Бум мада фака!
В стремежа си да назначи максимум чафут, Бат Бойко вкара в парламента едно готино рапърче, маняка Тодор Йосифов. Самата фамилия говори сама по себе си. Но да видим какъв му е приноса в обогатяване духовността на българите. Ето малко от песничките му;
"Бум мада фака, ше те стрелна с патлака"
"Шибани куки и шибани сделки, в моя район не стават престрелки"
Очаква се да обяви и кой ще е председател на парламента. Най-вероятно една известна плевенска шантонерка. Рабфагаджийката Цецето Цачева. Що пък не? Бум, мада фака!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
С назначението на бившата любовница на партенгойсе, рабфакаджийка и в последствие издигнала се за секретар на БКП, другарката Цецка за шеф на парламента, стана ясно че лустрация не се предвижда. Не се предвижда, няма и да има. Същото комуноседерастично котило ще си остане и в новия режим. Но да видим и другите назначения. Турчинът Вежди Рашидов - министър на българската култура. Това е оксиморон като евреин миньор. Но това, че е турчин, че е приятел на изтъкнати и вече покойни мултигрупаджии е едно на ръка. По интересното е, че е масон и сега на целокупния български народ ще бъде набивано културно в главите масониерщина. Където красивото е заместено с грозно. Дяволът им Бафомет ще бъде обект на всенародно възхищение. Тук трябва и да попитаме Волен Сидеров, авторът на антимасонски книги как така дава безусловна подкрепа на министри масони. Безусловна...
А днес Бат Бойко ни зарадва с още едно назначение. За министър на отбрана е назначена известна соростутка. Шеф на Отровеното общество на Дьорд Шорош. Да, същият който плаща на Дон Цеци и циганското мешере да мачкат българите. Директор бил от 1996 до 1998, най активните години, когато доунищожиха с парите на Отровеното общество последните остатъци от държавност в България.
Давай нататък, бат Бойко! А народа ще чака изборите през 2013г. да гласува за поредното антибългарско котило. Бум, бум мада фака. Мамичката ще разкатаем на българите. Бум, бум
Май ще плачем за СерГей. Поне беше вечно ухилено демократично гейче. А не намусена мутра с моряшка фланелка и трениран лош поглед.
Че не е това пътя - всеки сам достига до този извод. Кой рано, кой късно.anti666 писа: Тук искам пак да кажа на честните българи националисти. Хората от Атака, които до последно вярваха че с избори нещо може да бъде променено. НЯМА ДА СТАНЕ! От този сайт ви предупреждавахме отдавна. Не е това начина, не е това и пътя.
Ето един дето е стигнал рано до извода :
divini.blog.bg/lichni-dnevnici/2007/11/04/ne-otidoh.129637
04.11.2007 17:47 - Не отидох
... чудих се още като се събудих дали все пак да не отида да гласувам или по-точно да употребя правото си на глас. Да пусна абсолютно недействителна бюлетина, за да видя дали ще бъде отчетена в протоколите. Следващата ми мисъл, обаче беше за разказа на един приятел, който сподели с мен нежеланието си да гласува и го обоснова по такъв начин, на който нямаше как да реагирам освен с отвращение към системата. Ще се постарая да изложа на кратко тук, неговата история, като по ред причини няма да споменавам каквито и да било имена или координати.
Човекът, чийто разказ ме остави поразена, е около 27 – 28 годишен, винаги съм го считала за много интелигентен, което пък от своя страна не се връзва с масовата представа на обществото с неговата професия. Момчето е полицай. До момента не ми е дал повод да го смятам за нещо друго, освен за добре възпитан и демократично мислещ човек. Винаги е бил един от първите, които в ден на избори ми се обажда за да каже, че е той е гласувал и дали ме попита дали съм свършила тази работа и ако не съм, колко още смятам точно да се мотая.
