В памет на Симеон Войнов

преди 17 години 4 месеца #34649

Jordan_13 писа:

Елтимир писа: В такъв случай, Йордане ще трябва да приема, че си на страната на еврейката Силвия Мирчева. Защото именно тя е отговорна за смъртта на Войнов. Именно те, евреите имаха интерес той да умре. Съжалявам, щом евреите имат интерес от нещо, то моят интерес е точно обратният. Симеон беше голям Българин, нищо, че е работил в ДС. Смея да кажа, че той е направил за България повече от теб. А може би и повече от мен. Искрено скърбя за него, беше велик човек и се гордея, че ми беше приятел.

Елтимире, това е последно предупреждение. Всяко въздигане в култ, на когото и да е, е вредно за втория етап на Движението. Не ми разигравай цирк, цирковете ти, няма да ги търпя. Още малко, преиграване в стил Биг Брадър или ВИП Брадър и ще пиша на БТВ, да те включат там.
Там може цяла България да види и чуе личните ти и на твоя кръжец неволи. Предполагам, че искрено, ще се забавлява. Аз обаче, не. И за, да не ми чупиш хатъра тая вечер, първом, ще затворя темата, след това, ще се консултирам дали да не ти увъртя един лек БАН.
Мисля, че по темата, няма какво да се каже повече, изля си болката, наплю Сливето, и сега е вече време за нанкане. Лека нощ!

И още нещо. Там някъде в безбропйните ти излияния за Сливето и Севар, беше писал, че ще пускаш тема за Парадокс и Мещера. Въздържай се от подобни теми, тук не е БИГ Брадър. Ако към тия хора имаш грехове, оправяй се с тях, но не си измивай съвестта тук. Ти си отговорен за тях, поемай си отговорността. Въздържай се от теми, които съвсям си наясно, че няма да бъдта търпяни тук. Ако искаш да ме дразниш или изпитваш садистично удоволствие от това, вервай ми, и аз ще изпитам удоволствие от това, да ти набия клемиите. Въздържай се, бъди конструктивен и не се оливай.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.