Елтимир писа: Това е мнението на д-р Мохамед Шамсадин Мегаломатис, ориенталист и историк, който се базира на последния доклад на Амнести Интернешънъл. Frog News го публикува без редакторска намеса.
“България не е нация, а сбор от малцинства. Ако не стигнат до консенсус нацията ще се разпадне, а консенсус няма откакто СССР се разпадна преди 20 години. Днес нищо не обединява македонското малцинство в България, което отчаяно желае да се слее с Македония, българските турци, които искат обединение с Турция, и ромите, които се стремят към автономност. Разрушителната политика на корумпираното, непредставително и безсилно правителство ще доведе до неописуеми катаклизми. Краят на България е неизбежен, особено предвид последния доклад на Амнести Интернешънъл. Нищо не е в състояние да спре този процес.”
Ще им се на господата. България не мое се разпадне току така от един доклад на някаква си педераска агенция. То, ако беше така, досега да сме се сринали. Най ми е смешно това с автономността на циганите. Аз съм съгласен да направим такъв експеримент. Да им дадем автономия на завалиите. Лошо няма. Първом, ще им спрем социалните помощи, щото те вече имат автономия и не моат а цоцат току така от нашите данъци, второ - безплатния ток и вода, щото са автономия и не мое, всичко се плаща, трето - сами да си намерят работа, щото са автономия, четвърто - не моат а крадат, щото са автономия, поотделени са от нас, да се крадат помежду си; пето - няма да участват в гласуването при избори, което е много добре
И ние облекчено моем да въздъхнем, да седнем и да гледаме най-голямото телевизионно шоу в историята на планетата - циганската автономия. Голяма забава ще падне.
Тия от "Амнисти интернешънъл", явно им липсва чувство за хумор, когато си четат собствените доклади.