозиция в България Къде изчезна Атака?

преди 16 години 11 месеца #37414

Барадж писа: Потресен съм! Просто нямам какво да кажа. Няма такова беззаконие! Никъде няма такова беззаконие! Дори и по време на османското иго, на убийците им е било налагано наказание. В повечето случаи: СМЪРТ! Било чрез обесване, било чрез обезглавяване. Не мога да повярвам, че това се СЛУЧВА в 21-век, в една имаща се за ЦИВИЛИЗОВАНА държава! Щом държавата не може да ни осигури адекватна защита, изходът е само един: Да се пазим сами! Кой с каквото може и има. Всички трябва да са наясно че ВСЯКА КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ ще им струва СКЪПО на копелетата! В добавък мога само да изразя безкрайното си възмущение от ВЕЛИКОДУШИЕТО на палача Любомир Крумов-спасителя на убийците на една невинна българска майка! НЕБЕТО ВИЖДА! Бъдете здрави. :mad5:

Не немога повече някой да ме ощипи сякаш съм някакъв кошмар.Това не може да е истина докога ще спим тоз дълбок сън :mad5: Колко нормални има в България а в този форум колко сме......

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 11 месеца #37462
Режимът затяга примката около българите. Само от вчера ни зарадваха с още две съобщения, които ни дават престава какво става.

Ето и първото;
Тук и тук

Решението е било взето веднага, след като нашите марионетки са отишли да се отчитат на кукловода. Голямата задокеанска мутра.

"Той (Бойко Борисов) каза още, че очаква министъра на вътрешните работи, главния прокурор и шефа на ДАНС като се завърнат от САЩ, където са на посещение, да докладват за предстоящите законодателни промени."

Както разбираме вече, всяко рекетьорче в униформа ще има правото да ни пребива и вкарва в затвора ако нещо не го кефиш особено. Белослатинското частно КАТ си е само едно звено от рекетьорската групировка, която се издържа с наши данъци и дебне да издои където свари българина. След въвеждането на този закон вече ще е невъзможен и митинг като януарския, когато след заповедта на Побойко протестиращите студенти бяха потопени в кръв, а един мъж - Методи Маринов, убит в районното.

преди 16 години 11 месеца #37463
Хайде да видим и какво прави ПП АТАКА. Ето какво законче са прокарали и новите коалиционни партньори. Натиснете тук

На всички е известно, че частните нотариуси работят на хонорар към организираната престъпност. Някои от тях са си направо мутри - в пълния му смисъл. Сега въпросните мутри ще имат достъп до всички ваши данни - ЕГН, адрес, месторабота, банкови сметки, пътувания в чужбина, данъчни декларации, имена на семейството ви. Познайте от 3 пъти за какво може да бъдат използвани и те. С две думи - внимавайте като давате лични данни, защото в поробената ни родина те вече ще отиват директно в лапичките на мафиотите.

преди 16 години 11 месеца #37465
Ееее, не! Сега пък и в личния ни живот ще ровят копелетата! /Вече легално./ Неам думи! Ами това? www.bcnl.org/doc.php?DID=346 Като видях що вратички има...направо ми настръхнаха косите. Сега поне "легално" и по "закон" ще ни грабят... Не че досега не са го правили... Не знам за вас, ама на мен ми причернява пред очите... :mad5: А защо народа нехае за това което му причиняват. Бас хващам че 95% от българите даже и не знаят за това което им готвят гадовете. :karte4: А мисля, че дори и да змаеха нямаще да им пука. Направо съм бесен... Егати държавата... Гадовете до стената... :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.