УЧРЕДЯВА СЕ БЪЛГАРСКА НАЦИСТКА ПАРТИ ВНИМАНИЕ ПРОВОКАТОРИ !

преди 17 години 5 месеца #34199
Ще ти бъда благодарен, ако дадеш малко допълнителни факти. Пък и по този начин по-лесно ще бъде разобличен Рачев. Признавам, че от 2001 година насам нямам никакви наблюдения над него. Отрязах го и толкова.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 5 месеца #34200
ЕМАЙЛА МИ Е atila11@abv.bg

преди 17 години 5 месеца #34201
Съжалявам, писма не пиша и не отговарям на писма. Какво има да кажа, го казвам открито, пред всички. За да няма после никакви недоразумения и спекулации. Принуден съм да постъпвам така от обстоятелствата. А освен това по всяка вероятност ще имам Интернет само още една седмица. След това ще си дам почивка от Мрежата. Това е личният ми сайт, към него има и форум:
eltimir.ucoz.ru/index/
А вдясно на главната страница в раздела "Друзья сайта" съм поставил линкове и към другите ми четири сайта. Каквото има да кажа, го казвам тук или в сайтовете. Предпочитам каквото има да ми се казва на мен, да ми се казва по същия начин, открито и пред всички. В задкулисни игри и конспирации не участвам.

преди 17 години 5 месеца #34217
В Русе е ясно, че тези МОЛ-ове които се строят (някъде 6-7, най-много в цяла България) са точно, за да се изперат парите, щото няма как 7 МОЛ-а да печелят, то това е повече от ясно.
Що се отнася до тази партия има един член 108 в НК, който казва, че никой не може да проповядва фашистка или друга антидемократична идеология, което пък е в противоречие със т.нар. "свобода на словото", защото в същността си това престъпление е идеологическо. За това не знам как ще я регистрират първо и второ не мисля, че ще направят нещо сериозно та дори и зад тях да са братя Бобокови.
Нека по-скоро някои хора в Русе да видят тея МОЛ-ове и други подобни инвестиции, защото там се перат адски пари (десетки милиони) и полицията и прокуратурата да си свърши работата. Ако има свестни хора това може да стане. Да вземат да оправят и градския транспорт и други проблемни зони. Иначе града, има огромен потенциал за развитие, наистина огромен, просто трябва да се управлява от точните хора, а не такива като Димитър-Калчевци и Елеоноро-Николовци. Има и голям пазар заради хората от Румъния.
Извинявам се, че леко кривнах от темата, но не гледам на тази "партия" особено сериозно, мисля че има доста по-важни неща в България в момента, като мафията например.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.