Обитаемият остров и мутантите

преди 17 години 1 месец #37001
eltimir.blog.bg/politika/2009/08/02/izrodite-ot-dans.373046

Изродите от ДАНС
Как да не са изроди? Владислав Попов, шеф на ДАНС- Ботевград наредил да не се оказва медицинска помощ на никой от моето семейство. Потърпевш се оказа моето внученце на една годинка и половина. Владо, ще те убия. Арестувай ме, направи нещо, защото ще отида до Боженица и ще те убия. Ти не си човек, ти си животно, което трябва да умре. Ей, идиоти, давате ли си сметка какво нарежда ДАНС? Да не се оказва медицинска помощ на едно дететце на година и половина! Само защото дядо му е съден като политически прреди 1989 година. Тези са за убиване и аз се наемам да убия част от тях. Сега искам да ме ме арестуват. Аз искам да убия шефа на ДАНС - Ботевград, защото тоя изрод наредил да не се оказва медецинска помощ на моето внуче. Владо, бана ти е утката айчина!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #37002
Утре ще напиша подробно за оня идиот, който дал 5000, за да ме убият. Едно навеждане в клекалото на тоалетната бе достътъчно човекът да си каже всичко. Има свидетели.

преди 17 години 1 месец #37017

anti666 писа: Та тук си позволявам да публикувам едно прелюбопитно писмо от Григор Симов (един от малкото останали живи от антикомунистическата Съпротива) до Елтимир.

Мутантите
/Писмо до мен от д-р Симеон Войнов/

anti666, знам, че си объркал имената на Григор Симов и Симеон Войнов неумишлено, но тъй като между двамата има огромна разлика и като хора и като положение, което заемат в обществото смятам, че е важно да се коригира тази неволна грешка. Григор Симов се вписва много силно в категорията на "мутантите", но писмото е писано, както казва Елтимир от Симеон Войнов. :thumbsup:

преди 17 години 1 месец #37018
Верно са объркани имената. По причина, че това писмо ми беше препратено неотдавна. Като се предполага, че Войнов е вече починал, защото няма как от мъртъв да получаваш имейли.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.