Но тази година изобщо не е така. На изборите за Европейски парламент ми каза, че не е гласувал, защото нямало смисъл, а на тази реплика аз му отговорих със справедливия си гняв, на което пък той вдигна рамене и простичко каза “Ще ти обясня друг път” и така приключихме темата. На първия тур на настоящите избори пак сподели, че не е гласувал. И вчера ми обясни защо…
… Като полицай го разпределят в едно от столичните училища, в което се провеждат избори. Той заедно с още едни колега точно в 6:50 отключват избирателните секции и през целия изборен ден трябва да съблюдават спазването на изборния закон и да следят за обществения ред. След официалното приключване на вот в 19:00 изчакват да бъдат преброени бюлетините, да бъдат записани протоколите и да се предат бюлетините на съответните там институции…
До тук всичко е прекрасно, те наистина отварят избирателните секции и изчакват предаването и на последната бюлетинка… и това е всичко…Не става дума за купуване на гласове. Става дума за нещо още по-нагло и вулгарно…
Първо полицията няма право да се намесва ако види фалшификация на протоколи, това е само пожелателна инструкция от страна на ръководството на МВР. Ако все пак някой полицай не издържи и започне да дава въпроси от партийните централи започват да мрънкат, че това е провокация и провокиращото ченге бива изтеглено от секцията и в следващите няколко дни го очаква мъмрене…
Моят приятел ми каза следното, като сега няма да уточнявам за коя партия става дума, тъй като изборния ден още не е приключил… “Застъпниците на тази партия във всички секции, помещаващи се в училището, аз съм ги работил.” На което аз го изгледах сащисано и той обясни “Аз съм ги арестувал кога за кражби, кога за измами, го за влизане с взлом, кога за нещо друго, и те ме виждат, знаят, че нямам право да говоря с тях или да предприема каквито и да било мерки срещу техни действия и за това стават в пъти по-нагли”. Но това как да е, сега такива застъпници си е намерила въпросната партия, а тя е от големите партии в България, хубаво, проблемът си е техен. По-гнусно обаче става като приключи изборният ден.
В момента, в който се обяви краят на изборния ден, се вадят телефоните и започват диктовките от централите…
“Тук не ми достигат 30 гласа” от другата страна се казва “Добави този и този, че са гласували, извади от действителните бюлетини тези с гласове за тази и тази партия и сложи толкова наши”….
“В мои’та секция ни водят този и този с толкова и толкова” – от централата –“Толкова и толкова бюлетини да се обявят за недействителни”…
Аз го попитах как е разбрал какво си говорят по телефоните и той ми отговори “Наглите копеленца си ги пускат на високоговорител и провеждат конферентни разговори, а ние седим там и трябва да гледаме само в една точка”.
Застъпници от ощетените партии нямало. Тези, които все пак присъствали …били купени….
Разказа ми още, че протоколите се пишели без да се спазва процедурата, добавяли се пликове и бюлетини направо в урната, печатите, които трябвало да се слагат на съответните места, не се слагали….Чувалите с бюлетините се зарязвали безнадзорно в двора на училището за 30-40 минути…
“А като се обадя на шефа, той ми вика да си гледам работа”, която общо взето се състои в гледане в една точка…
И на края завърши “Кажи ми защо да гласувам след като в края на изборния ден на някой циганин ще му бъде наредено да извади моя глас и на негово място да сложи 4 други….”
От този разказ, който не ви предавам изцяло сега, си направих няколко извода:
- изборите са манипулирани по всички параграфи – автобуси с пришълци, купени гласове, фалшифициране на протоколи …
- наглостта е минала всякакви граници, нарушителите се чувстват сигурни под протекциите на партийните централи…
- полицията е в окаяно състояние, в такова, в каквото не е била последните 20 години…
А тъй като аз днес имам възможността да избирам между две милиционерски партии просто се въздържах.. най-малкото за да продължа да се харесвам….
Тимаджийката държи „Клас-София” АД, „Мел холдинг” АД, „Агро мел” АД, „Агро мел БГ” АД, „Авто линк - инвест” АД, която преди се е казвала „Мелничен комплекс-Варна” АД. Списъкът продължава още десетки фирми, докато достигне цифрата 65. Съграждани на Танева от Сливен твърдят, че тя притежава много земеделска земя и търновската фабрика за бира „Болярка”.Собствеността на бъдещата министърка е оценена на 100 000 дка.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.